reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
A ja szukałam dobrego ginekologa.

I znalazłam dr Macieja Boćkowskiego, ale do niego na razie jak dla mnie za długo się czeka, więc wybrałam dr FIUTOWSKIEGO :-D:szok::-D

Sonita, koleżanka chodzi do Fiutowskiego i jest zadowolona. Ja tam raz tylko byłam, jak mojego gina nie było, a ciąża mi obumarła. Ja chodzę do Maciejewskiego i jestem bardzo zadowolona.

Witam, melduję się po pracy. Mi lekarz narazie nie kazał robić chlamydii i ureolplazmy, powiedział że zobaczymy co wyjdzie z posiewu( przypomne że ciągnie mi się stan zapalny od zabiegu i płyn mi się zbiera w miednicy) a potem się zastanowi. Właśnie zmieniłam lekarza i i ide do niego za 2 tygodnie, zobaczymy co ten mi powie.

Sonita jesli chcesz te wszytskie posiewy to wydaje mi sie ze urogin chyba taniej wyjdzie bo ja za sam posiew z kanału szyjki chyba z 60 zł płaciłam, ale jak robilam drugi raz w innym labo. to 35 zł ale to bylo tylko na grzyby. chlamydia jest droga z tego co wiem a ureaplazma nie wiem.ale sprawdź sobie cenniki i porównaj z uroginem.

Kurde właśnie zdzwoniłam do laboru i powiedzieli że mój posiew jest czysty i nic nie wyhodowali. Zadzwoniłam do gina i powiedział żebym przyszła po @ i zobaczymy, bo może jakaś torbiel się zrobiła i pękła i stąd ten płyn i że trzeba to wyjaśnić. Chyba dobrze że zmieniam lekarza może tamten coś wykryje bo już zgłupiałam.

reklama
Sonita, to zależy co dla kogo oznacza słowo młody i stary, hahah. On jest doświadczony, po pięćdziesiątce na pewno. Wiekowo mniej więcej tak jak Fiutowski.

Do góry