reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Sonita, najlepiej sobie też poczytać opinie o danym lekarzu. Szczerze mówiąc ja leżałam 2 razy w szpitalu po dwóch poronieniach i nie mogę złego słowa na niego powiedzieć, za drugim razem został, żeby mi zabieg zrobić. Ja nie wiem, ale może niektóre kobiety zbyt dużo oczekują, myślą, że jak chodzą prywatnie to w szpitalu co lekarz przyjdzie i będzie je za rękę trzymał? Ja muszę powiedzieć, że on ma naprawdę świetną pamięć i przez telefon jak zdarzało mi się dzwonić to wszystko o mnie pamiętał jak tylko się przedstawiłam. Zobaczymy jak będzie na porodówce, ale mam nadzieję, że się nie zawiodę. Póki co nie mogę na niego złego słowa powiedzieć.

Aga_Aj, mnie tym razem tak cycki nie bolały, nawet w pewnym momencie przestały chyba w ogóle boleć. To, że teraz objawy Ci przechodzą to pewnie na skutek stresu, że jutro masz wizytę. To normalne, ja też tak miałam, jak miałam iść na wizytę to nie miałam już żadnych objawów, które wracały zaraz po wyjściu z gabinetu. Kochana wierzę, że będzie dobrze, musi być przecież nowy wysyp na BB.

reklama
Witajcie moje robaczki...

Agula AJ jak ja wspaniale Cię rozmumię. A piersi nie bolą? Pamiętasz jak nasze ciężarówczki przed wizytami zawsze mówiły o zaniku ciążowych dolegliwości a po wizycie wszystko wracało? Trzymaj się kochana.

Marzenko kiedy wynik?

Witam Was wszystkie..kochane panie.

Also masz rację. Poza tym ta koleżanka, to faktycznie taka krejzolka trochę :shocked2:
Ile kosztuje u niego wizyta?

Agus Aj ja tez macalam sie ciągle po cycach i raz bolaly raz nie! wiec prosze mi tu nie schizowac bo fasolka ma sie dobrze i koniec:-)

Sonita ale i tak ktos ci musi pobrac te wymazy, mi ginka pobierala czyli dodatkowo za wizyte 100. ale np w spzitalu czytalam ze za pobranie 40 plus koszt posiewu.np.60. a potem sie niesie do labolatorium

Edek a ty kidy masz wizyte u ginka?? no i czekamu na suwacek:-) bo teraz to juz sie na 100% uda! zobaczysz więc wklej suwaczek zeby dzidziolek wiedzial ze mamusia na niego czeka:-)

Lecę po wyniki z egzaminu i możliwe, że od razu będzie poprawka, trzymajcie kciukasy moje kochane ok.17tej :-)

A ja zajrzę wieczorem, mam nadzieję, że z dobrym humorem :-D

Czuję, że rymuję :-D

CAŁUSY

Witaj Edytko.....Also.....
Moze macie rację kochane.....mam nadzieję,ze bedzie tak jak mówicie......
Dziękuję za wsparcie jestescie niesamowite.......
Carri......mnie na fotkach nie ma ....bo je robiłam,zreszta ja taka niefotogeniczna jestem....hihihihi......
Sonita...powodzenia.i mam nadzieję ze nie bedzie zadnej poprawki nie bedziesz miała bo nie bedzie takiej potrzeby.......

Wizytę mam w czwartek jeśli doczekam. Jeśli nie będę musiała iść dzisiaj. Zobaczę...
A suwaczek? Co to?:sorry2::dry:

Zmykam kochane. Humor dzisiaj bardzooo podły..
paaaaaaaaaaa

reklama
Do góry