Sonita, najlepiej sobie też poczytać opinie o danym lekarzu. Szczerze mówiąc ja leżałam 2 razy w szpitalu po dwóch poronieniach i nie mogę złego słowa na niego powiedzieć, za drugim razem został, żeby mi zabieg zrobić. Ja nie wiem, ale może niektóre kobiety zbyt dużo oczekują, myślą, że jak chodzą prywatnie to w szpitalu co lekarz przyjdzie i będzie je za rękę trzymał? Ja muszę powiedzieć, że on ma naprawdę świetną pamięć i przez telefon jak zdarzało mi się dzwonić to wszystko o mnie pamiętał jak tylko się przedstawiłam. Zobaczymy jak będzie na porodówce, ale mam nadzieję, że się nie zawiodę. Póki co nie mogę na niego złego słowa powiedzieć.
Aga_Aj, mnie tym razem tak cycki nie bolały, nawet w pewnym momencie przestały chyba w ogóle boleć. To, że teraz objawy Ci przechodzą to pewnie na skutek stresu, że jutro masz wizytę. To normalne, ja też tak miałam, jak miałam iść na wizytę to nie miałam już żadnych objawów, które wracały zaraz po wyjściu z gabinetu. Kochana wierzę, że będzie dobrze, musi być przecież nowy wysyp na BB.
Aga_Aj, mnie tym razem tak cycki nie bolały, nawet w pewnym momencie przestały chyba w ogóle boleć. To, że teraz objawy Ci przechodzą to pewnie na skutek stresu, że jutro masz wizytę. To normalne, ja też tak miałam, jak miałam iść na wizytę to nie miałam już żadnych objawów, które wracały zaraz po wyjściu z gabinetu. Kochana wierzę, że będzie dobrze, musi być przecież nowy wysyp na BB.