reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pytam, bo mojej mamy znajoma chodziła do starszego i gdy była prywatnie, to wszystko było dobrze, a gdy trafiła do szpitala na zabieg, to traktował ją strasznie przedmiotowo, nawet nie po nazwisku tylko posługiwał się numerem jaki miała...
:baffled:

reklama
witam

also ladny brzusio ...i juz chyba niziutko?

sonita wymazy w invicta na chlamyd...ureplazme...mycoplazme okolo 50 lub 60 zl badanie nasienia tez cos w tych granicach
dobry jest tez Miskiewicz w gdyni starszy i doswiadczony ...Trawinski mlody ok 35 lat dobrze sie mna zajal w szpitalu w redlowie

jutro do pracy uciekam ,,,wiec nie bede miala czasu udzielac siena bb Zrobilam dzisiaj prolaktyne po tabl. zobaczymy czy cos spadla ...

Ostatnia edycja:
O no to super, tak patrzę, że testy UroGin mniej się opłacają, poza tym jeszcze samemu się je wykonuje :confused: Wolę do Invicty. Dzięki za info. Jutro pojadę, bo chyba nie trzeba mieć skierowania, czy coś?

O no to super, tak patrzę, że testy UroGin mniej się opłacają, poza tym jeszcze samemu się je wykonuje :confused: Wolę do Invicty. Dzięki za info. Jutro pojadę, bo chyba nie trzeba mieć skierowania, czy coś?

skierowania nie trzeba ...badanie nasienia dostarczyc do godz 10-siatej jest osobny pokoik ale wtedy trza sie szybciej zapisac ...

prolaktyna chyba w kazdym labolat...robia ja robilam u siebie na osiedlu 59 zl z tabl

Dobra, to ja jutro pojadę na te chlamydie itd. z M pogadam, czy się skusi :-D:-p
a potem do laboratorium mojego ulubionego w Gdynii i może wszystko zdążę do maja, jeśli będzie dobrze :-):blink::cool2:

ja jade do invicty w piatek i tez mam nadzieje ze M nie bedzie mial problemu z oddaniem hehe

sonita niby pisza zeby przez 2-5 dni zachowac wstrzemiezliwosc seksualna przed badaniem M nasienia

Ostatnia edycja:
Czesc Dziewczynki.....
Sorki ze Wam nie poodpisuje ....czytam ale jakoś nie mam pamięci...wybaczcie....siedze i wyc mi sie chce...tak bardzo boje sie jutrzejszej wizyty...cycki juz nie bolą tak bardzo jak przedtem i juz schizuje....boze dlaczego jest tak cięzko......?wybaczcie ze smęce ale mam tylko Was.......
Sonita....Boćkowski.....miałam z Nim do czynienia z Gosią w ciązy....to on się mną zajmował w szpitalu.....
Pozdrawiam i zycze miłego dnia.....

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Dziewczynki!
u mnie dól to jednak tarczyca .... kurcze znowu teraz muszę szukać dobrego lekarza najlepiej 2w1 bo państwowo czekać trzeba 6 miesięcy a ja tyle nie wytrzymam ... kurcze chyba się zaryczę... nie mam ochoty na nic...

Do góry