reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alisa nie nastawiam się na brzuszek. Przyjdzie w odpowiednim czasie. No chyba że ten czas jest już :-)

No właśnie to miałam na myśli. Ja sobie obiecuję, że jak już przetrzymam ten celibat, to nie będę się "starać" tylko "delektować bliskością". Pozdrawiam!

no to róbcie te badanka bo jak cos wyjdzie to czasem pare miesiecy trzeba podleczyc... więc do roboty!!!
miłego dzionka ja wyłączam kompa i ide czytac, a moze pośpie...
buziaki

Sorry, jestem zielona - co to jest ten Urgin? Do kupienia w aptece? Do samodzielnego badania?

Kasiek współczuję bardzo bólu.Na szczęście z Maleństwem wszystko dobrze.Na pewno wytrzymasz. My będziemy trzymac kciuki a czas Ci zybko zleci.
Syluś nim się obejrzysz a Twoj suwaczek popędzi tez tak do przodu;-);-);-).
Pixelko brzuszek śliczny i jaki juz duuuuuuzy.
Also ślicznie wyglądacie. My tez weekend spędzaliśmy nad morzem, super relaks.
Ola Sonita ma rację, teraz musisz tylko cierpliwie czekać;-);-);-), natura wie co robi.
Szkoda, ze weekend się już skonczyl, tak mi dobrze było z mężem i czułam się bezpiecznie. Troche się boję, że coś się zacznie dziać a mąż bedzie w pracy w Gdańsku i nie zdąży dojechać do domu:-( a ja sama bede musiala do szpitala jechać.

reklama
Syla, mi się wydawało, że wcale nie mam takiego ogromnego brzucha, dopiero jak na zdjęcia popatrzyłam to stwierdziłam, że jednak jak słoń wyglądam, hahah.

Sonita, nie celowaliśmy w chłopca. Nam po tych wszystkich przejściach zależało na tym, żeby wreszcie to dziecko mieć. I szczerze mówiąc to jak się staraliśmy zbyt intensywnie to nie wychodziło. Jak zaszłam w ciążę to były to zaledwie 3 przytulanki w dniach płodnych i się udało. Ogólnie z tego co czytałam to właśnie na chłopca są większe szanse jak się współżyje w dniu owulacji. Plemniki męskie są szybsze, ale krócej żyją, a żeńskie są wolniejsze, ale za to dłużej żyją. A pytałaś jeszcze ostatnio o badanie nasienia. Mój M też badał w Invicie i zdawał, że się tak wyrażę na miejscu. Na ich stronie wszystko jest napisane.

Do góry