reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ola niczym się nie przejmuj, bo co ma być to będzie. A tak spontanicznie, to najlpiej wychodzi ;-)
Z miłości dzieci, a nie ze staranek. Ja byłam wkurzona jak zaszłam w ciążę, podczas staranek to było najmniej romantyczne współżycie jakie znam :baffled::-p:rolleyes2:

A ja w ogóle to też się czuję jakbym w ciąży była... Od kilku dni trochę podbrzusze mnie ćmi, a właśnie wyjełam marchewki z zupy i się zajadam jak szalona :rofl:

reklama
Ja wiem że najlepiej nie starać się tylko czerpać przyjemność. Tylko nie wiem czy nie za szybko.
Bardzo bym chciała, tylko żebym nie miała komplikacji. Ale warto było :-)

No to masz chyba dni płodne :-D:-D:-D ale nie ma co o tym myśleć, bo podświadomie zrobisz sobie nadzieję, a potem mimo obaw czy nie za wcześnie jest dołek jak pojawi się okres.

Nic się nie przejmuj. Są przecież dziewczyny które zaszyły po zabiegu, dostały jakąś niedobrą tabletkę pod język na podtrzymanie, a potem urodziły zdrowego bobaska :-)

No wiem, co ma być to będzie. Juz teraz jestem takiego zdania. NIe nakręcam się że jednak coś wyjdzie. Tylko przejmuje sie czy nie za wcześnie czy się wszystko zagoiło? Żeby mi nic sie tam nie wdało.
A Tobie spóźnia się @, czy tylko po brzuszku i tych cmieniach tak myślisz?

Słuchajcie dziewczynki wczoraj z moim M się zapomnieliśmy. I teraz siedze i myślę czy oby nic złego się nie stało. Mieliśmy czekać do wizyty u lekarza 7 maja, ale tak jakoś wyszło.:zawstydzona/y::shocked2:

Ola, niedługo będziesz u lekarza, to się przyznaj;-)... A może to właśnie ta iskra wczoraj zadziałała, tak miało być i już i za 9 miesięcy zobaczysz uśmiechniętego bobaska:happy2:

ALSO ale masz mega brzusio szok:-) cudeńko, ale jaki cięzki musi byc;-)

Sonita zapomnialas o ureaplazmie. moze lepiej zrób urgin tam masz wszystko w jednym.

Tak mi się dobrze z Wami pisze. Ale musze iść do sklepu bo jak mój M przyjdzie z pracy to bedzie głodny. A po weekendzie mam pusta lodówkę. Wróce jak najszybciej.
Alisa nie nastawiam się na brzuszek. Przyjdzie w odpowiednim czasie. No chyba że ten czas jest już :-)

reklama
Nie, nie mój okres za tydzień dopiero :-) ale chcę jeszcze w maju porobić badania, M też już się przygotowuje na majową owulkę (o rany!) mówił, że zacznie teraz biegać, aby mieć dotlenionione i zdrowe nasionka haha :-D:szok:

Do góry