reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Stopniowo wprowadzasz kaszę do jadłospisu :-) a potem możesz ją jeść dwa razy dziennie plus jakąś zieleninkę, wszystko w ramach zdrowego rozsądku, raz na jakiś czas możesz sobie pozwolić na małego słodycza :-)

Hej dziewczynki,, ja melduje tylko,że żyję,,,,,:tak::tak::tak:

byłam wczoraj na przepustce....... dziś jadę tylko po wypis...... robili mi usg nerek,,,, wporzadku, zastoju nie ma,,,, stwierdzono,ze mały tak uciskka na narzady,,,, że sta ten ból i pieczenie,,,, niestety mam pecha,,,, bo na to nie ma rady,,,,,,,,, nic nie działa,rzadne środki przeciwbólowe,,,,, muszę się przemęczyć i dużó leżeć bo wtedy ból zmniejsza sie , widocznie mały ma wtedy więcej miejsca....... 2 m,,,,meki,, no chyba,że przesunie sie niżej,, narazie jestt główką dodołu,,,,, także może jeszce troche i sie obniży oby,,,,, bo umieram z bólu i nikt nie może pomóc, ale chociarz okazało sieze wyniki i nerki ok i małemu to niezagraza, a ja musze dac radę dla niego..;)
TYLKO DLACZEGO TAK BOLI......:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Wszystkiego nie przeczytałam, pooglądałam tylko fotki,,,,,:-D:-D

Wróbelek, Pixelka,Aga IRL...Syla piękne brzusia.....ślicznie wyglądacie..;)

Aga AJ, KINGUS ,ŚŁODZIUTKa, jak się czujecie???
AGA AJ, piekne fotki z ZOO/
STARACZKI, DLA WAS,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
trzymam kciuki i cały czas się modle,,,,, za WAS..) KAROLA, SZAFIREK, ALUTKA, NIUSIA, ALICJA, MARLENKA,,,,, i pozostałe dziewuszki uda się zobaczycie,,,,
Nowe aniołkowe mamusie tule do serducha,,,,

CO u GABI?????????jak anulka,,

JEŻYK, ANESTO, MIRCIA, MORDOKLEJA,, całusy dla maluchów....

:-D:-DDlaczegotak ,,,, dla Oliwierka również...............:tak::tak::-D:-D

NIUSIA, SELENKA, SŁODIZUTKA, MARTA..Pixelko...OLCIA 81 OLCIA...dzięKuje,,,,,:tak::-D:-D

Wogóle to wszystkim dziewczynka dziekuję........... za wSPARCI EJESTEŚCIE CUDOWNE..;):tak::tak::tak::tak::-D:-Dco ja bez WAZ bym zrobiła.....??/:tak::-D

DZIEWCZYNKI WSZYSTKIM Z OSOBNA NIE DAM RADY ODPISAĆ ANIPODZIĘKIOWAĆ BO BÓL MNIE JUZ PRZEPĘDZA OD KĄPA.....ALE MYŚLĘ O WASI WSZYSTKIM DZIEKUJE<<<<<:tak::tak::tak:

TRZYMAJCIE SIĘ<<,<<,,buziolki,,,,, TROCHE ODPUSZĆZE KĄPA< mUSZE TROCHE ODPOCZĄĆ OD SIEDZENIA, ale co jakiś czas postaram się napisać,,,,,:-D:-D:-D:-D

MIŁEGO DNIA życzę.,...:tak::-D:-D:-D

hejka ale wczoraj naprodukowałyśmy..hihi
nieobecne przepraszamy, będa problemy z nadrobieniem;-)

PRZYSZŁA MAMUSIA- nie mów tak, zostań z nami i gadaj o pierdołach, nie zawsze trzeba mówic o ciązy, o badaniach o staraniach...

HOPE witamy w naszym gronie

PIXElcia ale maz brzuchol, hih ale ten z 23 tyg to szok;-) ja terazm mam 23 tydz. a brzuch wielgasny, no ale króej podwigasz ciężary, zazdroscic:-)
Edzia wpadła wczoraj i wypadła;-)

ALSO i ALLA wasze suwaczki przywołują juz o mały dreszczyk..hihih czekamy z nieciepliwością:-)

pozostałe gaduły serdecznie pozdrawiam.

ja własnie wstałam(czytaj obudziłam sie) no i se leże, za oknem dzis brzydko i tylko 12 stopni. męzus dzis w stolicy.a ja chleba nie mam:szok: zjadłam jogurt ale glodna jestem, zaczęłam sie przerazac bo jem jak świnia, dosłownie ciagle jestem głodna! az sie boje dzis na wage wejsc:-( do tego przyszła ochota na słodycze, lody i wszytsko! a to nie dobrze wrózy...

KASIEKKM supr ze wszytskie wyniki ok choć bólu współczuje, lez jak najwiecej i jakis przetrwasz, moze niebawem przejdzie:-) bedzie oki:-)

Ostatnia edycja:
kasiek witaj, najważniejsze że wszystko ok i z małym dobrze. A Ty ten ból będziesz musiała jakoś wytrzymać. Choć bardzo mocno Ci wspólczuję

Kobitki poczytałam i mam zamiar zrobić takie badania:

1. Poziom hormonu tarczycy
2. Stężenie progresteronu
3. Różyczka
4. Chlamydia, cytomelagia, listerioza, mycoplazma
5. Posiew z pochwy, z kanału szyjki, cytologia
6. Posiew moczu
7. Przeciwciała antyfosfolipidowe
8. Borelioza

Co o tym sądzicie, o czymś zapomniałam, macie jakieś rady?

Sonita, strasznie dużo tych badań, zbadaj sobie jeszcze poziom prolaktyny, najlepiej z testem po godzinie.

Pixella, no teraz to masz już naprawdę duży brzuszek!!!!!!!!!!!!!

Kasiekkm, dobrze, że z nerkami w porządku. Przykro mi, że musisz tak cierpieć, ale czego się nie robi dla maluszka. Mój wczoraj tak się ułożył, że przez 2h tak mnie bok brzucha bolał, jakbym kolkę miała, dopiero jak się znowu powiercił i ułożył inaczej to przeszło.

A ja dzisiaj pospałam sobie troszkę dłużej. Ostatnio znowu śpię dłużej i w sumie się tym nie przejmuję, bo już niewiele takiego spania mi zostało. Poniżej wklejam Wam zdjęcie z wczoraj po 38 tygodniach. Wyglądam już jak słonik, hihihi.

Załączniki

• 38_week.jpg
    38_week.jpg
    33,4 KB · Wyświetleń: 46
Also dzięki za podpowiedź.

Wyglądasz dosłownie bosko!
Hihihihi już niedługoooo... :-)

A jak zmajstrowałaś synka :-)? Bo mój M. marzy o synie strasznie.

reklama
Słuchajcie dziewczynki wczoraj z moim M się zapomnieliśmy. I teraz siedze i myślę czy oby nic złego się nie stało. Mieliśmy czekać do wizyty u lekarza 7 maja, ale tak jakoś wyszło.:zawstydzona/y::shocked2:

Do góry