reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

gloria przy depresji nie masz na nic siły nie masz ochoty wstawac z łozka , wychodzic z domu unikasz ludzi nic cie nie cieszy wszystko jest ci obojetne przynjamniej ja tak miałam

Też mi sie tak zdawało ale koleżanka mi uświadomiła że depresja ma różne postacie, ona np jak wpadła w depresję to dostała manii sprzątania, cały czas latała ze ścierką i właśnie lekarz jej powiedział że to początek depresji. Na razie nie biorę tego do siebie ale faktycznie niepokoją mnie te napady furii bez powodu, wiem przy nadczynności tarczycy człowiek staje się drażliwy ale moje wyniki w normie

reklama
ja brałam tabletki na depresje od grudnia czułam sie dobrze spokojnie M mowil zezupelnie inaczej sie zachowywałam nie czepiałam sie pierdoł atak cigle tylko mi przeszkadzało ze gary nie umyte ze cos lezy na podłodze a po tabletkach spokuj teraz zaluje ze za szybko odstawiłam

Witam sie wieczorkiem,ale macie dzis producje postów:-D.

Tak czytałam o tych badanich i z tego co wiem to podobno w Polsce po dwóch poronieniach gin.powinien zlecic badania ,jakie to dokładnie nie wiem.Bo np. w UK dopiero trzecie poronienie jest podstawa do robienia badan zeby znalesc przyczyne:no:.

Co do lekarz (Bydgoszcz)to wybrałyscie dziewczyny bardzo dobrych o jednym i o drugim słyszałam wiele dobrego.A jak szukacie ginekologa to jest cos takiego jak "Czarna lista ginekologów" i "Złota lista ginekologów".Warto poczytac bo mozna dzieki temu zaoszczedzi czas i nerwy.

A ja dzis byłam na festiwalu piwa szkoda ze nie mgłam popróbowac,ale za rok to na pewno nie popuszcze bo dzis to tylko soczek i lemoniadka:sorry2:.No jak to mówi sie" cos za cos".
Buziaki dla Wszystkich zdołowanych i w dobrych humorach.Wysyłam Wam duzo dobrej i dalej trzymam kciuki za dobry sex z efektami:tak:.
BUZIOLE.

Powiem o tym ginowi za 2 tygodnie to zobaczymy co powie. Ja tak sobie myślę że jestem taka nerwowa bo mi sie ciągną powikłania po zabiegu, niby nic bardzo nie boli ale mam świadomość że nie jest dobrze i chyba jestem już zmęczona tą świadomością, do tego zero przytulania, zero chęci do przytulania, facet marudzi a mnie szlag trafia o byle co.

a dziewczynki to wszystko zalezy od podejscia lekarza naprawde lekarz do ktorego teraz chodze powiedział ze czas najwyzszy zabrac sie za badania bo raz to moze byc przypadek ale na pewno nie i jeszcze był bardzo zdziwiony ze poprzednia pani dr po 1szym poronieniu zleciła tylko toxoplazmoze i cukier hmmm dla mnie tez dziwne dlatego juz sie z ta pania nie zobacze, kumpela do niej chodziła i byla zadowolona ale z jej ciaza wszystko ok

Ostatnia edycja:
reklama
Co do badań to oczywiście możesz zrobić po pierwszym poronieniu- jak sobie zapłacisz. Mój gin powiedział że teoretycznie po pierwszym się nie robi ale dla świętego spokoju zlecił mi pare badań, ale raczej tych podstawowych. Jesli bym chciała więcej to mi nie zabraniał, ale podpowiedział na co zwrócić uwagę a co można sobie odpuścić na razie.

Do góry