reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Wiecie co pracowałam w spozywczym 2 lata i tak wpieprz..... słodycze że w rok nabiło mnie do 103 kg. Później przeniosłam się do elektrycznego i tam były tylko kable i szefostwo dzieki którym miałam straszne nerwy i tam mi spadło w pól roku. Moja mama to mnie po lekarzach woziła bo myślała że ja cos łykam. A tu elektryczny zrobił swoje.

reklama
koti ja kogo spotkam to tylko słysze przytyłas? a najlepszy był moj wujek woła mnien na bok i tak dyskretnie mowi do mnie Ty chyba przytyłas ? a ja no 12kg a on no i nareszcie wygladasz jak kobita a nie jak patyk hahahaha

gloria ja tez jade na platkach i nic nie chudne a i słaba jakas ostatnio jestem nie wiem skad to osłabienie wczoraj nie mialam siły odkurzyc pokoju

wiesz Magdalenko ... z kolezankami roznie bywa - niektorym nie warto wierzyc ;-) ale i tak zmotywowala mnie i chyba sprobuje diety kapuscianej. Wlasnie Ola co to za cudowna dieta :-)

Wiecie co pracowałam w spozywczym 2 lata i tak wpieprz..... słodycze że w rok nabiło mnie do 103 kg. Później przeniosłam się do elektrycznego i tam były tylko kable i szefostwo dzieki którym miałam straszne nerwy i tam mi spadło w pól roku. Moja mama to mnie po lekarzach woziła bo myślała że ja cos łykam. A tu elektryczny zrobił swoje.

hihi

wiecie co przed ciążą znalazłam ćwiczonka na necie, i zmobilizowałam się i zaczęłam je wykonywac i tez dały efekty, Teraz też zacznę ale jeszcze chwilke poczekam. Diete Montignaca tez jest dobra tylko trzeba się pilnowac

słyszałam że kapuściana działa na krótka mete
Po MOntignaca naprawde człowiek czuje się super, i po jakims czasie naprawde spada waga,

hahaha olga to mowisz sklep elektryczny najlepsza dieta ;-)

marzenka odnośnie @ to ja mam jakiś dziwny cykl bo w połowie cyklu miałam dziwne planiemia ni to brunatne, pomaranczowe jakieś dziwne przeszły po 2ch dniach teraz czekam na @ i ide badania robic

marlena - ja mam nadzieję, że będzie normalna bo szczerze nie wiem od kiedy mam zacząć liczyć - a muszę tabletki na owulkę zacząć od 3 dnia cyklu i jestem w kropce...
wczoraj brudny śluz... myślałam, że dzisiaj będzie normalnie ale jest tak samo...

A prolaktynę raczej z obciążeniem bym robiła... ja pierwszą mam w górnych granicach normy a po obciążeniu skoczyła strasznie... biorę pół bromka od połowy stycznia... ponownych badań jeszcze nie robiłam...

reklama
gloria ja tez jade na platkach i nic nie chudne a i słaba jakas ostatnio jestem nie wiem skad to osłabienie wczoraj nie mialam siły odkurzyc pokoju

Ale same płatki jesz czy cos jeszcze? bo jak same płatki to się nie dziwię że nie masz siły. No ja w sumie nic nie straciłam na wadze ale nie idę w górę i nie jestem nabita jak zawsze po jedzeniu, zero wzdęć itd, dobre i to

Do góry