ja sobie powtarzam ze za odchudzanie wezme sie po porodzie ...i takie wlasnie jest bledne kolo tak jak napisala magdalenka ...jakies 2 lata temu zgubilam sporo a teraz staranka hmmm ale nadwaga tez nie jest dobra dla ciazy i co tu robic jak latka uciekaja ....juz uciekam DOBRANOC PCHLY NA NOC....
reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Na płatkach daleko nie zajedziesz. Organizm osłabisz. Musisz jeść śniadania , póxniej lekki obiad i przed 18 ostatni posiłek też lekki. I dużo pić.
Na płatkach nie stracisz bo organizm w takim wypadku magazynuke tłuszcz. I mało tracisz. A później podwójnie Ci przybędzie
Na płatkach nie stracisz bo organizm w takim wypadku magazynuke tłuszcz. I mało tracisz. A później podwójnie Ci przybędzie
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Dobra teraz to już zmykam
Ja tam fizycznie w miarę dobrze ale cos mi psychika szwankuje. Strasznie nerwowa się zrobiłam, byle co mnie doprowadza do szału nie znam dnia ani godziny kiedy wybuchnę, a najgorsze że zawsze mój najwięcej obrywa bez winy, az jestem przerażona co ja wyprawiam. Moja koleżanka twierdzi że to może byc początek depresji.
nie no nie jem samych platkow jem normalnie obiady i a płatki jem najeczesciej z jogurtem moje jedzenie wyglada tak jak do tej pory wiec napreawde nie wiem skad to 12kg i tak jak magdalenka szło stopniowo najpier zobaczyłam 61 potem 64 i nagle 70 tyklo ze u mnie nie bylo to 1,5 rok a od grudnia wrrrr nigdy nie stosowałam diet i nie bede sie katowac to juz wole cwiczyc hihi
magdalenka38
Fanka BB :)
Niusi - te moje skoki to było tak że potrafiłam po 2 tygodniach zobaczyć 4kg więcej z 58 na 61 z 61 na 65 - tak miałam od stycznia 2008 do maja 2008....
Ja zasuwam na rowerze a diet żadnych nigdy nie stosowałam, zawsze mi wystarczało ograniczyć słodycze na parę dni i waga spadała. Jak dobrze pójdzie to za miesiąc , dwa może dostanę zielone światło więc wolę drastycznie nie spadac z wagi.
reklama
no to ja mam tak samo ważyłam 58 a teraz waze 70 wrrrr nigdy nie potrzebowałam dit nie wiem co to odchudzanie wrecz przeciwnie były momenty ze moj M składal rece do Boga zebym przytyła najbardziej martwia mnie nieregularne cykle bo to moze oznaka ze cos sie dzieje jednak niedobrego ale zrobie badanka to sie dowiem od przyszłego tygodnia na sport factory bede chodzic to mi szwagro da wycisk ze mi sie zyc odechce jak po biezni pobiegam