reklama
niusi@ z M dobrze, uznał, że jestem niewierna i koniec ale myślę, że sam raczej w to nie wieeeerzy
Najlepsze, że w sobotę jak byliśmy na półwyspie poznał jakąś rodzinkę z Genewy i miał pomóc znaleźć dla ich córki szkołę winsurfingu i tej córce się chyba spodobał i ona mu smsy wysyłała a on żeby mnie nie denerwować, bał się powiedzieć ściszył telefon na cały dzień
Wariactwo
Podobno gdy ona pytała smsem, czy jest jeszcze na półwyspie, napisał, że już wrócił z żoną do domu, ale coś nie chce mi się wierzyć, że tak napisał
sonita moja rada ...OLAC !!! kiedys bylam zazdrosna o M hmmm glupia bylam
sonita wariactwo jakieś normalnie hahahaah faceci sa dziwni
marzenka przyznaje sie bez bicia ze zdarza mi sie jeszcze wieczorem zapalic 1 lub 2 ale i tak uwzam to za sukces bo od 7 maja juz totanie aut z fajkami a tak to mnie nawet nie ciagnie w dzien nic a nic wieczorem mam zawsze kłopot buuu niedobra dziewucha ze mnie ;-)
marzenka przyznaje sie bez bicia ze zdarza mi sie jeszcze wieczorem zapalic 1 lub 2 ale i tak uwzam to za sukces bo od 7 maja juz totanie aut z fajkami a tak to mnie nawet nie ciagnie w dzien nic a nic wieczorem mam zawsze kłopot buuu niedobra dziewucha ze mnie ;-)
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Ja rzuciłam palenie 5 lat temu. I też sobie popalałam jeszcze jakis czas. Ale teraz zero.
sonita wariactwo jakieś normalnie hahahaah faceci sa dziwni
pati jak dla mnie SUKCES !!! kobieto Ja pale juz tyle lat wRRRR i WIEM jAK CIEZKO RZUCIC TO W DIABLY
:-zawstydzona/y::-(
strasznie mi wstyd sylś ale to i tak dla mnie sukces jak na razie ja potrafiłam nieraz prawe paczke spalic a traz calutki dzien nic tylko wieczorkiem ;-)
M postanowil nie palic od swoich 30stych urodzin czyli od 7 maja nie wierze zeby przestał no ale ma postanowienie ;-);-);-)
strasznie mi wstyd sylś ale to i tak dla mnie sukces jak na razie ja potrafiłam nieraz prawe paczke spalic a traz calutki dzien nic tylko wieczorkiem ;-)
M postanowil nie palic od swoich 30stych urodzin czyli od 7 maja nie wierze zeby przestał no ale ma postanowienie ;-);-);-)
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
no pati trzymam za słowo!!!! bo potem przyjade i na dupe nakopie;-)
komary mnie dzi spożarły a wypsikalam sie offem caluska... ide zaraz na balkon na leżaczek bo słonko juz sie chowa za bloki, wiec bedzie mozna posiedziec.niestety laptopa nie biore na balkon bo nie chce go trzymac na brzuchu..
więc odezwe sie później, teraz ide czytac przygody mikołjka;-)
buziaki
komary mnie dzi spożarły a wypsikalam sie offem caluska... ide zaraz na balkon na leżaczek bo słonko juz sie chowa za bloki, wiec bedzie mozna posiedziec.niestety laptopa nie biore na balkon bo nie chce go trzymac na brzuchu..
więc odezwe sie później, teraz ide czytac przygody mikołjka;-)
buziaki
reklama