reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no wlaśni dlatego zmienił lekarza bo wiekszość jest fajnych jak z ciaza jest wszystko ok a jak juz zaczyna sie cos dziac to mowi ze tak sie zdarza a co robią by temu zapobiec czy informija pacjentki o badaniach? NIE bo po co jak juz sie stanie krzywda to potem oczy otwieraja. Nie rozumiem takiej nieswiadomości u lekarzy nie wiem czym to jest spowodowane rutyna, niewiedza, głupota czy obojętnością
to se popisałam ;-)

reklama
sonita ja robiłam posiew z nasienia, wyszła mu mykoplazma ale śladowe ilosci. oj wiele z nas tu robilo badanka, i posiewy i spermiogramy;-) hihi nic przyjemnego dla faceta, ale ja mialam ubaw nieziemski! oj a ile sie musialam naprosic hihiih a potem jescze pomagac;-)

sonita moj M robił i wyszło wszystko ok wartozrobic bo czesta przyczyna moga tez byc bakterie w nasieniu albo mała żywotność

A powiesz mi Syla jak to wygląda (czy to prawda z pokojem i gazetką :-)) i gdzie się takie rzeczy robi, bo nie mogę znaleźć informacji w necie.

hahah ja pamietam mine M jak wyszedł z lazienki a ja do niego "tak mało' hihihi a on a ile byś w stresie chciała cały kubek :-);-)

sonita to zalezy jak masz daleko od przychodni nam panie dr powiedział ze mamy 1h na dowiezienie żołnierzyków :-) do badania a jeśli nie ma takiej możliwośći to chyba trzeba na miejscu ;-)

reklama
ja pobieralam męzowi w domu;-) oczywisce przy zachowaniu pełnej instrukcji
hiih
my pobieralismy do strzykawki(najpierw do pojemniczka potem naciągnac do strzykawki0 i trzebabyło wypuscic powietrze wtedy masz wiecej czasu na dostarczenie ale w ciągu pół godzinki powinno sie dostarczyc takie nasienie w kubeczku a w strzykawce odpowiednio pobrane podobno do 2 godzin, ja dostalam instrukcje z laboratorium,
oczywiscie nie mozecie miec stosunku bo "sprzęt" twojego M musi byc wymyty i czyściutki i niestety tylko ręcznie;-)

Do góry