reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

no wlaśni dlatego zmienił lekarza bo wiekszość jest fajnych jak z ciaza jest wszystko ok a jak juz zaczyna sie cos dziac to mowi ze tak sie zdarza a co robią by temu zapobiec czy informija pacjentki o badaniach? NIE bo po co jak juz sie stanie krzywda to potem oczy otwieraja. Nie rozumiem takiej nieswiadomości u lekarzy nie wiem czym to jest spowodowane rutyna, niewiedza, głupota czy obojętnością
to se popisałam ;-)

reklama
sonita ja robiłam posiew z nasienia, wyszła mu mykoplazma ale śladowe ilosci. oj wiele z nas tu robilo badanka, i posiewy i spermiogramy;-) hihi nic przyjemnego dla faceta, ale ja mialam ubaw nieziemski! oj a ile sie musialam naprosic hihiih a potem jescze pomagac;-)

sonita moj M robił i wyszło wszystko ok wartozrobic bo czesta przyczyna moga tez byc bakterie w nasieniu albo mała żywotność

A powiesz mi Syla jak to wygląda (czy to prawda z pokojem i gazetką :-)) i gdzie się takie rzeczy robi, bo nie mogę znaleźć informacji w necie.

hahah ja pamietam mine M jak wyszedł z lazienki a ja do niego "tak mało' hihihi a on a ile byś w stresie chciała cały kubek :-);-)

sonita to zalezy jak masz daleko od przychodni nam panie dr powiedział ze mamy 1h na dowiezienie żołnierzyków :-) do badania a jeśli nie ma takiej możliwośći to chyba trzeba na miejscu ;-)

reklama
ja pobieralam męzowi w domu;-) oczywisce przy zachowaniu pełnej instrukcji
hiih
my pobieralismy do strzykawki(najpierw do pojemniczka potem naciągnac do strzykawki0 i trzebabyło wypuscic powietrze wtedy masz wiecej czasu na dostarczenie ale w ciągu pół godzinki powinno sie dostarczyc takie nasienie w kubeczku a w strzykawce odpowiednio pobrane podobno do 2 godzin, ja dostalam instrukcje z laboratorium,
oczywiscie nie mozecie miec stosunku bo "sprzęt" twojego M musi byc wymyty i czyściutki i niestety tylko ręcznie;-)

Do góry