reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no i chyba jest róznica jak sie dostarcza na spermiogram a jak na posiew! róznica w czasie ewentualnie.

a my bezpośrednioo do kubeczka ale jest chyba tak jak syla pisze zalezy czy na pisiew czy na spermiogram ja juz nie pamietam dokladnie co robiliśmy a teraz u tesciowej jetem wiec nie mam jak sprawdzic ;)

olga dziekuje za zaproszenia :-)

sonita a z M juz wszystko ok? bo ostatnio cos burzowo u was było mam nadzieje ze juz jest dobrze :-)

Oni maja tylko oddac swoje wartosci hehe...a co My mamu powiedziec?

czy pojemniczek na nasienie to taki zwyczajny jak na mocz?
czy trzeba jakos specjalnie przygotowac si na wymaz na chamyd.itd

marzenka pojemnik taki sam jak na mocz :-)
oj jakby mieli tyle razy nogi rozłkładac jak my to nie byloby im juz tak wesolo

ja to mowie ze oni chociaz raz w zyciu powinii @ miec i zobaczyc jak to bolijak ci jajniki rozrywa tylko moj M sie zawsze smieje i ja tu facetwi wytłumaczyc ze cie rozrywa od srodka jakby poczó; to by wiedział hahah

reklama
niusi@ z M dobrze, uznał, że jestem niewierna i koniec :confused: ale myślę, że sam raczej w to nie wieeeerzy :tak:

Najlepsze, że w sobotę jak byliśmy na półwyspie poznał jakąś rodzinkę z Genewy i miał pomóc znaleźć dla ich córki szkołę winsurfingu i tej córce się chyba spodobał i ona mu smsy wysyłała :-D:-D:szok: a on żeby mnie nie denerwować, bał się powiedzieć ściszył telefon na cały dzień :-D:-D:-D
Wariactwo :rofl2:

Podobno gdy ona pytała smsem, czy jest jeszcze na półwyspie, napisał, że już wrócił z żoną do domu, ale coś nie chce mi się wierzyć, że tak napisał:-D:-p

Do góry