reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hmm ciekawe co ta lalunia ma na celu ja tam bym do niej zadzwoniła hihi a jestem do tego zdolna :-)

ja to zrobilam i wyszlam jeszcze gorzej ...okazalo sie ze to tylko znajoma ktora i ja znalam ale zazdrosc byla niesamowita wrrr Nie rozumiem dlaczego niektore kobiety sa takie bezczelne :wściekła/y:

hahahha njagorzej zrobic z siebie idiotke kompromitacja :-( sonita ja bym odczekala i zobaczyla jak sie m zachowje ;-)

u mnie juz 10 lat po slubie i nie powiem ze tej zazdrosci wogole nie ma ...Jest ale naprawde nie taka jak kiedys

no mowia ze troszke zazdrosci nie zaszkodzi ja lubie jak M takiego twardego gra ajak dzis siedzimy obie wlasnie i gadamy o tym ze musze do lekarz isc badania zrobie i ze pojde do takiego mlodego w moim wieku z efajny to juz piank mu leciała hhihi ale on nie jest zazdrosny ;-)

nie no troszke zazdrosc musi byc hehe ja ostatnio znalazlam na Nk mojego znajomego ktory ma zdjecie hihi chyba jak mialam z 16 lat (tanczymy razem) a M jak to zobaczyl to zazdrosc byla i to jaka >>>>

ale dopiero teraz się zaniepokoiłam, tzn nie raczej zdziwiłam :-p ale ja to na wesoło i tak co ma być to będzie, raczej nie da się zapobiec, a wręcz odwrotnie czasem... ZAKAZANY OWOC :szok::tak:będę obserwować i tyle :-)

hahaha dobre :-)

ciekawe jak tam nasze mamusie . . . Madzia, Mircia,
Gabi kiedy beda ostateczne wyniki anulki?

no jeszcze torszke i na sie zacza dziewczynki rozpakowywac :-)

SONITA CICHY OBSERWATRO ;-) a może lornetkę ci kupic kochana :-)

reklama
Do góry