reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
NO narazie leczę sie u niego od kilku miesięcy. Po 3 miesiącach leczenia u niego zaszałam w ciąże w końcu. Zobaczymy co dalej. Jak narazie wydaje mi sie spoko lekarz.

dlatego ja bym zaczela od tych podstawowych,:tarczyca, hormonki i posiew z szyjki , dodatkowo na chlamydie i ureaplazme ( w uroginie jest wszytsko na raz)

a jak nic nie wyjdzie to wtedy szukac dalej
nawet mordoklejka kiedys pisala,ona na badania chyba ponad 2 tys.wydała i sama mówila ze większosc nie potrzebnie.

Aha, wiesz ja to wogóle nie jestem stąd mieszkam tu kilka lat dopiero. I juz tylu ginków zwiedziłam. Że jak narazie ten wydał mi się naprawde specjalistą w tym co robi. No ale zobaczymy jeszcze dalej jak bedzie podchodził.

oj dziewczyny jestem pewna ze u was niedługo sie suwaczki pojwią ciążowe! coraz wiecej juz maluszków na tym forum a to jest nadzieja!!!

ola ja w poznaniu od półtora roku i chyba z 10 ginów juz zwiedziłam;-) więc nie dziwie ci sie, kobieta musi wiedziec ze to ten jedyny hihih
Pati wróze ci ale dopiero jak poukładasz inne sprawy;-) a wierze ze juz niebawem:-)
marlena lekarze czasem o niczym nie mówią i trzeba wszytsko samemu sie dowiadywac, mi o tych wymazach powiedziala babka w labolatoriumjak zanosiłam nasienie męza, to powiedziala zeby zrobic ureaplazme i chlamydie bo wg niej to jedna z czestszych przyczyn poronien wczesnych.

reklama
ja juz koncze badania w por.imunologicznej nic nie znalezli

zastanawia mnie tylko jedno dlaczego gin.. nie mowia nic o wymazach nie doradzaja itd kurcze zeby nie net to pewnie nic bym nie robila

Do góry