reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
NO narazie leczę sie u niego od kilku miesięcy. Po 3 miesiącach leczenia u niego zaszałam w ciąże w końcu. Zobaczymy co dalej. Jak narazie wydaje mi sie spoko lekarz.
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
dlatego ja bym zaczela od tych podstawowych,:tarczyca, hormonki i posiew z szyjki , dodatkowo na chlamydie i ureaplazme ( w uroginie jest wszytsko na raz)
a jak nic nie wyjdzie to wtedy szukac dalej
nawet mordoklejka kiedys pisala,ona na badania chyba ponad 2 tys.wydała i sama mówila ze większosc nie potrzebnie.
a jak nic nie wyjdzie to wtedy szukac dalej
nawet mordoklejka kiedys pisala,ona na badania chyba ponad 2 tys.wydała i sama mówila ze większosc nie potrzebnie.
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Aha, wiesz ja to wogóle nie jestem stąd mieszkam tu kilka lat dopiero. I juz tylu ginków zwiedziłam. Że jak narazie ten wydał mi się naprawde specjalistą w tym co robi. No ale zobaczymy jeszcze dalej jak bedzie podchodził.
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Nie znam tu lekarzy dlatego cały czas szukałam. Co innego jak się mieszka i wie się conieco o lekarzach w tej okolicy.
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
ola ja w poznaniu od półtora roku i chyba z 10 ginów juz zwiedziłam;-) więc nie dziwie ci sie, kobieta musi wiedziec ze to ten jedyny hihih
Pati wróze ci ale dopiero jak poukładasz inne sprawy;-) a wierze ze juz niebawem:-)
marlena lekarze czasem o niczym nie mówią i trzeba wszytsko samemu sie dowiadywac, mi o tych wymazach powiedziala babka w labolatoriumjak zanosiłam nasienie męza, to powiedziala zeby zrobic ureaplazme i chlamydie bo wg niej to jedna z czestszych przyczyn poronien wczesnych.
Pati wróze ci ale dopiero jak poukładasz inne sprawy;-) a wierze ze juz niebawem:-)
marlena lekarze czasem o niczym nie mówią i trzeba wszytsko samemu sie dowiadywac, mi o tych wymazach powiedziala babka w labolatoriumjak zanosiłam nasienie męza, to powiedziala zeby zrobic ureaplazme i chlamydie bo wg niej to jedna z czestszych przyczyn poronien wczesnych.
reklama