reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja tez sie balam i teraz aprawde daje z siebie wszystko, zeby utrzymac ciaze, chociaz w takie dni jak dzis mam juz dosyc lezania i musze na chwile wyjsc na chwile chociaz, ale mam nadzieje ze mnie rozgrzeszycie, bo naprawde caly czas grzecznie leze!!!!!!!!!!
Ja zaszlam w ciaze juz po 2 @ bez badanek (i bardzo zaluje, ze nie zdazylam ich zrobic)

Wróbelku, wszystko będzie dobrze, nawet bez tych badanek. Nie martw się, przecież wszystko robisz tak jak należy. Smacznego obiadku!

reklama
a to my;-)

Załączniki

• S4031769.jpg
    S4031769.jpg
    52,2 KB · Wyświetleń: 56
witam dziewczynki ja tak na chwilke
wróbelku , sylus śliczne brzuszki :-)
wieci co tak piszecie o tarczycy i ja sie zaczynam zastanawiac czy aby ze mna wszystko ok bo to chyba nie jest normalne zeby od stycznia przybrac 12kg :-( poczrkam do nastepnego cyklu i zrobie prolaktyne , progesteron i fsh :-(

no to Pati ładnie zes przytyła, rzeczywiscie dziwne no chyba ze jesz jak wilk;-) ale to duzo!

co ty Syla jem jak do tej pory oze ma mniej ruchu juz sama nie wiem ostatnio jestem na samych platkach prawie a weszlam na wage i znowu 1,5kg wiecej ;( nie am juz siły od przyszłego tygodnia ma karnet na silownie ciekawe czy to cos da

witaski dziewczynki ...juz w domku

ide czytac zaleglosci

pati Ty 12 a ja duzo wiecej i nie wiem co sie dzieje ....

Hej kochaniutkie;-)
Patrycja może powinnaś zrobić sobie hormony i tarczyce bo to chyba coś nie tak że pomimo ograniczeń w jedzeniu tyjesz a to sporo przez 5 miesięcy

Sylwia widzę że w Polsce upały, super tylko pozazdrościć pogody.....

A ja wczoraj byłam u lekarza bo mam skurcze i wymacał brzusio i powiedział że za 2 tygodnie to ja już urodzę:szok:

reklama
Dilajla z niecierpliwoscią czekamy na twojego syncia:-) ale neich jeszcze tam sobie posiedzi ze 2 tygodnie:-)

Do góry