reklama
dilajla no to supcio :-)
hej marzenka oj to nie zazdrszcze qrcze ja sienie znam na tych badaniach :-9 czytam właśni troszke mi sie juz płakac chce nie wchodze w żadne letnie ciuchy spodnie lniane ktor były mi lużne teraz wygladaja jak getry :-( buuuu
hej marzenka oj to nie zazdrszcze qrcze ja sienie znam na tych badaniach :-9 czytam właśni troszke mi sie juz płakac chce nie wchodze w żadne letnie ciuchy spodnie lniane ktor były mi lużne teraz wygladaja jak getry :-( buuuu
dilajla
Czerwcowa mama 2009
Marlena sama się zastanawiałam jak ten czas przeleciał ;-)
Po wizycie u lekarza stwierdziłam że muszę w takim razie torbe do szpitala spakować aby potem jakby co nie latać
A tak po za tym to dziewczynie z czerwcówek wczoraj czop zaczął wylatywać a ona w tym samym tygodniu co ja jestem więc to już w ogóle mnie uświadomiło że poród coraz bliżej
Po wizycie u lekarza stwierdziłam że muszę w takim razie torbe do szpitala spakować aby potem jakby co nie latać
A tak po za tym to dziewczynie z czerwcówek wczoraj czop zaczął wylatywać a ona w tym samym tygodniu co ja jestem więc to już w ogóle mnie uświadomiło że poród coraz bliżej
z Wami czas leci tak szybciutko ...a ciaza jak blyskawica ...aniu ja pamietam jak dopiero co mowilas o zaciazeniu a to juz tuz tuz ...
patrycja ja wczoraj siorce zawiozlam 2 siaty ciuchow ....wrrr i znowu nie mam w czym chodzic
jutro ide zbadac poziom prolaktyny ...odstawilam bromka jutro bedzie 4 dni ...zobaczymy co wyjdzie i zastanawiam sie czy zrobic z obciazeniem czy bez?
patrycja ja wczoraj siorce zawiozlam 2 siaty ciuchow ....wrrr i znowu nie mam w czym chodzic
jutro ide zbadac poziom prolaktyny ...odstawilam bromka jutro bedzie 4 dni ...zobaczymy co wyjdzie i zastanawiam sie czy zrobic z obciazeniem czy bez?
Ostatnia edycja:
dilajla czas jak woda leci arny syla juz tez 6m szok
Bylismy 1 maja u M kolegi z pracy na działce i byli jeszcze inni koedzy z jego pracy i jednego chłopaka zona była w 26tc cala zestresowana mowila ze od 3 dni słabiej ruchy czuje, biedna sie schizowała też jest po 2 poronieniach i mowi ze ciagle zadaje sbie pytanie dlaczego tak sie dziejea :-( maja jeszce 7 letnia corke a teraz ma byc chłopak:-)
ja własnie czytam i z objawow to mi wychodzi ze mam nadmiar hormonów tarczycy hmmm jutro ide do lekarza !
Bylismy 1 maja u M kolegi z pracy na działce i byli jeszcze inni koedzy z jego pracy i jednego chłopaka zona była w 26tc cala zestresowana mowila ze od 3 dni słabiej ruchy czuje, biedna sie schizowała też jest po 2 poronieniach i mowi ze ciagle zadaje sbie pytanie dlaczego tak sie dziejea :-( maja jeszce 7 letnia corke a teraz ma byc chłopak:-)
ja własnie czytam i z objawow to mi wychodzi ze mam nadmiar hormonów tarczycy hmmm jutro ide do lekarza !
patrycja koniecznie przebadaj hormonki ...chociaz w moim przypadku nic nie wskazywalo na podwyzszona prolaktyne ...@ jak w zegarku niby owulacja jest itd ,,, a jednak
mi tsh wyszlo 1,75 i tak czytam ze powinno byc nizsze
mi tsh wyszlo 1,75 i tak czytam ze powinno byc nizsze
marzenka ja kiedys badałam po śmieci taty jak schudłam 7kg i nie mogłam przytyc i wyniki mialam ok ale teraz po poronieniach zaczelo sie cos nie tak dziac cykle mi skacza zawsze mialam co 28 dni a teraz od stycznia mam tak: 32, 26, 29, 28 wiec cos jest nie tak do tego chodze jak bomba zegarowa , ciekawe czy mi lekarz rodzinny da skierowanie czy bedzie opory robil
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Też chciałabym iść do rodzinnego po skierowanie i też jestem ciekawa czy da mi? Porobiłabym sobie hormony, mimo że przed ciążą robiłam i było wszystko ok.
reklama
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
no 6 miesiąc sie zaczął ale jeszcze sporo przed nami...
Pati marsz do lekarza!!! ;-) i powiedz ze nie wyjdziesz az ci nie da skierowania! ale mysle ze jak mu powiesz o poronieniach i o tym ze tyle przytylas to powinien,
a mnie mała tak kopie na pęcherz ze sikam jak wariatka:-)
Pati marsz do lekarza!!! ;-) i powiedz ze nie wyjdziesz az ci nie da skierowania! ale mysle ze jak mu powiesz o poronieniach i o tym ze tyle przytylas to powinien,
a mnie mała tak kopie na pęcherz ze sikam jak wariatka:-)