reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dilajla juz 35 tydz lal kiedy to zlecialo....

syla wrobelek ladne brzusie

Ja tyje jedynie co mi wyszlo to podwyzszona prolaktyna ,,,

ola 81 witaski

reklama
dilajla no to supcio :-)
hej marzenka oj to nie zazdrszcze qrcze ja sienie znam na tych badaniach :-9 czytam właśni troszke mi sie juz płakac chce nie wchodze w żadne letnie ciuchy spodnie lniane ktor były mi lużne teraz wygladaja jak getry :-( buuuu

Marlena sama się zastanawiałam jak ten czas przeleciał ;-)
Po wizycie u lekarza stwierdziłam że muszę w takim razie torbe do szpitala spakować aby potem jakby co nie latać

A tak po za tym to dziewczynie z czerwcówek wczoraj czop zaczął wylatywać a ona w tym samym tygodniu co ja jestem więc to już w ogóle mnie uświadomiło że poród coraz bliżej

z Wami czas leci tak szybciutko ...a ciaza jak blyskawica ...aniu ja pamietam jak dopiero co mowilas o zaciazeniu a to juz tuz tuz ...

patrycja ja wczoraj siorce zawiozlam 2 siaty ciuchow ....wrrr i znowu nie mam w czym chodzic

jutro ide zbadac poziom prolaktyny ...odstawilam bromka jutro bedzie 4 dni ...zobaczymy co wyjdzie i zastanawiam sie czy zrobic z obciazeniem czy bez?

Ostatnia edycja:
dilajla czas jak woda leci arny syla juz tez 6m szok
Bylismy 1 maja u M kolegi z pracy na działce i byli jeszcze inni koedzy z jego pracy i jednego chłopaka zona była w 26tc cala zestresowana mowila ze od 3 dni słabiej ruchy czuje, biedna sie schizowała też jest po 2 poronieniach i mowi ze ciagle zadaje sbie pytanie dlaczego tak sie dziejea :-( maja jeszce 7 letnia corke a teraz ma byc chłopak:-)

ja własnie czytam i z objawow to mi wychodzi ze mam nadmiar hormonów tarczycy hmmm jutro ide do lekarza !

patrycja koniecznie przebadaj hormonki ...chociaz w moim przypadku nic nie wskazywalo na podwyzszona prolaktyne ...@ jak w zegarku niby owulacja jest itd ,,, a jednak

mi tsh wyszlo 1,75 i tak czytam ze powinno byc nizsze

marzenka ja kiedys badałam po śmieci taty jak schudłam 7kg i nie mogłam przytyc i wyniki mialam ok ale teraz po poronieniach zaczelo sie cos nie tak dziac cykle mi skacza zawsze mialam co 28 dni a teraz od stycznia mam tak: 32, 26, 29, 28 wiec cos jest nie tak do tego chodze jak bomba zegarowa , ciekawe czy mi lekarz rodzinny da skierowanie czy bedzie opory robil

ja juz nie pamietam jakie miałam wtedy TSH ale wiem ze w normie tylko nie rozumiem dlaczego norma jest od 0,35 do 5 a zeby zajsc w ciaze najlepiej jest jak jest 1 to po co ta norma do 5 ?

Też chciałabym iść do rodzinnego po skierowanie i też jestem ciekawa czy da mi? Porobiłabym sobie hormony, mimo że przed ciążą robiłam i było wszystko ok.

reklama
no 6 miesiąc sie zaczął ale jeszcze sporo przed nami...
Pati marsz do lekarza!!! ;-) i powiedz ze nie wyjdziesz az ci nie da skierowania! ale mysle ze jak mu powiesz o poronieniach i o tym ze tyle przytylas to powinien,
a mnie mała tak kopie na pęcherz ze sikam jak wariatka:-)

Do góry