reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kaska0201, bardzo mi przykro, rozumiem.
Przepraszam, że tak się dopytuję, ale po tym wszystkim, zanim jakiś lekarz się mną zajmie, sama analizuję, co mogło być przyczyną, co mogło umknąć uwadze. Mimo że wiem, że tej przyczyny mogę się nie doszukać i jestem dość przewrażliwiona.

reklama
chyba każda z nas szuka przyczyny zastanawiam się co lepsze wiedzieć czy nie wiedziec z jednej strony wiedziec i sie leczyc ale jesli sie okaze ze nioe mozna leczyc
juz nie wiem co lepsze
ach zaczynam łapać doła

mam nadzieje
R wczoraj pytał czy już po pierwszej @ można próbować
deo tej pory nie chciał słyszeć o drugim dziecku a potem szybka decyzja i stało się ale nie udało
a teraz już znowu by chciał

Ja tez sie balam i teraz aprawde daje z siebie wszystko, zeby utrzymac ciaze, chociaz w takie dni jak dzis mam juz dosyc lezania i musze na chwile wyjsc na chwile chociaz, ale mam nadzieje ze mnie rozgrzeszycie, bo naprawde caly czas grzecznie leze!!!!!!!!!!
Ja zaszlam w ciaze juz po 2 @ bez badanek (i bardzo zaluje, ze nie zdazylam ich zrobic)

chyba każda z nas szuka przyczyny zastanawiam się co lepsze wiedzieć czy nie wiedziec z jednej strony wiedziec i sie leczyc ale jesli sie okaze ze nioe mozna leczyc
juz nie wiem co lepsze
ach zaczynam łapać doła

Lekarze też się czasem nie spodziewają - mimo ich nieciekawej diagnozy natura robi swoje! Ja powiedziałam mojemu Mężowi, że nie poddam się i będziemy mieli dzieci! Że póki zdrowie na to pozwoli będę walczyć. Na razie walczę z dołem psychicznym, jestem rozżalona, ale uda się... I mnie i Tobie i nam wszystkim!
Jakie te nasze dzieci będą kochane! Dostaną swoją solidną porcję miłości i jeszcze dodatkową tą, którą obdarzamy nasze aniołki...:tak:

reklama
Do góry