reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam. Wpadłam na chwilkę bo odpoczywam przed jutrzejszym dniem. Wracam do pracy po L4 zobaczymy ile wysiedzę
Witajcie, ja jestem mamą aniołkową, pojutrze minie 4 lata :( Ściskam Was wszystkie, szczególnie moją siostrę Gabi. Trzymajcie się
Witaj

Betka urosła do 241,60!!!!!!! Jesteśmy dzisiaj z Wiesiem MEGA szczęśliwi. Piękny prezent na naszą rocznicę!
Bardzo się cieszę, super :-D:-D:-D:-D

Witam dziewczynki,, jestem na przepustce do jutra rana ,, bo dziś święto i tak bym tylko leżała, to wolę w domu..... ale nie jest ciekawie,,,,, ból nie dozniesienia,,,,,,,,,
Trzymaj się

a to my przed chwila :):):)
Piękny brzusio :-)

to my!!!!!!!!!!!!
Super:-D

Ślicznie wyglądasz

A ja wczoraj byłam u lekarza bo mam skurcze i wymacał brzusio i powiedział że za 2 tygodnie to ja już urodzę:szok:
Czekamy na fotki maleństwa już na świecie ;-);-)

ola wiem ze na TSH da na pewno ale jak byłam ostatnio po skierowanie na badania genetyczne to lekarz rodzinny powiedział, że na prolaktybne, progsteron, FSH i przeciwciała kardiolipidowe mi nie da bo to s[ecjalistyne badanie i gin musi dac a ze bylam u lekarza prywatnie to widomo ze mi gin w przychodni nie da ;/

ja mysle ze rodzinny lekarz da szybciej skierowanie na hormonki niz gin ... moja nie chciala dac wrrrr. pati ja tez myslalam ze jest ok bo przeciez w normie sie mieszcze to po jakie licho daja te normy....

No własnie ja tez chodzę prywatnie i podobno ładnie te badania hormonalne kosztują :-(. pójdę do rodzinnego i zrobię sobie chociaż tyle ile mi da. A po resztę pójdę do ginka do przychodni, może wypisze.

hej Kingus, a po co ty do tej pracy;-) wyleguj sie w domku;-)

wiecie czasem niektóre normy są inne dla kobiet w ciaży, moze dlatego tak jest..

ja za wszystkie 3 na tarczyce płaciłam ok 80 zł
za progesteron, prolaktyne po 25 zł,
jak poszłam do gina na NFZ zeby dal mi jakies skierowanie to niestety odesłał mnie z niczym..

no wlasnie tego nie rozumiem :-/ w takim razie na moje każda kobieta pzred ciaza powinna sobie badanie tarczycy zrobic bo inaczej nie mge soebi tego wytłmaczyc

ola ja obeszłam kilka przychodni i najtansze jakie udało sie znales niedaleko mojego domu to
prolaktyna 18
progesteron 18
fsh 18
przeciwaciala w obydwu kierunkach UWAGA badatela 167zł pranoja

reklama
Do góry