reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
ja jak byłam w ciąży to też latałam do łazienki jak wariatka. TEraz tylko raz w nocy wstaje
kinguś
Nie poddam się
Witam. Wpadłam na chwilkę bo odpoczywam przed jutrzejszym dniem. Wracam do pracy po L4 zobaczymy ile wysiedzę
WitajWitajcie, ja jestem mamą aniołkową, pojutrze minie 4 lata Ściskam Was wszystkie, szczególnie moją siostrę Gabi. Trzymajcie się
Bardzo się cieszę, superBetka urosła do 241,60!!!!!!! Jesteśmy dzisiaj z Wiesiem MEGA szczęśliwi. Piękny prezent na naszą rocznicę!
Trzymaj sięWitam dziewczynki,, jestem na przepustce do jutra rana ,, bo dziś święto i tak bym tylko leżała, to wolę w domu..... ale nie jest ciekawie,,,,, ból nie dozniesienia,,,,,,,,,
Piękny brzusio :-)a to my przed chwila
Superto my!!!!!!!!!!!!
Ślicznie wyglądasza to my;-)
Czekamy na fotki maleństwa już na świecie ;-);-)A ja wczoraj byłam u lekarza bo mam skurcze i wymacał brzusio i powiedział że za 2 tygodnie to ja już urodzę
ola wiem ze na TSH da na pewno ale jak byłam ostatnio po skierowanie na badania genetyczne to lekarz rodzinny powiedział, że na prolaktybne, progsteron, FSH i przeciwciała kardiolipidowe mi nie da bo to s[ecjalistyne badanie i gin musi dac a ze bylam u lekarza prywatnie to widomo ze mi gin w przychodni nie da ;/
ja mysle ze rodzinny lekarz da szybciej skierowanie na hormonki niz gin ... moja nie chciala dac wrrrr. pati ja tez myslalam ze jest ok bo przeciez w normie sie mieszcze to po jakie licho daja te normy....
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
No własnie ja tez chodzę prywatnie i podobno ładnie te badania hormonalne kosztują :-(. pójdę do rodzinnego i zrobię sobie chociaż tyle ile mi da. A po resztę pójdę do ginka do przychodni, może wypisze.
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
hej Kingus, a po co ty do tej pracy;-) wyleguj sie w domku;-)
wiecie czasem niektóre normy są inne dla kobiet w ciaży, moze dlatego tak jest..
ja za wszystkie 3 na tarczyce płaciłam ok 80 zł
za progesteron, prolaktyne po 25 zł,
jak poszłam do gina na NFZ zeby dal mi jakies skierowanie to niestety odesłał mnie z niczym..
wiecie czasem niektóre normy są inne dla kobiet w ciaży, moze dlatego tak jest..
ja za wszystkie 3 na tarczyce płaciłam ok 80 zł
za progesteron, prolaktyne po 25 zł,
jak poszłam do gina na NFZ zeby dal mi jakies skierowanie to niestety odesłał mnie z niczym..
no wlasnie tego nie rozumiem :-/ w takim razie na moje każda kobieta pzred ciaza powinna sobie badanie tarczycy zrobic bo inaczej nie mge soebi tego wytłmaczyc
ola ja obeszłam kilka przychodni i najtansze jakie udało sie znales niedaleko mojego domu to
prolaktyna 18
progesteron 18
fsh 18
przeciwaciala w obydwu kierunkach UWAGA badatela 167zł pranoja
ola ja obeszłam kilka przychodni i najtansze jakie udało sie znales niedaleko mojego domu to
prolaktyna 18
progesteron 18
fsh 18
przeciwaciala w obydwu kierunkach UWAGA badatela 167zł pranoja
reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
No ja tez już cenniki sprawdzałam. Tragedia