Witam Was drogie panie. Wróciłam z pracy i czas na relaks.
Alisa dziękuje bardzo za życzenia i cóż mogę powiedzieć? niech się spełnią
I Twoja postawa podoba mi się bardzo. Też mówię dziewcznkom że nie ma co patrzec z zazdrością na inne brzuchatki bo nie wiemy czy ONE nie przeżyły tego samego albo i więcej cierpienia od nas. A tym którym się udaje "ot tak" tylko pogratulować i cieszyć się że ONE nie musze przechodzić przez traumę taką jak i my.
Ola81 ojjjj nie zazdroszczę tak kosztownej majówki.Mieliście wrażenia. Ważne że udało się wkońcu dotrzeć do domku.
Sylwia do środy już całkiem blisko...
Maja witaj. Martwiłam się o Ciebie. Mówiłas że masz urlop i znikłaś.. Żeby mi to było ostatni raz;-). Cieszę się że już jesteś. Czekam na badańka... i później staranka..
Kaska0201 pozdrawiam serdecznie.
Emilko i jak się czujesz? Krwawienie ustało?
Marzenko a jak u Was? Kiedy imprezka u taty? Dzisiaj?
Andzi myślami jestem z Wami.
Alutka dokłądnie - praca = sie kontakt z ludźmi a to własnie w niej lubię najbardziej. Miłego dnia wiec życzę... baaa chyba już popołudnia. Ale tak czy siak.. miłego..
martusionek - "żywy" przykład na to że może i musi się udać! Buziaczki dla Ciebie
Udanego hulania na weselichu!!
Alicja bananiaro I Tobie również udanych pląsów jako mężatka już. Popatrz już tydzień minął od Twego zaobrączkowania!!!
Olcia PM gdzie jesteś??? Haloooo? Jak staranka? M dalej taki słodziutki?
Kusicielko jak się czujecie? Gosia z Wami spędza majówkę?
Iza Carri??? Miałaś być codzień i co? Halooo wołam za Tobą!!!
Iza Olcia i jak się czujesz? Jak samopoczucie? W pracy zamilkli i nie straszą już zwolnieniami?
Kasiu Kasiekk mam nadzieję że dzisiaj już pomogli Tobie i Franiowi i że nie boli...
Dlaczegotak jak spędzacie majówkę z Olim?
Madziu Modroklejko zagllądniesz do nas kiedyś?
Mikuś I jak Adrianek rośnie mamusi?
Gabi i jak się Ty czujesz i Twoje pociechy?
Anesto?? Iza dalej mała rozdarciucha? Czy już wykrzyczała się??
Allaaa i jak Kubuś spieszy się na swiat? Jak spędzacie Wy długi weekend?
Also Alinko i jak smakują placki siostrom? Szczęśliwa z rodziną? I jak sesja zdjęciowa nad plażą?
Agula Irl wracaj do nas szybko.... aaaa i miłego weekendowania. Będziemy tęsknić.
Karinko malutko Cię? Gdzie jestes? Znów jakiś dołeczek?
Madziu38 wyczytałaś już wszystkie książeczki? I jak przyszła niechciana @?
Marti i jak maluszek rośnie? Kiedy następne usg? Ustały krwawienia?
Enka jak się czujecie? Dalej masz jakieś przygody typu... "przypaliłam patelnie";-)
Iza30 i jak brzuszek rośnie? Który to już tc?
Haniu nocna kiedy Ty masz tą komunie? Zjadłabym cosik dobrego
Jak Darek? Lepiej?
Kasiu Szafirku ja zawsze o Tobie pamiętam i czekam z ustęsknieniem na Twoje posty... choćby "dzień dobry i miłego dnia"
Ucałowania dla małego psotnika.
Agatko miłego pobytu w SPA
wypocznij i wracaj do nas...
Dilajla i jak samopoczucie ciążowe? Jak mały duuuuzy człowieczke w brzuszku? Rośnie jak na drożdżach?
guska Agniesiu jejku ja taka ciekawa co u Was? Czy jesio jesteście w dwupaku???
Asiu Angelko przeszły smutaski? Jak stosunki z M? Lepiej?? Jak Twoja twarzyczka po kosmetyczce?Piękna?
Asiu Cyniczna kiedy do nas znów zaglądniesz???
Czy ktoś wie co u małej AGULKI???? Halooo? Jejku ta dziewczynka przedła...
Pati już nie zdechlunku
od kiedy walka z nadprogramowymi kg? Od poniedziałku?
Pati.b nasza "seksocholiczko" ;-)
jak pożycie z Mężem
dalej Go zaskakujesz?
Mama_sówka kiedy Twój wielki dzień??? Jak przygotowania do ślubu?