reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie kochane.

Marzenko dziękuje za piękne życzenia. Dziękujemy z Wiesiem za pamieć. I wogóle Ty wiesz cio ;-):tak:

Kusicielko.. u mnie jak? Cudownie póki co! Betka urosła do 241,60!!!!!!! Jesteśmy dzisiaj z Wiesiem MEGA szczęśliwi. Piękny prezent na naszą rocznicę!
A co do objawów.. brak apetytu, bolące piersi i chyba jakieś maleńkie mdłości jak napisała Alutka.. nie mdli bardzo ale muli.. czasem coś.
Maj... musi być piekny i inny jak dotychczasowe..Trzymam kciuki.

Edytko kochana bardzo się cieszę że wam się udało i z całego serca życzę CI spokojnych 9 miesięcy. Należy Wam sie kochani to szczęćie.

reklama
Witam dziewczynki,, jestem na przepustce do jutra rana ,, bo dziś święto i tak bym tylko leżała, to wolę w domu..... ale nie jest ciekawie,,,,, ból nie dozniesienia,,,,,,,,,tak boli , ze wczoraj juz z bezsilności i dziś płakałam,kroplówki nie pomagają, środdki przeciwbólowe tez nie i boje sie o małego,,, takie dawki leków........ dzis nie miał mi kto zrobić badń nerek bo żwieto, jutro rano,,,,,,, wyniki mi pobrali ,, jutro sie może coś wyjaśni,,ale ból niedowytrzymania,,,, wolałabym 3 razy rodzić niż tak się męczyć,,,,,,,,,,:wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ACH JAK BOLI,,,,z bólu juzpiecze,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:mam dość,,,,, uciekam kochane bo zaraz umrę,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: buziaki dla wszystkich, DZIĘUJĘ ZA WSPARCIE,,,,,:tak:
Kasiek bardzo mi przykro że tak boli. Żeby to było możliwe to część bólu bym wzięła na siebie, żebyś z Tobą i Dzidzią w Twoim brzuszku było dobrze i nic wam nie groziło, Trzymaj sie kochana

Kochane trzymajcie sie cieplutko. Trzeba przetrwać dla następnego maluszka.

Dziękuję, Ola. Trzeba jakoś przetrwać... Mam plan przez najbliższe miesiące łapać witaminy i słońce, żeby wzmocnić się choć tak dla maluszka...

Witam się o poranku!
Dziewczyny ja także sie pytam "dlaczego" ale wiem to nie ma sensu, po prostu tak się stało i już czasu nie cofnę. Ale tak sobie siedzę i myślę że nam sie uda . Ja sam jestem przykładem że się udaje bo jestem dzieckiem :-) po poronieniu. Moja mam przed urodzeniem mnie miała właśnie poronienie i co jaka ma teraz fajną Martusię:-)
Dla nas też zaświeci słonko i Bóg da nam to o czym marzymy a my będziemy mogły obdarzyć tak wielką miłością nasze małe istotki.
Dobra idę posprzątam w domku i będę sie szykować na te wesele i będę twarda na tym weselu , poradzę sobie na początku sie bałam bo przyszła zona mego męża brata jest w ciąży i miedzy nami było dwa tygodnie różnicy przeżyje a jak mnie ktoś zapyta czemu my nie mamy dzieci to powiem ,ze mam 16 na grupie w pracy:-)
miłego weekendu życzę wszystkim:-)
Miłej zabawy zyczę.

Alisa ja juz się zaczęłam też witaminizować , dbac o organizm i siebie. I za niedługo oddac się przyjemnościom z M. I może cos z tych przyjemności jeszcze wyjdzie :-)

Słuchajcie wczoraj miałam chyba jakiś mało przyjemny dzień. Wybraliśmy sie z M na majówke nad morze. Wzielismy znajomego chłopca. Na samym początky połamał nam sie zderzak , no ale mimo to ruszylismy. Później niknęły nam hamulce, ale też sie wkońcu pojawiły. NO i dojechalismy na Hel. I tam się zaczęło. Po zwiedzaniu wrócilismy do auta. Ruszyło ale dojechalismy tylko do Juraty bo zgasła na światłach i już nie odpalił. 200 km od domu. Mysleliśmy że to benzyna ale po wlaniu nie dało nic efektów. Więc zadzwonilismy i przyjechała laweta. Ale mogła wziąść tylko dwie osoby a nas było 3. NO i M pojechał a my pociąg do Władka. M dojechał do Wejherowa , bo tylko do tamtąd laweta ACICTANCE mogła go dowieźć. A my z Władka nie mieliśmy sie czym do tego Wejherowa dostać. Więc chłopca za ręke i na stopa. Dobrze że nam sie trafiła miły pan i dowiózł nas do samej stacji benzynowej gdzie stał mój M. Musieliśmy wezwać druga lawete zapłacić. I na 1 w nocy bylismy w domu. Mało udany i bardzo kosztowny dzień.
Mam nadzieję że Wasze były bardziej udane

Słuchajcie wczoraj miałam chyba jakiś mało przyjemny dzień. Wybraliśmy sie z M na majówke nad morze. Wzielismy znajomego chłopca. Na samym początky połamał nam sie zderzak , no ale mimo to ruszylismy. Później niknęły nam hamulce, ale też sie wkońcu pojawiły. NO i dojechalismy na Hel. I tam się zaczęło. Po zwiedzaniu wrócilismy do auta. Ruszyło ale dojechalismy tylko do Juraty bo zgasła na światłach i już nie odpalił. 200 km od domu. Mysleliśmy że to benzyna ale po wlaniu nie dało nic efektów. Więc zadzwonilismy i przyjechała laweta. Ale mogła wziąść tylko dwie osoby a nas było 3. NO i M pojechał a my pociąg do Władka. M dojechał do Wejherowa , bo tylko do tamtąd laweta ACICTANCE mogła go dowieźć. A my z Władka nie mieliśmy sie czym do tego Wejherowa dostać. Więc chłopca za ręke i na stopa. Dobrze że nam sie trafiła miły pan i dowiózł nas do samej stacji benzynowej gdzie stał mój M. Musieliśmy wezwać druga lawete zapłacić. I na 1 w nocy bylismy w domu. Mało udany i bardzo kosztowny dzień.
Mam nadzieję że Wasze były bardziej udane

No, to faktycznie, majówka feralna...:no: Przykro mi, że tak wyszło... Ja wczoraj siedziałam z książką na balkonie, a dziś może się przejedziemy na spacer. Działki nie posiadam, w lesie susza i grillować nie można, więc jest tak nijak w tym roku:-(

Aniołek od Pati

Załączniki

• hel 004.jpg
    hel 004.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 31
Edycia-super ze betka rośnie:tak::tak::tak: oby tak dalej:-)
Ola 81 eh nieciekawy dzień....no ale najwazniejsze ze udało wam sie dotrzeć do domku, ..
Emy a ty oddaj betke porzebującym i życze szybkiego powrotu do zdrowia..

wszystkie kobitki pozdrawiam serdecznie, ja mam dzis maly kryzys leżenia, wszystko mnie boli, kręgosłup, biodra, tyłek, łopatki..normalnie wszystko, pogoda piękna a ja w wyrze:-( no ale trudno dam rade!!!
w środe wizyta i nie moge sie doczekac...

reklama
Witam Was drogie panie. Wróciłam z pracy i czas na relaks.

Alisa dziękuje bardzo za życzenia i cóż mogę powiedzieć? niech się spełnią :zawstydzona/y:
I Twoja postawa podoba mi się bardzo. Też mówię dziewcznkom że nie ma co patrzec z zazdrością na inne brzuchatki bo nie wiemy czy ONE nie przeżyły tego samego albo i więcej cierpienia od nas. A tym którym się udaje "ot tak" tylko pogratulować i cieszyć się że ONE nie musze przechodzić przez traumę taką jak i my.

Ola81 ojjjj nie zazdroszczę tak kosztownej majówki.Mieliście wrażenia. Ważne że udało się wkońcu dotrzeć do domku.

Sylwia do środy już całkiem blisko...

Maja witaj. Martwiłam się o Ciebie. Mówiłas że masz urlop i znikłaś.. Żeby mi to było ostatni raz;-). Cieszę się że już jesteś. Czekam na badańka... i później staranka..

Kaska0201 pozdrawiam serdecznie.

Emilko i jak się czujesz? Krwawienie ustało?

Marzenko a jak u Was? Kiedy imprezka u taty? Dzisiaj?

Andzi myślami jestem z Wami.

Alutka dokłądnie - praca = sie kontakt z ludźmi a to własnie w niej lubię najbardziej. Miłego dnia wiec życzę... baaa chyba już popołudnia. Ale tak czy siak.. miłego..

martusionek - "żywy" przykład na to że może i musi się udać! Buziaczki dla Ciebie
Udanego hulania na weselichu!!

Alicja bananiaro I Tobie również udanych pląsów jako mężatka już. Popatrz już tydzień minął od Twego zaobrączkowania!!!

Olcia PM gdzie jesteś??? Haloooo? Jak staranka? M dalej taki słodziutki?

Kusicielko jak się czujecie? Gosia z Wami spędza majówkę?

Iza Carri??? Miałaś być codzień i co? Halooo wołam za Tobą!!!

Iza Olcia i jak się czujesz? Jak samopoczucie? W pracy zamilkli i nie straszą już zwolnieniami?

Kasiu Kasiekk mam nadzieję że dzisiaj już pomogli Tobie i Franiowi i że nie boli...

Dlaczegotak jak spędzacie majówkę z Olim?

Madziu Modroklejko zagllądniesz do nas kiedyś?:sorry:

Mikuś I jak Adrianek rośnie mamusi?

Gabi i jak się Ty czujesz i Twoje pociechy?

Anesto?? Iza dalej mała rozdarciucha? Czy już wykrzyczała się??

Allaaa i jak Kubuś spieszy się na swiat? Jak spędzacie Wy długi weekend?

Also Alinko i jak smakują placki siostrom? Szczęśliwa z rodziną? I jak sesja zdjęciowa nad plażą?

Agula Irl wracaj do nas szybko.... aaaa i miłego weekendowania. Będziemy tęsknić.

Karinko malutko Cię? Gdzie jestes? Znów jakiś dołeczek?

Madziu38 wyczytałaś już wszystkie książeczki? I jak przyszła niechciana @?

Marti i jak maluszek rośnie? Kiedy następne usg? Ustały krwawienia?

Enka jak się czujecie? Dalej masz jakieś przygody typu... "przypaliłam patelnie";-)

Iza30 i jak brzuszek rośnie? Który to już tc?

Haniu nocna kiedy Ty masz tą komunie? Zjadłabym cosik dobrego :laugh2::rofl2::confused2:
Jak Darek? Lepiej?

Kasiu Szafirku ja zawsze o Tobie pamiętam i czekam z ustęsknieniem na Twoje posty... choćby "dzień dobry i miłego dnia"
Ucałowania dla małego psotnika.

Agatko miłego pobytu w SPA :laugh2::rofl2: wypocznij i wracaj do nas...

Dilajla i jak samopoczucie ciążowe? Jak mały duuuuzy człowieczke w brzuszku? Rośnie jak na drożdżach?

guska Agniesiu jejku ja taka ciekawa co u Was? Czy jesio jesteście w dwupaku???

Asiu Angelko przeszły smutaski? Jak stosunki z M? Lepiej?? Jak Twoja twarzyczka po kosmetyczce?Piękna?

Asiu Cyniczna kiedy do nas znów zaglądniesz???

Czy ktoś wie co u małej AGULKI???? Halooo? Jejku ta dziewczynka przedła...

Pati już nie zdechlunku :laugh2::rofl2: od kiedy walka z nadprogramowymi kg? Od poniedziałku?

Pati.b nasza "seksocholiczko" ;-):zawstydzona/y: jak pożycie z Mężem :laugh2::rofl2: dalej Go zaskakujesz?

Mama_sówka kiedy Twój wielki dzień??? Jak przygotowania do ślubu?

Do góry