aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry kobietki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
alisa79...pierwsza @ dostałam po 28 dniach, potem miałam usg i było wszystko już zagojone, endometrium odbudowane jednorodne, a w jajniku piękne pęcherzyki gotowe do zapłodnienia, zrobiłam kolejne badania, cytologię, hormony tarczycowe, badanie na cytomegalie, różyczkę, toksoplazmozę, morfologie, mocz , zbadał mnie lekarz i powiedział, że po 2 @ jak się uda to płakać nie będziemy....no i nie płaczemy....
Witaj Alisa wśród Aniołkowych Mam.
Przykro mi, że w takich okolicznościach się poznajemy. Zostań z nami. Są tu świetne dziewczyny, które zawsze pocieszą i wyciągną z dołków.
Ja jestem na tym forum już od ponad roku. W kwietniu 2008 r straciłam upragnioną i wyczekiwaną kruszynkę. Po dwóch miesiącach dostałam zielone światełko, a po następnych trzech cyklach zobaczyłam ponownie dwie kreseczki na teście. Dzis leci już 37 tydzień., a mały łobuz w brzuszku właśnie wybudził mnie z drzemki. Ta ciąża jest inna niż pierwsza, jest pełna lęków i niepokoju. W 8 tyg zaczęłam plamić, myślałam że to już koniec, a jednak się udało. Dziś czekamy z niecierpliwością na Kubusia.
Mam nadzieje, że Tobie też już niedługo się uda.