reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam dziewczynki,,, ja tylko na chwilkę,,,,:tak::tak::tak:Syla, SOnita witam z rana,,,,

Syla nie pisąm Ci ale ślicznie wyglądasz w tej sukienusi,,,, i kto to wymyśłił,że dziewucha urodę odbiera,,,,, heh wręcz przeciwnie,, Ty i Selenka wyglądacie uroczo.....:tak::tak::tak::tak::-D:-D to raczej mi zabiera,,,,, heh dostałam plamy ciążowe,,,,,i wyglądam jak PIPI,heheh:-D:-D:-D

Aga irl. Alla,,, wy też ślicznie wyglądacie,,,,,piekne brzusia,,,,:-D:-D:-D

Carii.. pamiętamy no co ty......buziaki,;)

SELENKO,, dziękuje bardzooooo....:-D:-D:-D:-D

Gabi modę się za małą... wierzę,że będzie dobrze,,,,:tak::tak::tak:

Słodizutka,Marlenka, Gabi. Mircia, Dlaczegotak, KArola, Karola 2Mordoklejka, Marlenka, Szafirku, Kingus, Sonita, Koti, Aga IRL, AgI, Aga Aj. Pixelka, Pati, HAnia, Syla,Anesto,jężyk, Danula, Marti, Scarlet, Niusia,,,Kaśka, Magdalenka, wszystkie pozdrawiam, niewymienione też,,,,,zaomniałam niców,, gapa ze mnie,ale o wszytkich pamietam,,

A ja ,,,,buuuuuuuuuu..lepiej nie mówic,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam wczoraj była na wizycie u mojej gin,,, i powiedziałjej że mnie nadal boli,,, opieprzyła,że lekcewarzę,,, że nie wolno i jutro mam wizytę,,, dostane sierowanie na usg nerek,, boję sie ,że skączy się szpitalem, bo juz mnie piecze z bólu,,,,,:wściekła/y::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i pewnie jakaś infekcja się wdała,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:bu,, nieżycze nikomu,,,SYLA, mam nadzieję,że u CIEBIE LEPIEJ,,:tak::tak:

ok uciekam życzę miłego dnia,, buziole..;):tak::tak::tak::-D:-D:-D.....

witam dziewczynki kochane

edytko ...zaczynam sie martwic o Ciebie ....

Aj jak SIE CZUJESZ ??? jakies mdlosci?

Alicja mezatko czekamy na Ciebie

selenko ladniusi kocyk

cari supcio ze juz jestes z Nami

pozdrawiam wszystkie i zycze udanego dzionka

Marti83 to wspaniała wiadomość, WSPANIAŁA!!!!
Agus AJ, a jak Twój robaczek dziś się czuje? Miło,że jesteś.
marlena78, co u Ciebie kochana koleżanko?
Kasiekkm i co? Decyzja podjęta czy podyskutujemy? Ja zawsze chętnie jakby co.
U Edytki ok, własnie przegadałyśmy godzinkę. Pewnie niebawem sie pracuś odezwie.
Carri, nareszcie!

Selenko, kocyk piekny, brzusio też,,,

Marti,, ciesze się bardzo,,,, naprawdę....
:tak::tak::tak::-D:-D

HAnai gratuluje,,,,serduszka,,,,,:-D:-D:-D:-D

MARLENKO WITAM,życze miłego dnia,,,,,

My wczoraj zakupiliśmy pojazd dla franka,, i Igor cały czas jeżdzi,,,,heh ma frajdę,,,,

Kupiłaś Kasiu? I na co padł wybór? Koniecznie musisz mi napisać, w końcu to wspólna nasza przeprawa. I o czym teraz będziemy dyskutowały? Hm?

selenko dzieki za wiadomosc o Edytce ...juz mialam zamiar molestowac ja sms

u mnie pomalutku synek w szkole ....chrzesniaczek zle wyniki ogolnie...
jesio leze w lozeczku ...ale trza sie zbierac i wykorzystac jakos ten piekny dzionek

KASIU WRZUCAJ FOTKE ...BRYKI FRANIA

Selenko ,,,,,, zakupiony,, obdzwoniłam caly wrocław za coneco v3.... mieli tylko w bajce,,,,,, ale jak z męzem zobaczyliśmy _vector_lite_espiro_baby_design_dreams_( pokazywałm ci kiedys na allegro,ale te kułka ci sie nie podobały,,) ni ebyłam przekonana,, ale fotki to nie to,, na,żywo wyglądał cunie,, na fotce jest ze niby zielony a jest limonka z zgniła zielenia,,,,.. bardzo mi się podobał a mąz powiedział,że nie wyjdzie póki nie kupi,, i kupiliśmy w bajce,,,,,:)

dziiękuję CI jeszce raz bardzo, i sory że tak marudziłam,,,,.. kurcze ,,jednak nie ma co sie sugerować fotkami,, na żywo to na żywo......DZIĘUJE CI BARDZO....

Marti!!!!!!!!! Wspaniała wiadomość, tak bardzo się cieszę, nawet nie wiesz jak bardzo!!!! Buziaki wielkie!

Selenko, świetny prezent!

Carri, fajnie, że znowu jesteś :).

Magdalenka, fajnie, że wybraliście się do trójmiasta :).

A mnie od wczoraj krzyż pobolewa, a w nocy to szczególnie i jeszcze uda i pośladki, podobnie jak przed okresem, tyle, że nie tak mocno. Buziaki!

reklama
HEH Selenko zawsze się coś znajdzie..;) a ta bajka,, fajan sprawa, nigdy tam nie byłam, mają nie drogo i wszystko....;:-D:-D

Marlenko fajnie że synus w szkole ok,,,,,,,, tylko pogratulować,,,,, niedługo wakacje to odpoczniecie wszyscy,,,,,,, za chceśniaka pomodle się,,,,,:tak:

Do góry