reklama
HEH Selenko zawsze się coś znajdzie.. a ta bajka,, fajan sprawa, nigdy tam nie byłam, mają nie drogo i wszystko....;
Marlenko fajnie że synus w szkole ok,,,,,,,, tylko pogratulować,,,,, niedługo wakacje to odpoczniecie wszyscy,,,,,,, za chceśniaka pomodle się,,,,,
DZIEKUJE kasiu wiem ze modlitwa tak wspanialych dziewczyn ...moze zdzialac cuda!!!wierze ze tak bedzie
also moze to juz tuz tuz ...
sonita super to radio dla dzieci
do napisania pozniej ....buziaki
Ostatnia edycja:
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
MARTI wiadomość która napawa optymizmem
super bardzo się cięszę oby tylko takie wiadomości nam się tu pojawialy
miłego dnia dziewczynki
super bardzo się cięszę oby tylko takie wiadomości nam się tu pojawialy
miłego dnia dziewczynki
Witajcie kochane:-)
Marti ogromnie ci gratuluję,najadłaś się strachu ale myslę że teraz kolejne miesiące będą spokojne i tego ci życzę
Kasiek bidulko,mam nadzieję że jednak nie będziesz musiała do szpitala,współczuję bóli i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę żeby wszystko było dobrze a bóle odeszły sobie.
Magdalenka jak ja ci zazdroszczę tego wypadu nad morze
Tak sobie wymyśliłam że skoro gin mi teraz kazał brać 3 tabletki clo dziennie a ja się tego boję to wezmę tylko po 2 a on się przecież nie zorientuje.Jeśli ma się udać to dawka nie ma na to wpływu.
Marlenka,Also,Selena i wszystkie pozostałe forumowiczki witam i cieplutko pozdrawiam.
Dobrze że u Edytki okey,jak zwykle zapracowana ale to dobrze
Marti ogromnie ci gratuluję,najadłaś się strachu ale myslę że teraz kolejne miesiące będą spokojne i tego ci życzę
Kasiek bidulko,mam nadzieję że jednak nie będziesz musiała do szpitala,współczuję bóli i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę żeby wszystko było dobrze a bóle odeszły sobie.
Magdalenka jak ja ci zazdroszczę tego wypadu nad morze
Tak sobie wymyśliłam że skoro gin mi teraz kazał brać 3 tabletki clo dziennie a ja się tego boję to wezmę tylko po 2 a on się przecież nie zorientuje.Jeśli ma się udać to dawka nie ma na to wpływu.
Marlenka,Also,Selena i wszystkie pozostałe forumowiczki witam i cieplutko pozdrawiam.
Dobrze że u Edytki okey,jak zwykle zapracowana ale to dobrze
kasiekkm
Fanka BB :)
MARLENKO ,ale fotka to nie to......... na żywo jest limonka anie taki ciemny,,,, no ale cos takiego,,,, na żywo dużó dużo ładniejszy,w sklepie nie skapłam się że to ten z fotki,,,,,ale był cudny i wzielismy,, najwązniejsze,że meżowi się bardzo podoba..
_VECTOR AIR_ ESPIRO BABY DESIGN DREAMS _Nowość_ (611570871) - Aukcje internetowe Allegro
_VECTOR LITE_ ESPIRO BABY DESIGN DREAMS _NEW_ (611570877) - Aukcje internetowe Allegro tu sa fotki lepsze tylko ze bez kół pąpowanych muy kupiliśmy na papowanych,;0
_VECTOR AIR_ ESPIRO BABY DESIGN DREAMS _Nowość_ (611570871) - Aukcje internetowe Allegro
_VECTOR LITE_ ESPIRO BABY DESIGN DREAMS _NEW_ (611570877) - Aukcje internetowe Allegro tu sa fotki lepsze tylko ze bez kół pąpowanych muy kupiliśmy na papowanych,;0
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
Witajcie dziewczyny:* chciałam Wam tylko napisać, że dziś pojechałam do szpitala na zabieg... a tu niespodzianka robak ma 8,54 mm!!!
Całuję i pozdrawiam wszystkie bez wyjątków.
Marti bardzo bardzo się ciesze i gratuluje że wszystko dobrze. Dbaj o siebie.:-)
marlenko mam nadzieję,że wszystko się poukłada. Naprawdę z całego serca tego Ci życzę.
Kasiu, fakt, mają wszystko więc wygodnie, a wózio jesli Tobie sie podoba to najwazniejsze. Ze spacerku ze mna i tak sie nie wymigasz, obiecałaś , a Ja jestem PAMIĘTLIWA.;-)
Also, to juz niedługo, może stąd te pobolewania. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz, trzymam za Ciebie kciuki najmocniej jak potrafiię.
Witaj ola81.
Kasiu, fakt, mają wszystko więc wygodnie, a wózio jesli Tobie sie podoba to najwazniejsze. Ze spacerku ze mna i tak sie nie wymigasz, obiecałaś , a Ja jestem PAMIĘTLIWA.;-)
Also, to juz niedługo, może stąd te pobolewania. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz, trzymam za Ciebie kciuki najmocniej jak potrafiię.
Witaj ola81.
Ostatnia edycja:
kasiekkm
KAROLKA to trzymam kciuki,,,,,!!!!
Wiesz ja tak tez zrobiłam z duphastonem, miałam dawke 3 razy dziennie a bralam dwa,,,, bo źle się czułam,,,,..
trzymam kciuki za CIEBIE,,,,, uciakam,,,, musze zgrzebnąć mieszkanko i z małym na dwór,,, kurcze jak ja bym poleżała,,,,,, no ale jak ma się urwisa to nie możliwe, trreba isc na spacer,,,buziolki dla wszystkich..
Wiesz ja tak tez zrobiłam z duphastonem, miałam dawke 3 razy dziennie a bralam dwa,,,, bo źle się czułam,,,,..
trzymam kciuki za CIEBIE,,,,, uciakam,,,, musze zgrzebnąć mieszkanko i z małym na dwór,,, kurcze jak ja bym poleżała,,,,,, no ale jak ma się urwisa to nie możliwe, trreba isc na spacer,,,buziolki dla wszystkich..
Dziewczyny, też się zastanawiam czy coś się nie zaczyna powoli dziać, chociaż nie mam żadnych bolesnych skurczy. Brzuch mi już od dawna twardnieje, ale nic nie boli. No zobaczymy, szczerze mówiąc to się nie łudzę specjalnie chociaż bardzo bym chciała już urodzić .
reklama
kasiekkm
SELENKO no nie wymigam nie wymigam i zrobie to z przyjemnościa,, latem piękna pogoda,,,, nakarmić można na dworze więc nie bezie problemu,,,,,, obiecuję napewno wybierzemysię z maluszkami,,tylko niech przyjdą na świat,,,,,,, ...
JESZCZE RAZ DZIĘKI WIELKIE..
JESZCZE RAZ DZIĘKI WIELKIE..
Ostatnia edycja: