reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ALso,, może juz cospowoli się zacznie..;)... to wkońcu 38 tydz i t e bóle,,,, tzrymam kciuki żeby szybciutko,,,

Mircia Adranek cudny..;)

reklama
HEH Selenko zawsze się coś znajdzie..;) a ta bajka,, fajan sprawa, nigdy tam nie byłam, mają nie drogo i wszystko....;:-D:-D

Marlenko fajnie że synus w szkole ok,,,,,,,, tylko pogratulować,,,,, niedługo wakacje to odpoczniecie wszyscy,,,,,,, za chceśniaka pomodle się,,,,,:tak:

DZIEKUJE kasiu wiem ze modlitwa tak wspanialych dziewczyn ...moze zdzialac cuda!!!wierze ze tak bedzie

also moze to juz tuz tuz ...

sonita super to radio dla dzieci

do napisania pozniej ....buziaki

Ostatnia edycja:
Witajcie kochane:-)

Marti ogromnie ci gratuluję,najadłaś się strachu ale myslę że teraz kolejne miesiące będą spokojne i tego ci życzę:tak::tak::tak:

Kasiek bidulko,mam nadzieję że jednak nie będziesz musiała do szpitala,współczuję bóli i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę żeby wszystko było dobrze a bóle odeszły sobie.:tak::tak::tak:

Magdalenka jak ja ci zazdroszczę tego wypadu nad morze:tak::tak:

Tak sobie wymyśliłam że skoro gin mi teraz kazał brać 3 tabletki clo dziennie a ja się tego boję to wezmę tylko po 2 a on się przecież nie zorientuje.Jeśli ma się udać to dawka nie ma na to wpływu.

Marlenka,Also,Selena i wszystkie pozostałe forumowiczki witam :tak::tak::tak::tak:i cieplutko pozdrawiam.

Dobrze że u Edytki okey,jak zwykle zapracowana ale to dobrze:tak::tak::tak:

MARLENKO ,ale fotka to nie to......... na żywo jest limonka anie taki ciemny,,,, no ale cos takiego,,,, na żywo dużó dużo ładniejszy,w sklepie nie skapłam się że to ten z fotki,,,,,ale był cudny i wzielismy,, najwązniejsze,że meżowi się bardzo podoba..

_VECTOR AIR_ ESPIRO BABY DESIGN DREAMS _Nowość_ (611570871) - Aukcje internetowe Allegro

_VECTOR LITE_ ESPIRO BABY DESIGN DREAMS _NEW_ (611570877) - Aukcje internetowe Allegro tu sa fotki lepsze tylko ze bez kół pąpowanych muy kupiliśmy na papowanych,;0:tak::tak:

marlenko mam nadzieję,że wszystko się poukłada. Naprawdę z całego serca tego Ci życzę.
Kasiu, fakt, mają wszystko więc wygodnie, a wózio jesli Tobie sie podoba to najwazniejsze. Ze spacerku ze mna i tak sie nie wymigasz, obiecałaś , a Ja jestem PAMIĘTLIWA.;-)
Also, to juz niedługo, może stąd te pobolewania. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz, trzymam za Ciebie kciuki najmocniej jak potrafiię.
Witaj ola81.

Ostatnia edycja:
KAROLKA to trzymam kciuki,,,,,!!!!:-D:-D:-D:-D:-D

Wiesz ja tak tez zrobiłam z duphastonem, miałam dawke 3 razy dziennie a bralam dwa,,,, bo źle się czułam,,,,..

trzymam kciuki za CIEBIE,,,,, uciakam,,,, musze zgrzebnąć mieszkanko i z małym na dwór,,, kurcze jak ja bym poleżała,,,,,, no ale jak ma się urwisa to nie możliwe, trreba isc na spacer,,,:tak::tak::tak:buziolki dla wszystkich..;)

Dziewczyny, też się zastanawiam czy coś się nie zaczyna powoli dziać, chociaż nie mam żadnych bolesnych skurczy. Brzuch mi już od dawna twardnieje, ale nic nie boli. No zobaczymy, szczerze mówiąc to się nie łudzę specjalnie chociaż bardzo bym chciała już urodzić :).

reklama
SELENKO no nie wymigam nie wymigam i zrobie to z przyjemnościa,, latem piękna pogoda,,,, nakarmić można na dworze więc nie bezie problemu,,,,,, obiecuję :-D:-D:-Dnapewno wybierzemysię z maluszkami,,tylko niech przyjdą na świat,,,,,,, ...:tak::tak::tak::tak:
JESZCZE RAZ DZIĘKI WIELKIE..;)

Ostatnia edycja:
Do góry