reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Selenko ja mam już wyrzuty sumienia.Mąż wstaje po piątej rano, leci do pracy, wraca, robi zakupy, sprząta, potem jeszcze kolacyjke mi podaje a ja leże.......
No ale już wkrótce lenistwo się skończy;-);-);-).Wam dziewczyny te suwaki jakoś ostatnio do przodu szybko poleciały;-)

reklama
Czas płynie. Cieszę się,że juz bliżej niz dalej. Allaa, mąż to robi z miłości, nie z konieczności. Wierz miże gdyby nie chciał, nie robiłby, masz kochanego męża i tyle. Schowaj te wyrzuty do kieszonki.
Pixella, Ja w ciąży choruję po raz trzeci i zawsze wirusa przynosi jak nie mąż to córka. Dobrze,że to tylko katar,ale w obecnej sytuacji kiedy i tak "zipię" jak rybka bez wody jest to dokuczliwe. Na którego masz termin? Ty jesteś dwa tygodnie przede Mną tak jak kasiekkm dwa za mną. Ciekawe jaką kolejnośc wybiorą nasze dzieciaczki.

Witajcie kochane.....
Gabi.....ja równiez pamiętam o Was w kazdej modlitwie,trzymam kciuki......przytulam......
Angeliko.....mnie równiez było barrrdzo miło...;-):tak:...zdrówka.....
Sonita...kciuki zacisnięte...
Selenko,Aga Ir,Syla,Allaa,.....śliczne Te Wasze brzusie....super...
Haniu....cieszę się bardzo,ze juz widziałas i słyszałas serduszko Malenstwa...oj jak ja się boję kolejnej wizyty...mam nadzieje,ze bedzie dobrze.....a Tobie kochana zycze duzo optymizmu,zdaję sobie sprawe jak jest Ci teraz cięzko....ale bedzie dobrze....:tak:...
Alicja....fotka na nk super...czekamy na Twój odzew.....pozdrowionka...
Edytko....kochana daj znac bo zaczynam się martwic o Ciebie....przytulaski....

wszystkie Was pozdrawiam.....

Ja wiem, że z miłości.Właśnie dostałam ogóreczki małosolne "w nagrode", ze tak dzielnie się trzymam. Uciekam zająć się trochę moją połówką.
Selenko i Pixelko zdrówka Wam życzę. Nie dajcie sie chorobom.
Pozdrawiam Wszystkie Aniołkowe Mamusie

selenko ja od poczatku ciazy:
korzonki, stan zapalny z goraczką, rotawirus i 3 x infekcja :-) z katarem i gorączką....a moja córka równo co miesiąc tydzień ma chory....

a termin ostatnio był na 21 czerwca czyli za 7 tyg :-)...ale w pn bede wiedzieć cos więcej bo ma usg w 33tc, obstawiam połowe czerwca :-)

alla ja na razie chyba 9kg na + a ty juz w 36tc jesteś kobieto, jeszcze tydzien i mozesz rodzic !!!!! gratulacje

Ja się tylcio przywitam
uciekam na spotkanie przy piwku bo wyjeżdża szkolący się dyrektor i zaprosił....
M z tej okazji obrażony ale juz przywykłam....

pa pa

aha raczki są najfajniejsze (bo ja raczek):-):-):-)

Hej Aguś, kochane moje koleżanki, kupiłam prezent swojej lokatorce z okazji urodzenia synka Szymonka 23 kwietnia tego roku, wstawię Wam fotkę, co o tym sądzicie? Jest mięciutki , z super bawełny i tkany na zamówienie..

Oczywiście dane wyciągnełam od niej, niby z ciekawości..

Witam Was po kilkudniowej nieobecności:)

Mam nadzieje, że Was nadrobię... zobaczymy...

W piątek wieczorkiem wymyśliłam iż chcę zobaczyć morze... i M się zgodził:-D Mieliśmy zwariowany weekend... wieczorem prawei w nocy dotarlismy do Częstochowy, zostaliżmy koty u rodziców, krótka drzemka i po 3 wyruszyliśmy do Gdańska... przed 9 byliśmy na miejscu:-D była super pogoda... zaliczyliśmy spacer po molo w Sopocie... plażę na Stogach... super, spaliśmy u cioci i o 6 rano w niedzielę wracaliśmy bo jeszcze dziadka imieniny były zaległe... mimo zmęczenia nie żałuję:-D do domciu wróciliśmy wczoraj przed 23...

wlaśnie zabieram się do sprzatania:-( kiedyś trezba...

jakies rewelacje przez te parę dni??

pozdrowienia dla Wszystkich

reklama
Witam wszystkie!
Magdalenko jak ja Tobie zazdroszczę ja po prostu kocham morze a dawno już go nie widziałam ale w tym roku własnie się nad nie wybieramy na urlop.
Selenko prezent piękny a i pomysł świetny.
Pixellko i Selenko życzę Wam dużo zdrówka nie dawajcie się choróbskom przeganiam je od Was.
Pięknie wyglądacie dziewczyny z brzuszkami.
Haniu to na pewno był dla Ciebie przepiekny momement - gratuluję
Sonitko jak tam egzamin?
Mireczko synek prześliczny ani się obejrzysz a matę będziesz musiała kłaść na podłodze bo będzie się turlać.
A co do znaków to ja jestem skorpionem i ludzie dziwnie reaguja na ten znak - czy on naprawdę jest taki wredny bo ja Wam mówię że to taki troszkę stereotyp - ale pamiętliwa jestem strasznie.
Pozdrawiam serdecznie

Do góry