reklama
kaska0201
najważniejsza jest Wercia
wpadłam na chwilę życzyć wam wszystkim spokojnej nocy i kolorowych pięknych snów
witam was ogromnie i czule !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze o mnie jeszcze nie zapomniałyscie i pamietacie o mnie !
Ehhh nie wiem jak wy ale bardzo mocno tesknilam za Wami
Naprawde tyle mnie nie było ze nie mam mozliwosci tych zaległosci nadrobic wiec z góry przepraszam
Troszke poczytałam i naprawde przykro mi ze znów sa aniolkowe mamusie wsród NAS
ale widze ze dzielnie patrzycie w przyszłosc i oby tak dalej !
Agusia Aj nie mialam okazji Ci jeszcze pogratulowac fasoleczki pod serduszkiem Ogromnie sie ciesze i uwiez ze az sie popłakalam jak przeczytalam
Twoja wiadomosc .ehhhh Juz posyłam tysiace buziaków fasolince .....:***********************************
Haniu Tobie tez gratuluje ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AgaIrl Syla suwaczki pieknie mkna u Was ..... :-)
Also jeszcze troszeczke i bedzie meta !!!!!!!:-)
Gabi ....bedzie dobrze .... Jestem z Wami!!!!:-(
Mirusia buziaki dla Adrianka przesylam :*********:-)
Edytko ...... jestem !!!!1 A ty gdzies jest !
Alla,Pixelko,Aga28,Wróbelek, Cyniczna ,Kasiek,Marlena, Iławianko,Pati,Angelika,Sonita,Niusia i wszystkie niewymienione dziewczyny pozdrawiam goraco
Mam nadzieje ze o mnie jeszcze nie zapomniałyscie i pamietacie o mnie !
Ehhh nie wiem jak wy ale bardzo mocno tesknilam za Wami
Naprawde tyle mnie nie było ze nie mam mozliwosci tych zaległosci nadrobic wiec z góry przepraszam
Troszke poczytałam i naprawde przykro mi ze znów sa aniolkowe mamusie wsród NAS
ale widze ze dzielnie patrzycie w przyszłosc i oby tak dalej !
Agusia Aj nie mialam okazji Ci jeszcze pogratulowac fasoleczki pod serduszkiem Ogromnie sie ciesze i uwiez ze az sie popłakalam jak przeczytalam
Twoja wiadomosc .ehhhh Juz posyłam tysiace buziaków fasolince .....:***********************************
Haniu Tobie tez gratuluje ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AgaIrl Syla suwaczki pieknie mkna u Was ..... :-)
Also jeszcze troszeczke i bedzie meta !!!!!!!:-)
Gabi ....bedzie dobrze .... Jestem z Wami!!!!:-(
Mirusia buziaki dla Adrianka przesylam :*********:-)
Edytko ...... jestem !!!!1 A ty gdzies jest !
Alla,Pixelko,Aga28,Wróbelek, Cyniczna ,Kasiek,Marlena, Iławianko,Pati,Angelika,Sonita,Niusia i wszystkie niewymienione dziewczyny pozdrawiam goraco
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Ja jestem lwem z pierwszego dnia i też takim na 100% :-)ja jestem lwem, i to takim prawdziwym z krwi i kosci ( mimo ze z ostatniego dnia lwa )
Nic ja dzis bede mykac moze do Was poznym wieczorkiem zajrze ale nie obiecuje Jedynie co moge obiecac ze juz codziennie bede z Wami pisac :-) Trzymajcie sie cieplutko .... Slodkich i kolorowych snów zycze Wam wszytskim:-) Do jutra pappa
S
Sonita
Gość
Może ten sen uwolnił Twój umysł, odblokował psychicznie i dopiero teraz jesteś naprawdę gotowa zacząć wszystko na nowoMiałam dziś sen,śniło mi się że brałam udział w pogrzebie maleńkiego dziecka,Co może znaczyć taki sen?
Świetny pomysł i pamiątka, widziałam kiedyś na TVN Style jak prowadząca polecała taki kocyk dla maluszka :-)kupiłam prezent swojej lokatorce z okazji urodzenia synka Szymonka 23 kwietnia tego roku, wstawię Wam fotkę, co o tym sądzicie? Jest mięciutki , z super bawełny i tkany na zamówienie..
SUPER! Takie spontaniczne wypady świetnie wpływają na związek. Mi trochę tego brakuje, bo M zapracowany, ale to też tylko wymówka ale z drugiej strony to ja z okna widzę morze tralalala tak ogólnie to zatokę widzę, bo morze to na półwysep trzeba, ale to tak z półtorej godzinki :-):-)a na plażę mam 5minut i zaraz póki mam czas chyba sobie tam pobiegam i może opalę trochę buziaka :-)W piątek wieczorkiem wymyśliłam iż chcę zobaczyć morze... i M się zgodził Mieliśmy zwariowany weekend... zaliczyliśmy spacer po molo w Sopocie... plażę na Stogach...
i wcale się nie chwalę
Dziękuję za troskę:-) mooooże zdam, ale to się dopiero okaże, bo wyniki za tydzieńSonitko jak tam egzamin?
Hihihi cudownie, Ty lew, ja lew i ja też z końcowych, bo 21sierpień, dni płodne mamy w tym samym czasie, ciekawe co jeszcze :-)ja jestem lwem, i to takim prawdziwym z krwi i kosci ( mimo ze z ostatniego dnia lwa )
JA OCZYWIŚCIE TEŻ JESTEM Z LWEM Z KRWI I KOŚCI, UWIELBIAM SWÓJ ZNAK ZODIAKU nawet jego wady (próżność, wyniosłość, duże wymagania ) :-):-)Ja jestem lwem z pierwszego dnia i też takim na 100% :-)
WITAM WAS WSZYSTKIE KOBITKI, ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA I LECĘ POBIEGAĆ PO MOJEJ PIĘKNEJ PLAŻY
:-):-)
:-):-)
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
hej kobitki
ja juz o 8 na "nogach" to znczy leze ale juz nie śpie..hhi
mała od rana kopie jak zwariowana
u nas juz 17 stopni, mężus dzis w toruniu moze jakiegos piernika żonce i córci przywiezie
CARII witamy kochana gdzie zes sie podziewala!!!! no ale trzymamy za słowo ze juz zostaniesz z nami :-)
miłego dzionka dla wszystkich:-)
ja juz o 8 na "nogach" to znczy leze ale juz nie śpie..hhi
mała od rana kopie jak zwariowana
u nas juz 17 stopni, mężus dzis w toruniu moze jakiegos piernika żonce i córci przywiezie
CARII witamy kochana gdzie zes sie podziewala!!!! no ale trzymamy za słowo ze juz zostaniesz z nami :-)
miłego dzionka dla wszystkich:-)
reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witajcie...
Haniu...dziękuje za wiadomości na "grudniówkach"......buziole....jak samopoczucie?
Sylka....Alez Ty masz dobrze...męzus na "wyjazdach" i zawsze jakies dobroci przywozi....hiiii....
Selenko...prezent bardzo ładny i pomysłowy.....
Edytko......gdzie jestes kochana.......odezwij sie ...przytulaski....
Carri.....dziękuję......dobrze,ze juz jestes brakowało nam Ciebie.....
Marti.....:-):-):-).....!
Mireczko....Adus jest przesliczny......
Życze dobrych humorków i miłego dnia......
.
Haniu...dziękuje za wiadomości na "grudniówkach"......buziole....jak samopoczucie?
Sylka....Alez Ty masz dobrze...męzus na "wyjazdach" i zawsze jakies dobroci przywozi....hiiii....
Selenko...prezent bardzo ładny i pomysłowy.....
Edytko......gdzie jestes kochana.......odezwij sie ...przytulaski....
Carri.....dziękuję......dobrze,ze juz jestes brakowało nam Ciebie.....
Marti.....:-):-):-).....!
Mireczko....Adus jest przesliczny......
Życze dobrych humorków i miłego dnia......
.