reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
witam was ogromnie i czule !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mam nadzieje ze o mnie jeszcze nie zapomniałyscie i pamietacie o mnie !

Ehhh nie wiem jak wy ale bardzo mocno tesknilam za Wami
Naprawde tyle mnie nie było ze nie mam mozliwosci tych zaległosci nadrobic wiec z góry przepraszam
Troszke poczytałam i naprawde przykro mi ze znów sa aniolkowe mamusie wsród NAS
ale widze ze dzielnie patrzycie w przyszłosc i oby tak dalej !

Agusia Aj nie mialam okazji Ci jeszcze pogratulowac fasoleczki pod serduszkiem Ogromnie sie ciesze i uwiez ze az sie popłakalam jak przeczytalam
Twoja wiadomosc .ehhhh Juz posyłam tysiace buziaków fasolince .....:***********************************

Haniu Tobie tez gratuluje ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AgaIrl Syla suwaczki pieknie mkna u Was ..... :-)

Also jeszcze troszeczke i bedzie meta !!!!!!!:-):tak:

Gabi ....bedzie dobrze .... Jestem z Wami!!!!:-(

Mirusia buziaki dla Adrianka przesylam :*********:-)

Edytko ...... jestem !!!!1 A ty gdzies jest !

Alla,Pixelko,Aga28,Wróbelek, Cyniczna ,Kasiek,Marlena, Iławianko,Pati,Angelika,Sonita,Niusia i wszystkie niewymienione dziewczyny pozdrawiam goraco

Nic ja dzis bede mykac moze do Was poznym wieczorkiem zajrze ale nie obiecuje Jedynie co moge obiecac ze juz codziennie bede z Wami pisac :-) Trzymajcie sie cieplutko .... Slodkich i kolorowych snów zycze Wam wszytskim:-) Do jutra pappa

Miałam dziś sen,śniło mi się że brałam udział w pogrzebie maleńkiego dziecka,Co może znaczyć taki sen?
Może ten sen uwolnił Twój umysł, odblokował psychicznie i dopiero teraz jesteś naprawdę gotowa zacząć wszystko na nowo :tak:
kupiłam prezent swojej lokatorce z okazji urodzenia synka Szymonka 23 kwietnia tego roku, wstawię Wam fotkę, co o tym sądzicie? Jest mięciutki , z super bawełny i tkany na zamówienie..
Świetny pomysł i pamiątka, widziałam kiedyś na TVN Style jak prowadząca polecała taki kocyk dla maluszka :-)
W piątek wieczorkiem wymyśliłam iż chcę zobaczyć morze... i M się zgodził:-D Mieliśmy zwariowany weekend... zaliczyliśmy spacer po molo w Sopocie... plażę na Stogach...
SUPER! Takie spontaniczne wypady świetnie wpływają na związek. Mi trochę tego brakuje, bo M zapracowany, ale to też tylko wymówka :wściekła/y: ale z drugiej strony to ja z okna widzę morze tralalala:-D tak ogólnie to zatokę widzę, bo morze to na półwysep trzeba, ale to tak z półtorej godzinki :-):-)a na plażę mam 5minut i zaraz póki mam czas chyba sobie tam pobiegam i może opalę trochę buziaka :-)
i wcale się nie chwalę :rofl2:
Sonitko jak tam egzamin?
Dziękuję za troskę:-) mooooże zdam, ale to się dopiero okaże, bo wyniki za tydzień :baffled::-D
ja jestem lwem, i to takim prawdziwym z krwi i kosci ( mimo ze z ostatniego dnia lwa )
Hihihi cudownie, Ty lew, ja lew i ja też z końcowych, bo 21sierpień, dni płodne mamy w tym samym czasie, ciekawe co jeszcze :-):-D:-D
Ja jestem lwem z pierwszego dnia i też takim na 100% :-)
JA OCZYWIŚCIE TEŻ JESTEM Z LWEM Z KRWI I KOŚCI, UWIELBIAM SWÓJ ZNAK ZODIAKU nawet jego wady (próżność, wyniosłość, duże wymagania :rofl2::rofl2:) :-):-)

WITAM WAS WSZYSTKIE KOBITKI, ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA I LECĘ POBIEGAĆ PO MOJEJ PIĘKNEJ PLAŻY
:-D:-):-D:-)
210h.jpg

hej kobitki
ja juz o 8 na "nogach" to znczy leze ale juz nie śpie..hhi
mała od rana kopie jak zwariowana
u nas juz 17 stopni, mężus dzis w toruniu moze jakiegos piernika żonce i córci przywiezie
CARII witamy kochana gdzie zes sie podziewala!!!! no ale trzymamy za słowo ze juz zostaniesz z nami :-)

miłego dzionka dla wszystkich:-)

Witajcie dziewczyny:* chciałam Wam tylko napisać, że dziś pojechałam do szpitala na zabieg... a tu niespodzianka robak ma 8,54 mm!!!:-D:-D:-D
Całuję i pozdrawiam wszystkie bez wyjątków.

reklama
Witajcie...
Haniu...dziękuje za wiadomości na "grudniówkach"......buziole....jak samopoczucie?
Sylka....Alez Ty masz dobrze...męzus na "wyjazdach" i zawsze jakies dobroci przywozi....hiiii....
Selenko...prezent bardzo ładny i pomysłowy.....
Edytko......gdzie jestes kochana.......odezwij sie ...przytulaski....
Carri.....dziękuję......dobrze,ze juz jestes brakowało nam Ciebie.....
Marti.....:-):-):-).....!
Mireczko....Adus jest przesliczny......
Życze dobrych humorków i miłego dnia......
.

Do góry