reklama
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
oki
Aga Irl, ładnie Ci w ciąży. Also, dziekuję.
Gabi, pewnie ,że sie pomodlę, wierzę,że będzie dobrze. Trzymaj sie kochana.
niusi@, Twoje aniołki coraz sławniejsze jak widzę.
Syluś, ja również mam wrażenie,że nie tylko rosnę, a pęcznieję. Dobrze,że tylko brzuch.
Edytko, łapię Cie cały dzień, mam nadzieję,że się dziś odezwiesz.
Aguś AJ, było mi PRZEOGROMNIE miło. Dziękuję bardzo.
karola71, sny to tylko wewnętrzne obawy, nie analizuj ich.
Pozdrownionka dla wszystkich.
Gabi, pewnie ,że sie pomodlę, wierzę,że będzie dobrze. Trzymaj sie kochana.
niusi@, Twoje aniołki coraz sławniejsze jak widzę.
Syluś, ja również mam wrażenie,że nie tylko rosnę, a pęcznieję. Dobrze,że tylko brzuch.
Edytko, łapię Cie cały dzień, mam nadzieję,że się dziś odezwiesz.
Aguś AJ, było mi PRZEOGROMNIE miło. Dziękuję bardzo.
karola71, sny to tylko wewnętrzne obawy, nie analizuj ich.
Pozdrownionka dla wszystkich.
witam
nasze kochane brzuchatki ...slicznie,pieknie ,bosko!!! nie ma jak widok brzucholka z malym cudenkiem w srodku:-)
gabi ...tzrymaj sie kochana i mysl pozytywnie chociaz wiem ze jest ciezko...Jestem z Wami w Kazdrj modlitwie
edytko czekam na sms...
sonita trzymam kciuki ...ale juz nie pamietam za co? hehe skleroza ...ale to niewazne i tak trzymam kciuki
Haniu Gratuluje pieknego widoku ...kolejny piekny okres w naszym kobiecym ciele ...
kasiek zabieram od Ciebie te bole ...biech juz przestanie bolec kochana
karolka ja tez RAK i to co napisalas ...w 100% racja
pozdrawiam Was wszystkie Buziaki
nasze kochane brzuchatki ...slicznie,pieknie ,bosko!!! nie ma jak widok brzucholka z malym cudenkiem w srodku:-)
gabi ...tzrymaj sie kochana i mysl pozytywnie chociaz wiem ze jest ciezko...Jestem z Wami w Kazdrj modlitwie
edytko czekam na sms...
sonita trzymam kciuki ...ale juz nie pamietam za co? hehe skleroza ...ale to niewazne i tak trzymam kciuki
Haniu Gratuluje pieknego widoku ...kolejny piekny okres w naszym kobiecym ciele ...
kasiek zabieram od Ciebie te bole ...biech juz przestanie bolec kochana
karolka ja tez RAK i to co napisalas ...w 100% racja
pozdrawiam Was wszystkie Buziaki
czesc dziewczynki
haniu gratuluje widoku serduszka :-)
Aga Aj...śliczny brzuszek....ale nic sie nie martw i na ciebie przyjdzie pora tak jak przyszła i na mnie.....bo nareszcie w 32tc dogoniłam koleżanki czerwcówki ze swoja piłeczką hehehe :-) i bluzeczki ciążowe leża jak powinny..no i suwaczek już nam na 8mies przeskoczył :-)
buziaki dla was
haniu gratuluje widoku serduszka :-)
Aga Aj...śliczny brzuszek....ale nic sie nie martw i na ciebie przyjdzie pora tak jak przyszła i na mnie.....bo nareszcie w 32tc dogoniłam koleżanki czerwcówki ze swoja piłeczką hehehe :-) i bluzeczki ciążowe leża jak powinny..no i suwaczek już nam na 8mies przeskoczył :-)
buziaki dla was
allaa
Fanka BB :)
Gabi pomodlę się za Anulkę.
Haniu bardzo się cieszę, że widziałaś serduszko.Zdrówka dla męza życzę.
Syluś, Aguś, Andzi piekne macie brzuszki.
Edytko gdzie jestes??
Mój mąż dzis powiedział, że zaokragliłam się na twarzy, a ja uwaga:17 kg przytyłam. Skurcze wyciszyły się więc mam nadzieje, że bedzie wszystko dobrze. Ta temperatura mnie wykańcza, w nocy spać nie moge , a w dzień leze cały czas, bo nie mam na nic siły.
Pozdrawiam serdecznie
Haniu bardzo się cieszę, że widziałaś serduszko.Zdrówka dla męza życzę.
Syluś, Aguś, Andzi piekne macie brzuszki.
Edytko gdzie jestes??
Mój mąż dzis powiedział, że zaokragliłam się na twarzy, a ja uwaga:17 kg przytyłam. Skurcze wyciszyły się więc mam nadzieje, że bedzie wszystko dobrze. Ta temperatura mnie wykańcza, w nocy spać nie moge , a w dzień leze cały czas, bo nie mam na nic siły.
Pozdrawiam serdecznie
pixella, pięknie, pieknie, najwyższa pora było dostac tego brzuszka, gratuluję 8 miesiąca.
Allunia, to leż i wypoczywaj, niedługo maluszek juz Ci nie pozwoli tak leniuchować.
A Mnie się cięzko oddycha, niedojż ,że ten katar masakryczny to jeszcze brzuch ciśnie na przeponę. Najgorsze są noce..
Allunia, to leż i wypoczywaj, niedługo maluszek juz Ci nie pozwoli tak leniuchować.
A Mnie się cięzko oddycha, niedojż ,że ten katar masakryczny to jeszcze brzuch ciśnie na przeponę. Najgorsze są noce..
reklama