reklama
Karinko niezłe boćki mi Kasia przysałała.. zajęte skrzydła i dzióbki i jak do mnie dolecą? Jesio z takim ciężarem nio zobaczymy może w przyszłym roku będą "wolniejsze"
Edytko nie mów tak,jak maja przylecieć to i z ciężarem sobie poradzą i to jeszcze w tym roku,zobaczysz,ja w to wierzęTrudno nie myśleć,nie mieć co miesiąc nadziei ale damy radęTylko mi się tu nie smuć:-):-)
Kinguś gratuluję dziewczynki,masz juz imię?
Edytko nie mów tak,jak maja przylecieć to i z ciężarem sobie poradzą i to jeszcze w tym roku,zobaczysz,ja w to wierzęTrudno nie myśleć,nie mieć co miesiąc nadziei ale damy radęTylko mi się tu nie smuć:-):-)
Kinguś gratuluję dziewczynki,masz juz imię?
ola81
Mój Aniołek 31.03.2009
iławianka mój jest taki sam. bardzo rzadko sobie chlapnie. Ale jak mu sie zdarzy to mnie wtedy kocha nad życie, a przeprasza chyba za następne kilka miesięcy.
A na drugi dzień jest taki kochany i milutki że aż przyjemnie.
Chociaż z reguły jest zawsze milutki, ale nie tak.
A na drugi dzień jest taki kochany i milutki że aż przyjemnie.
Chociaż z reguły jest zawsze milutki, ale nie tak.
slodziutka_e
Fanka BB :)
Emilko, Alllaaaaaaaaaa i Karinko witajcie wieczorową porą.
Emilko ja miałam też tą imienną cytologię dwa lata temu.. i nawet wszystko poszło oki.. I grupa (nie mylić z inwalidzką ;-))
Martwiłam się Twym mliczeniem
Teraz nie ma tak łatwo.. "musisz" często pisać bo jak nie... to "pupkę" złoimy..
Allaa dołeczki kochana? A co najlepsze na dołeczki? Jak nie my dziewczyny Z BB??? Nie zapominaj o nas.
Gabi mówiła że jak już jest 35 tc to już jest dobrze. Uważa się ciąże za donoszoną. Więc nie jest tak źle, a każdy dzień dłuzej jest... ok.
Karinko żadnych dołków.. słowo harcerza którym nigdy nie byłam
Emilko ja miałam też tą imienną cytologię dwa lata temu.. i nawet wszystko poszło oki.. I grupa (nie mylić z inwalidzką ;-))
Martwiłam się Twym mliczeniem
Teraz nie ma tak łatwo.. "musisz" często pisać bo jak nie... to "pupkę" złoimy..
Allaa dołeczki kochana? A co najlepsze na dołeczki? Jak nie my dziewczyny Z BB??? Nie zapominaj o nas.
Gabi mówiła że jak już jest 35 tc to już jest dobrze. Uważa się ciąże za donoszoną. Więc nie jest tak źle, a każdy dzień dłuzej jest... ok.
Karinko żadnych dołków.. słowo harcerza którym nigdy nie byłam
czesc dziewczynki,
czuje sie jak leciwa starsza Pani ... glowa mi peka od dwoch dni. nawet dieta paczkowo-batonikowa nie pomaga
dziewczynki z okolic wrocka i wrocka ... zna ktoras z was gina o nazwisku Myszczyszyn ?
Olu-Iza maz sie sprawuje na piatke :-)
ehh jeszcze jeden dzien i mam tydzien urlopu :-)
czuje sie jak leciwa starsza Pani ... glowa mi peka od dwoch dni. nawet dieta paczkowo-batonikowa nie pomaga
dziewczynki z okolic wrocka i wrocka ... zna ktoras z was gina o nazwisku Myszczyszyn ?
Olu-Iza maz sie sprawuje na piatke :-)
ehh jeszcze jeden dzien i mam tydzien urlopu :-)
slodziutka_e
Fanka BB :)
nawet dieta paczkowo-batonikowa nie pomaga
Nie pomaga ??? To jakaś nowość dla mnie..
Witaj. Cieszę się że jesteś.
Olcia81 witam wieczorowo
Marzenko łatwizna? Ojjjj po mamusi taki zdolny siostrzeniec Wiesia też pisała.. zobaczymy jak poszło chłopakom...
reklama
Edek sie wie ;-)spoko loko ta pipa bananiara miala mi adres wysłać i tak sie zakreciła tym ślubem ze normalnie zapmniała anieli leża hihihi
marzenko dziękuję, że sie podobaja bardzo mnie cieszy ze w taki sposób mogę komuś sprawić odrobinę radości
alla ja 3mma kciuki oby jeszcze ze 2 tygodnie :-)
emy witaj :-) uuuu burze piaskowe chyba bym sie nerwowo wykonczyła jakby mi sie tak kurzyło chociaz ja i tak musze codziennie kurze wycierac wrrrrr
Jakby ktosik jeszcze aniołki chciał to wiecie żabki gdzie mnie szukać ja jestem na BB codziennie choć ie zawsze się udzielam :-)
koti urlopik niedługo to sobie odoczniesz :-)
ola daj znac czy maile doszły i jakbyc cos wybrala to prosze o kontak na maile to jutro maczas to bym polecipła:-)
a ja zmykam juz do kuchni moje drogie panie bo M wrócił z pracy ale zajżę tu jeszcze o ile dopuści mnie do kompa w co wątpię buuu
marzenka oby te testy naprawde okazały sie łatwe 3mamy kciuki za krysianka :-)
marzenko dziękuję, że sie podobaja bardzo mnie cieszy ze w taki sposób mogę komuś sprawić odrobinę radości
alla ja 3mma kciuki oby jeszcze ze 2 tygodnie :-)
emy witaj :-) uuuu burze piaskowe chyba bym sie nerwowo wykonczyła jakby mi sie tak kurzyło chociaz ja i tak musze codziennie kurze wycierac wrrrrr
Jakby ktosik jeszcze aniołki chciał to wiecie żabki gdzie mnie szukać ja jestem na BB codziennie choć ie zawsze się udzielam :-)
koti urlopik niedługo to sobie odoczniesz :-)
ola daj znac czy maile doszły i jakbyc cos wybrala to prosze o kontak na maile to jutro maczas to bym polecipła:-)
a ja zmykam juz do kuchni moje drogie panie bo M wrócił z pracy ale zajżę tu jeszcze o ile dopuści mnie do kompa w co wątpię buuu
marzenka oby te testy naprawde okazały sie łatwe 3mamy kciuki za krysianka :-)
Ostatnia edycja: