reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

ja uciekam
jutro napisze wam modlitwe za dzieci nienarodzone i za te zeby sie narodziły, znalazłam w szpitalu, modlitwa jest na 9 dni.\buziaki
i prosimy jutro o kciukaski

reklama
kochane ja narazie zmykam do wanny a poetm zrobic kolacje mam nadzieje ze jeszcze dzis zajze

marti - pomodle sie za WAs :-)

Kinguś super wieści

Kasiu fajnie, że jesteś :-)

Syla trzymam jutro kciuki.
Wróbelku witaj ponownie, leż i wypoczywaj ile się da "na zapas" bo później nie będzie na to czasu.
Kinguś super wieści, czekam na zdjęcia.
Kasiek wyglądasz pięknie, jak ja marzyłam o takim zgrabnym brzuszku a mi bardziej poszło w bioderka.
Marti trzymaj się kochana
Ola81 a aj niby mam męża ale śpi po spotkaniu służbowym zakrapianym bardzo zmęczony więc tak jakbym była sama a nie mam zamiaru sie do niego przytulać. A ile razy dzisiaj słyszałam przepraszam to nie zliczę. Mam nadzieję że jutro będzie miał wielkiego kaca a jeszcze będzie miał kontrolę babci Julki bo już mu to załatwiłam - a on strasznie to "lubi":laugh2:
Pozdrawiam wszystkie serdecznie

WItam się i ja o w miarę stałej porze :sorry:

Beatko następna dziewuszka na BB! Wiec gratulacje ogromne dla mamusi. Napewno pękasz dumą. Niech rośnie zdrowo nam pannica. Buziaczki.
Teraz poproszę o imię żeby tak nie mówić do niej bezimiennie..

Sylwia jutro kciuki gotowe i zwarte. Tylko nie przesadzaj z tym materacem :errr::oo::shocked2: zostaw potrzebującym.
Spokojnej nocy Wam życze.

Niusi Pati kochana... ja nieśmiało czekam na trzy.. i czekam i czekam.. i wiesz że zdałam się na Twój gust. Karinka mnie nie zawiodła wiec wiem że i Ty mnie nie zawiedziesz.
Wiesz że z całego serducha życzę Ci.. by jednak coś u Ciebie ruszyło z kopa i się udało wyjść pod tą ogromną górkę której końca nie widać.

Marti wiesz że jesteśy z Tobą. A nadzieja choć czasem maleńka umiera ostatnia.

Olcia PM dziękujemy za wieści. I jak poprawka magisterki? Zakończona?

Karinko niezłe boćki mi Kasia przysałała.. zajęte skrzydła i dzióbki i jak do mnie dolecą? Jesio z takim ciężarem :dry::oo2: nio zobaczymy może w przyszłym roku będą "wolniejsze" :eek::errr:

Kasiu Szafirku weny brak? U mnie codzień jej nie ma.. ale się staram :cool::cool2::confused2::sorry: Jak Twój mały mężczyzna?

Marzenko oby to jednak nie było to co lekarze wykryli. A Ty nie czytaj za dużo.. wiesz net jest super ale nie zawsze.
Jak zakupy? Udało się coś ładnego kupić?

Agula Irl więc zapas majteczek już masz. Teraz faktycznie sopdnie jakieś by się sprzydały. Bo nie o to chodzi by się w nie wbić... tylko żeby dzidziolkowi i mamusi było wygodnie.
I jak koleżanka? Urodziła?

wróbelek Asiu - gdzie takiego męża znalazłaś co szarlotkę robi???????:rolleyes::rolleyes::shocked2: Są jeszcze gdzieś takie egzemplarze?:laugh2::rofl2:
Wiem że nie jest łatwo Wam leżakującym i naprawdę Was podziwiam. Ale cóż przyszło zrobić nam?Zapewne gdybym była w Waszej sytuacji.. robiłabym to samo. Trzymam za Was kciuczki..buziam..pogłaszcz brzunio ode mnie.

Allaaaaaa wołam co dzień i co? Nie słyszysz? Mam nadzieję ... że u Was wsio oki.
Nio chyba że urodziłaś Kubusia to super!!!
Ma ktoś kontak z naszą Alicja???

Alicja z krainy baśni? Gdzie się podziewa nasza królewna? Chciałabym panienskie? halooo? Halooo?

Maja a Ty znów w milczka się bawisz? Może Pawełka o smaku tofii? Jednego? Dwa?

Haniu nocna.... buziaczki dla Ciebie i Męża...

Iławianko Agula a niech męczy męża kac! Wtedy są tacy kochani i do rany przyłoż... hihihi

Ola81 nie dobrze .. że nie masz pluszaka do przytulania... ale masz nas. Choć niezawsze niestety ktoś na BB jest :baffled::sorry:

witaski Edek z krainy kredek:-D

kurcze nic nie kupilam :wściekła/y: i juz nie czytam bo mozg mi peka ...teraz mam dylemat jak wyslac mocz do Warszawy ale widze ze nikt nie wie :-(

bananiara ho hop
alla hmmm? wlasnie o nia pytalam moze also ma z nia kontakt?

niusia wracaj

szafirek tez byla ...

syla trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte

kingus czekamy na fotki

marti trzymamy kciuki

Edi kochanie ale ja czekam na Twoje propozycje :-) podaj mi prosze maila wysle Ci foteczki i sama sobie wybierzesz kochanie co chcesz a ja zaz ide smarzyć jajeczniczke :-) ciocia tyle jajeczek dala , że aż zal patrzec jak sobie lerzakuja :-)

reklama
Gabi serdecznie NAS pozdrawia. Jesio raz dziękuje z modlitwę i wsparcie. Oczywiscie jak to młoda mama dwójki dzieciaczków nie ma czasu na nic.

Mama_sówka zaglądaj do nas częściej i napisz co u Was...

Pyzunia pozdrowienia dla Ciebie.. Czekamy

Haniu scarlet.. mam nadzieję że doszliście z mężem do siebie po ostatniej stracie. Całuje..

Do góry