reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edek to syla mi taka reklame walneła ,że hej normalnie aż mnie się głupio zrobiło, a ostatnio to też kartki zaczełam robić hahah musze iść do papierniczego poogladac cosik :-)

reklama
Edek to syla mi taka reklame walneła ,że hej normalnie aż mnie się głupio zrobiło, a ostatnio to też kartki zaczełam robić hahah musze iść do papierniczego poogladac cosik :-)

Wiem czytałam dzisiaj. Ale Marzenka tak długo na nie czekała i tak o nich częto mówiła na BB że nie sposób wiedziec że JE ma ;-):-D:tak:

Karinko... bo i mnie dołki łapią.. tak jak wczoraj i dzisiaj.. ale "pozory"

Moje kochane girls jak to mówi nasz Alicja z krainy baśni.
Uciekam.. będę pewnie znów jutro po pracy.
Wię również proszę o małą produkcję :sorry::-D
Wszystkim NAM Wam życzę spokojnej nocy. Staraczkom upojnej. A tym co mają dołeczki spokoju ducha.

Zmykam

Supcio się z Wami klika.. ale obowiazki wzywają..

paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Wiem Edytko,u mnie to samo,dołki i górki zwłaszcza teraz kiedy koleżanka w pracy w ciąży z terminem na ten sam dzień co ja i ciągle mnie wypytuje co i jak,mówi jak się c.zuje itd a ja nie umiem jej powiedzieć żeby znalazła inną powiernicę bo mi ciężko z nią na ten temat rozmawiać

no fakt edi fakt ja wypiłam sobie 2 drinki i czuje ze mam szmery haha jestem tak zmeczona po tej działce ze masakra prawie 4 lata nie bylo w domku nic robione to sobie morzecie wyobrazic jak tam wyglada te pajaki bleeeeeee mam tylko woadał raz w tygodniu zelsko wyrywac hahah to teraz siedze w domu to moge troszke sobie tam popracowac

racja marzenka racja ja ostatnio bardzo głeboko jestem bardzo :-(

reklama
I kurna chata na dobranoc mi posta zjadło :wściekła/y::angry:

Karinko pisałam... hmmm co ja to pisałam.. że rozumiem Cię.. U mnie tych złych dat w kalendarzu niestety za dużo jest. Ale cóż mozemy zrobić? Zbuntować się nie ma sensu.. wiec biorę życie takie jakie mi dają i idę do przodu z podniesioną głową ale ławto nie jest... ojjj nie.

Marzenko, Emilko, Karinko, Maju, Olcia PM, Olcia81, Pati dobranoc...

Do góry