reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edytko, poprawa zakończona. Jutro o 12 mam spotkanie z promotorem..Zobaczymy co powie.

A jutro to w ogole mam boski dzien...Na 8 do pracy po materialy na spotkanie z klientem, pozniej po 9 spotkanie, powrot do pracy zeby zostawic metarialy i umowe i jade do promotora na drugi koniec miasta z laptopem, projektorem i magterialami na szkolenie, od promotora jade na szkolenie na kolejny koniec miasta, a po szkoleniu do pracy ( znowu calkiem gdzie indziej ) zawiezc projektor i dopiero do domu..Takze mysle ze wyjde o 7 a wroce o 20..masakra..

Nie piszcie za duzo bo zwariuje normalnie..Bede obrzydliwie za wami tesknic przez caly dzien..

reklama
marzenko jestem jestem ;-)
pm - oj wiem co to pisanie mgr ale mam juz to sa soba w 2 tygodnie sie spiełam i sie udało ale dziewczynki sie nasłuchały stekania ;-)

Marzenko ... ja Ci dam Edek hihihihi :crazy::laugh2::rofl2::laugh2::rofl2::rofl2:
Tak czytałam ale nie mam bladego pojęcia jak przetransportować mocz do Wawy.. może zapytaj w analityce lub po prostu zadzwoń...

Niusi Pati kochana.. nie.. prostestuje. Za ładne są wszystkie. Ja poporszę TRZY na Twój gust się zdam :zawstydzona/y:

Olcia PM okrutnie będziemy tęsknić za Tobą....
Już zaczynamy :zawstydzona/y::-D:laugh2:

Olcia PM oczywiście niech wszystko jutro Ci się uda.. ale kciuków trzymać nie będe bo nie prosiłaś :-p:-p:-p:-p

Marzenko nic nie kupiłaś? Jejku...pewnie gdybyśmy były razem.. ;-)

Niusi Pati jajecznica? Mi się przejadła.. narazie jajka tylko oglądam a nie kupuję. Chyba jako półprodukt.

Marzenko dokłądnie.. ślicznie to ujęłaś. Carri zajęła się remontem jakiejś pewnie dzielnicy i jak skończy za pół roku to wróci do nas..
Zresztą ostatnio chyba mi w myślach czytasz :eek: a kysz :sorry::szok::laugh2::rofl2:

Hej dziewczynki,

U mnie dzień minął na sprzątaniu chaty, doszłam do wniosku, że to i tak nie ma sensu bo u nas co kilka dni burza piaskowa i pył wchodzi do domu nawet przez najmniejsze szczeliny
zostało prasowanie:baffled:

Syla, trzymam kciuki za jutro, ja też zawsze robiłam cytologię prywatnie i kiedyś w przychodni namówili mnie żeby zrobić badanie z nfz skoro za darmo. W rezultacie na wyniki czekałam 2m-ce (no bo przecież robi je tylko jedno laboratorium w kraju)
a na komiec okazało się że badanie nie wyszło:crazy::angry::no:

tego samego dnia zrobiłam cyt prywatnie, po tygodniu dostałam wyniki i skończyła się moja przygoda z nfz

kinguś GRATULUJĘ CÓRY!!!:laugh2:

trzymam kciuki za Marti, mam nadzieję, że będzie ok

Pozdrawiam was wszystkie
Miłej nocki

Marzenko, Edytko jestesmy jeszcze w dwupaczku. Przepraszam, że nie pisałam ale doły mnie ostatnio dopadły i nie chciałam wam smucić. Mam już dość mocne skurcze i najprawdopodobniej nie dotrwam do terminu. Na razie leże grzecznie w łóżku i modle się aby dotrwać do skończonych 37 tyg. Pozdrawiam i dziękuję za pamięć.

reklama
Do góry