Zmykammmmmm buziale.
A Te dziewczynki które zapomniałam wymienićna karb choroby zgonię. Wybaczcie.
DO napisania!
do napisania:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zmykammmmmm buziale.
A Te dziewczynki które zapomniałam wymienićna karb choroby zgonię. Wybaczcie.
DO napisania!
Mówisz ważny klient. Więc czegóż się życzy? Połamania pióra? Dużych transakcji? Udanych negocjacji? Nie ważne czegóż się zyczy. Ważne by Ci się udało.
Co do pracy. Lepiej tak jesli nie ma się nagranej nowej pracy - nie pozostawiać dotychczasowej.. w tej dobie tfu musze to powiedzieć w dobie "KRYZYSU" o którym tak mówią. Jeśli masz coś nagranego i coś co by Ci się podobało...
Ale jeśli nie... lepiej chuchać na zimne. Zwłaszcza ze przecież za niedługo możesz wylądować na L4...
Ja kiedyś miałam cykl 65 dnija siedzę jak bomba zegarowa. Mam 36 dzień cyklu a @ ani widu ani słychua miałam nadzieję, że 2 @ się normalnie pojawi
widać to nie takie proste w moim przypadku.
PięknieZ tarasu widok na jezioro.
Będzie dobrze, trzymam kciukiPoza tym staram się myśleć pozytywnie i czekam do 28 kiedy to mam nadzieję że zobaczę i usłyszę serduszko mojego robaczka
Dziś chyba dopadły mnie mdłości po śniadankuchyba, że to soczek pomarańczowy tak na mnie wpłynął(mężuś mi wycisnął ze świeżch pomarańczy)
![]()
Zdrówka życzęOkazało się, że mam wirusowe zapalenie zatok, a właściwie i tak nic nie mogę na to brać poza wapnem i siemiem lnianym.
No to dobrze, że odpoczywasz.hejka
ja nadal u rodziców, leze grzecznie ale przynajmniej mam z kim pogadac jak męzus w pracy. siostra jest z synkiem i rodzice wiec nie jest mi tak samotnie:-)
Trzymam kciuki ;-);-);-)Odebrałam wynik......jest 3649...dzwonilam do mojego gina...kazał przyjsc w piatek....
Jeszcze 8 dni a ja się nie mogę doczekać, żeby sprawdzić czy wszystko dobrze u mojego maleństwa.Beatko czekamy na wizytkę.. i na nowe zdjęcia do albumu!
Wracaj do nas szybko. Będzie dobrze.Niestety kiedy w domku już ok ja dostałam strasznych skurczy i dzisiaj poszlam szybciutko na wizytke. Szyjka skróciła mi się do 1,5 cm.................. Jutro z samego RANCA londuje w szpitalu
No to super. Do dzieła ;-);-)Byłam dzisiaj u gina na USG :-)- pęcherzyk duży i od dzisiaj mam się starać... a to dopiero 11dc - endo ładnie urosło - tyle się dowiedziałam - jak się nie dopytuję to więcej nie mówi - ja postanowiłam nie pytać... i nie przejmować się szczegółami... może to pomoże mi się zbyt nie nakręcać. Kolejny cykl nowe nadziej...
Po świętach mam takiego lenia, jak moało kiedy![]()
Mi w tym cyklu co się udało to były przytulanki 6 dni pod rząd ;-);-);-)
jak ja bym chciała żeby @ mnie pomęczyła ehhh![]()