reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Olcia pewnie ... tak wierzę już od 12 lat, i tak będzie do końca. Ponoć nadzieja umiera ostatnia.
A jak Ty w pracy? Czy po pracy już?

Juz po pracy, jutro mam spotkanie z bardzo waznym klientem..Jeśli uda mi się jutro podpisać już umowę to będzie straszliwy sukces.. :)

zauwazyłam że ostatnio cos nie tak sie dzieje ze mna i moja praca...przestaje mnie ona cieszyc..zastanawiam sie czy nie poszukac czegos innego..mh..?

wrobelku uwazaj na Was ... bede z Wami myslami i aby szyjka nie skracala sie za szybko ...

edytko witaski jesio raz ...fajnie ze forum stawia Cie na nogi

Mówisz ważny klient. Więc czegóż się życzy? Połamania pióra? Dużych transakcji? Udanych negocjacji? Nie ważne czegóż się zyczy. Ważne by Ci się udało.
Co do pracy. Lepiej tak jesli nie ma się nagranej nowej pracy - nie pozostawiać dotychczasowej.. w tej dobie tfu musze to powiedzieć w dobie "KRYZYSU" o którym tak mówią. Jeśli masz coś nagranego i coś co by Ci się podobało...
Ale jeśli nie... lepiej chuchać na zimne. Zwłaszcza ze przecież za niedługo możesz wylądować na L4...

edytko witaski jesio raz ...fajnie ze forum stawia Cie na nogi

Właśnie chyba przesadziłam i będe musiała sie położyć. Skorzystałam z okazji ze Wiesiu nie widzi i nie będzie krzyczał żebym szła do łózka..ale niestety nie teges jest jeszcze.
Stawia mnie na nogi - psychicznie ale fizycznie jesio nie :eek::laugh2:
A jak porządki w domku?

porzadki???tak z grubsza zrobione ale szafy az sie prosza...teraz czekam na brzydule...a potem to juz pewnie nie bedzie sie chcialo hehe M dzisiaj do 22-giej w pracy wiec pewnie bede podgladac BB
a Ty kochana do wyrka chyba ze masz go w lozku tak jak ja teraz ...ale wygoda

Marzenko niestety ja nie mam jesio laptopa. Póki ten się nie skończy to szkoda mi pchać kasy w laptopa. A że już jest dziadek z tego kompa.. wiec wszystko się zdarzyć może..
Wiec faktycznie zmykam do łózeczka...
Może jesio zaglądne później na BB.. kto wie?:zawstydzona/y:

reklama
Do góry