reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witajcie Dziewczynki....
Nie mam sily.....głowa mnie napikala....oszalec mozna...
Odebrałam wynik......jest 3649...dzwonilam do mojego gina...kazał przyjsc w piatek....zobaczymy ....juz sie stresuję....jak cięzko jest myslec pozytywnie.....

Edytko....zdrówka kochana.....i wszystkiego najlepszego.....zreszta Ty wiesz ;-)
Selenko....jak się czujecie....dziękuje....

Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam......

reklama
Aga_Aj, betka chyba wysoka, co? Skoro idziesz do gina w piątek to zrób jeszcze jutro betę, bo jeden wynik nic nie mówi w zasadzie. Jak będziesz miała 2 wyniki w odstępie 48h to będzie widać czy rośnie i jak rośnie. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Buziaczki.

A ja jutro mam wizytę wieczorkiem. Dzisiaj znowu parę rzeczy zakupiłam, jak np. spirytus 70% do przemywania pępka i takie tam. Jeszcze i tak mi chyba paru rzeczy brakuje.

Aga Aj..betka spora więc tak jak napisała also sprawdx przyrost jutro to bedzie widac jak przyrasta

A my nawet imienia dla małej nie mamy...a ciuszki i inne rzeczy to chyba dopiero za miesiąc zaczne kompletować, jakos nie mam do tego weny...

sonita fajna nazwa:-Dmyslalam ze znam to jeziorko ale jednak nie

aguniaAJ betka wysoka ...ja nigdy nie robilam wiec nie kumam o co biega ...

also juz koncowka ciazy ...ale to zlecialo :szok:

my juz po obiadku ...pogoda piekna

dzien dobry popoludniu:-) ale dzisaij ladna pogoda,ostatnio tylko padaloi padalo a dzisiaj sloneczko swiei,az sie lepiej na duszy robi:-)

kochana moje
wczoraj jednak nie mialam przymairki bo nie zdazylam buuu
nie wiem czy bede miala teraz czas do Was zagladac po codziennie bede miala polatane buuu niech to wszystko sie juz skonczy bo zmeczona jestem
wiec sie nie martwcie o mnie jak troche mnie nie bedzie
sciskam caluje i kocham Was wszystkie :*
trzymaj sie Kochana bo za niedlugo mnie czeka ten stresik:-)
powodzenia:-)

Witam się dziewczynki

U mamy - bez zmian. Dzisiaj mam iść z siostrą na prywatną wizytę do lekarza prowadzącego mamę. By dowiedzieć się co i jak.. ale nie wiem czy pójdę przez moje choróbsko.:eek::eek::eek:

Kochane.. tulę potrzebujące. Ściskam te które są mało dopieszczone. Te które są smutne pocieszam.

Zmykam życząc miłego dnia.
wsteretne chorobsko sie doczepilo do Ciebie..mogloby sobie isc ...zycze zdrowka dla Ciebie i dla mamy:-*

Marlena to miejsce to Żuromino :rofl2:
suuuuuuuperr. mi sie zwsze marzyl taki domek w gorach,niedaleko rzeczka..drzewka..ach sie rozmarzylam:-)
Witajcie Dziewczynki....
Nie mam sily.....głowa mnie napikala....oszalec mozna...
Odebrałam wynik......jest 3649...dzwonilam do mojego gina...kazał przyjsc w piatek....zobaczymy ....juz sie stresuję....jak cięzko jest myslec pozytywnie.....

Wszystkie Was serdecznie pozdrawiam......
trzymaj sie kochana:-) odpoczywaj jak najwiecej.pozdrawiam

Witam się ponownie.
Za wszystkie eski i telefoniki dziękuje z całego serduszka.
Chyba mi troszkę lepiej. Ale nie chodzi i chorobę tylko o Was..jak widzę jak się o mnie martwicie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: Dziękuje.
Wiesiu pojechał do lekarza mamy.. zobaczymy co powie. Ale znając życie nic nowego co by wniosło do sprawy.

Nie ogarnę kilku dni jeszcze bo jest mi na dwa razy. Choć jestem na bieżąco nie odpisuję wszystkim. Wybaczcie mi :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kusicielko kochana.. trzymam cały czas kciuki. Bardzo mocno wierzę że co ma być to będzie. A że ja optymistka wiec wierze ze będzie dobrze! Namieszałam ale o to chodziło :laugh2:

Also Alinko jejku Wam zostało już tylko 30 dni! Więc lada moment wszystko się zdarzyć może... ale super. Choć jak czytam stres przedporodowy daje Wam się we znaki.

Guska Agula a Ty dasz nam znak jak u Was??? Haaallloooo?

Alllaaa kochana i w sumie Was też się to dotyczy... bo to rożnie w życiu bywa...Więc za Was również już trzymam kciuki.!!

Pixelko Aniu nie odpisałam na zdjęcia brzuszka 20tc i 30tc wow... wtedy doszukiwaliśmy się zaokrągleń.. a teraz to już oczkom się nie ukryje ze zamieszkała tam mała istotka.
Jak Wiki bąbelki na paluszkach już zeszły?

Marzenko mówisz kilka dni lenistwa? Supcio. Należy się po każdej ciężkiej pracy ;-):tak:Dziękuje za wsparcie...

Alicja więc czekamy na powrót i zdjecia Twej kreacji... i namiary co gdzie i jak!! Caluski dla Was :*

Iza30 mówisz ze mdłości odpusiciły...? Więc jeśli tak pragniesz niech odpuszczą. Najważniejsze że groszek się dobrze rozwija..

Beatko czekamy na wizytkę.. i na nowe zdjęcia do albumu!

Olcia PM kochana. Mówisz magisterka najpierw? Zapewne jak odpuścicie to będzie co ma być w danym czasie. Niestety najzdrowiej jest nie wariować. Choć w naszych przypadkach nie jest łatwo mówić że się "nie staramy" i podejść do tego na luzie np. po raz siedmiokrotny :baffled::eek:... ale cały czas wierzymy ze będzie ok!! Prawda?
I jak tam @? Rozkręciła się na dobre?

Marti Wam w dupaczku teraz nic tylko zdrówka i sił życzyć.Bo to najważniejsze by maluszek w brzuszku u mamy sobie rósł.

Sylwia w sobotę powrót? Ale tak jak piszesz "atrakcja" jakaś dla Was była. A Tobie się nie nudzi. Proszę pogłaszcz brzunio ode mnie.

Agatko dziękuje...

Mikuś wiem ze pisałam ale Adik... zakochać się w nim można.. cudnie.

Gabi... przytulam

Alutka wiec i Ciebie przytulam po przyjacielsku :laugh2::rofl2: i życze miłego dzionka w pracy.

Sonita naprawdę piękny widok. Ale jak dla mnie jeżdżenie co rok w to samo miejsce graniczyłoby z wariactwem.

Kasiu Kasiek i jak Twoi meżczyźni dają Ci popalić?Jak się czujecie? Rzadko piszesz...

Andzi..;-):tak:

Dilajla kochana czekamy i na Twojego DUŻEGO mieszkańca brzuszka!

Asiu Angelko i jak u Ciebie z humorkiem? Lepiej cosik?

Haniu nocna a Wy jak się czujecie? Jak synek i mamusia?:tak:

reklama
Niestety kiedy w domku już ok ja dostałam strasznych skurczy i dzisiaj poszlam szybciutko na wizytke. Szyjka skróciła mi się do 1,5 cm.................. Jutro z samego RANCA londuje w szpitalu

Do góry