reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witam ....
Gabi ....myslami i modlitywa jestem z Wami.....
Pamiętam jak mojej Gosi przetaczali krew ,miała ten "zabieg" robiony trzy razy....wiem ze strach jest wielki o malenstwo...ale to Aniuli napewno pomoże...
Czemu nic nie może byc dobrze...........?
Alicja....dziękuję za wstawiennictwo.....
Edytko....zdrówka dla Mamy,pozdrowionka dla Wiesiunia....,radości i spokoju dla Ciebie...z reszta kochana Ty wiesz co mam na mysli..
Andzi.....co tak cichutko...daj znac jak sie czujecie....
Haniu.....;-)...myslę o Was......
Allaa...kciuki zacisniete.....
Pozdrawiam Was ciepło.....i zycze duzo sil przy przygotowaniach.....
Gabi ....myslami i modlitywa jestem z Wami.....
Pamiętam jak mojej Gosi przetaczali krew ,miała ten "zabieg" robiony trzy razy....wiem ze strach jest wielki o malenstwo...ale to Aniuli napewno pomoże...
Czemu nic nie może byc dobrze...........?
Alicja....dziękuję za wstawiennictwo.....
Edytko....zdrówka dla Mamy,pozdrowionka dla Wiesiunia....,radości i spokoju dla Ciebie...z reszta kochana Ty wiesz co mam na mysli..
Andzi.....co tak cichutko...daj znac jak sie czujecie....
Haniu.....;-)...myslę o Was......
Allaa...kciuki zacisniete.....
Pozdrawiam Was ciepło.....i zycze duzo sil przy przygotowaniach.....
Witajcie.
Gabi, tak mi przykro.Jestem dobrej wiary,że będzie dobrze. I o to się modlę.
Allaa, jestem, jestem, ale jakoś tyle się dzieje, mysli zaprzątnięte, Święta i wymagania Taty, nerwy mi czasem puszczają. Wiem, nie powinnam, ale nie daję rady. Nie wiem jak długo dam radę a Tato coraz nowsze rzeczy wymyśla. Jak się stąd wyprowadziłz Mamą to został garaż , działka, mieszkanie.. Wydaje mu się ,że dla Mnie to frajda iśc i kosić trawkę na dziełce, plewić, przycinać drzewka, a prawda jest taka ,że brakuje mi sił, a mężowi czasu, bo siedzi w pracy często od 8 do 21. Do tego każdy weekend u taty prawie spędzamy , bo tam też trzeba pomóc. Szzczerze, mam dość. Chcę czasem uciec od tych oczekiwań czasów lat 80 tych.
Wyżaliłam się.Przeprawszam.
Podczytuję was kochane koleżanki, ale wybaczcie,że nie piszę, jakoś weny brak. Ale pamiętam i myślę o każdej z Was.
Zmykam do obowiązków.
Pozstaram się wpaść wieczorkiem.
Miłego dnia WSZYSTKIM.
Gabi, tak mi przykro.Jestem dobrej wiary,że będzie dobrze. I o to się modlę.
Allaa, jestem, jestem, ale jakoś tyle się dzieje, mysli zaprzątnięte, Święta i wymagania Taty, nerwy mi czasem puszczają. Wiem, nie powinnam, ale nie daję rady. Nie wiem jak długo dam radę a Tato coraz nowsze rzeczy wymyśla. Jak się stąd wyprowadziłz Mamą to został garaż , działka, mieszkanie.. Wydaje mu się ,że dla Mnie to frajda iśc i kosić trawkę na dziełce, plewić, przycinać drzewka, a prawda jest taka ,że brakuje mi sił, a mężowi czasu, bo siedzi w pracy często od 8 do 21. Do tego każdy weekend u taty prawie spędzamy , bo tam też trzeba pomóc. Szzczerze, mam dość. Chcę czasem uciec od tych oczekiwań czasów lat 80 tych.
Wyżaliłam się.Przeprawszam.
Podczytuję was kochane koleżanki, ale wybaczcie,że nie piszę, jakoś weny brak. Ale pamiętam i myślę o każdej z Was.
Zmykam do obowiązków.
Pozstaram się wpaść wieczorkiem.
Miłego dnia WSZYSTKIM.
dorotasochacka
Aktywna w BB
trzymam kciuki za mala Anie i za Gabi zeby miala sileTRZYMAM KCIUKI ZA ANIĘ :-( STRASZNA WIADOMOSC :-(
EDYTKO PRZEKAZ NASZE WSPARCIE GABI, WIERZĘ ZE WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE, MUSI BYĆ!
ja taka stosuje od zawsze:-)slodyczkowa dieta? tez chce!!!
Witajcie Kochane!
Na kwietniówkach znalazłam :"Gabi prosi o kciuki i modlitwe za małą Anie.Ania ma złe wyniki krwi i malo płytek.beda musieli podać jej krew"
Pomodlę się za Małą Kruszynkę i o siły dla naszej Gabi. Bardzo, bardzo mi przykro.....
Kochana nie ma co sie na zapas martwic..bedzie dobrze zobaczysz:-):-)Ahhh, tyle myśli kłębi mi się w głowie........
Planujemy poród rodzinny, mój M nie wyobraża sobie by w takim momencie zostawić mnie samą....Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po naszej myśli i bedzie nam dane razem przezyc te chwilę.
glowa do gory:-)
Witam dziewczynki ja tylko tak na chwilkę
Gabi kochana cały czas myslami jestem z Tobą i malutką Aniusią
Ja dziś się czuję lepiej noc w szalu i nasmarowaniu sie olejkiem kamforowym pomogła
życzę WAm miłego dnia kochane ja biorę sie dalej do szycia wczorakj zrobiłam worek przeróbek dla teśćiowej uszyłam firanki do kuchnii łazienki na działke a dzis kolej na moje szmatki mieszkanko posprzatane M w parcy to moge sobie szyc spokojnie jutro jeszcze tylko odkurze i moge odpoczywać buziam Was mocno kochane :-) pewnie zajżę wieczorkiem
acha Marzenka słonko aniołki wysłane ale pwenie po Świętach dopiero będą :-)
Alicju - dziękuję :-)
Gabi kochana cały czas myslami jestem z Tobą i malutką Aniusią
Ja dziś się czuję lepiej noc w szalu i nasmarowaniu sie olejkiem kamforowym pomogła
życzę WAm miłego dnia kochane ja biorę sie dalej do szycia wczorakj zrobiłam worek przeróbek dla teśćiowej uszyłam firanki do kuchnii łazienki na działke a dzis kolej na moje szmatki mieszkanko posprzatane M w parcy to moge sobie szyc spokojnie jutro jeszcze tylko odkurze i moge odpoczywać buziam Was mocno kochane :-) pewnie zajżę wieczorkiem
acha Marzenka słonko aniołki wysłane ale pwenie po Świętach dopiero będą :-)
Alicju - dziękuję :-)
dorotasochacka
Aktywna w BB
a ja mam swiatecznego dolka...
wogole nie mam ochoty na te swieta..najchetniej bym je cale przespala...wczoraj mialam takiego dola,ze przez pol dnia plakalam..
czasem wydaje mi sie,ze sobie radze a czasem wszsytko mi z rak ucieka wszystko jest nie tak jak powinno byc..
to juz trzecie swioeta bez rodziny,spedzone w anglii,nie pojedziemy teraz bo pod koniec maja mamy wesele i bedziemy za jakis miesiac juz w domku..ale musze jakos te swieta przezyc..
nie umiem sie niczym cieszyc..anie swietami,anie weselem..po prostu niczym..nie wybralam nawet sukienki jeszcze...mialam to zrobic w marcu ale sie zle czulam,pozniej
[*] i nie mam wogole ochoty na nic...
ehhh mysialam sie troche wyzalic...
wogole nie mam ochoty na te swieta..najchetniej bym je cale przespala...wczoraj mialam takiego dola,ze przez pol dnia plakalam..
czasem wydaje mi sie,ze sobie radze a czasem wszsytko mi z rak ucieka wszystko jest nie tak jak powinno byc..
to juz trzecie swioeta bez rodziny,spedzone w anglii,nie pojedziemy teraz bo pod koniec maja mamy wesele i bedziemy za jakis miesiac juz w domku..ale musze jakos te swieta przezyc..
nie umiem sie niczym cieszyc..anie swietami,anie weselem..po prostu niczym..nie wybralam nawet sukienki jeszcze...mialam to zrobic w marcu ale sie zle czulam,pozniej
[*] i nie mam wogole ochoty na nic...
ehhh mysialam sie troche wyzalic...
kinguś
Nie poddam się
To pierwsza @ to może być taka dziwna. Mam nadzieje, że jutro będzie już lepiej.;-)a mnie dalej męczy @ i coraz gorzej się czuję zamiast z dnia na dzień lecieć mniej to leci więcej:-(i boli przy siusianiu czy to normalne?
Przytulam mocno. Może jednak macica sama się oczyści trzeba być dobrej myśli. Czasem się zdarza, że trzeba powtórzyć zabieg lepiej żeby w macicy nic nie było to wtedy szybciej się zregeneruje. Później polecam orzechy i ryby na odbudowę endometrium.Witam wszystkich!Muszę się komuś pożalić wczoraj miałam kontrolę u lekarza i w przyszły czwartek będę miała powtarzany zabieg:
To zrób zakładki na górze, jestem pewna że będą ładnie wyglądaćPowiesilam dzis nowiutkie zaslony a okazaly sie o 20 cm za długie ja nie wiem jak mierzyłam
Bardzo się cieszę, gratuluję :-)dzieki dziewczynki jak jutro ja odbiore i bede miec w reku to bede sie cieszyc heheheh
Witaj w klubie ;-)Tez bym chętnie poleciała na usg, myślałam, że przesadzam. Bo mam dopiero 28.04.
Przytulam Cię słoneczko ;-)a ja mam swiatecznego dolka...
Gabi trzymaj się, jestem z Wami. Pomodlę się o zdrowie dla Ani.
Melduje się po wizycie. Wszystko dobrze, dzidzia jest na swoim miejscu słuchałyśmy tylko serduszka
dorotasochacka
Aktywna w BB
To pierwsza @ to może być taka dziwna. Mam nadzieje, że jutro będzie już lepiej.;-)
Przytulam Cię słoneczko ;-)
Gabi trzymaj się, jestem z Wami. Pomodlę się o zdrowie dla Ani.
Melduje się po wizycie. Wszystko dobrze, dzidzia jest na swoim miejscu słuchałyśmy tylko serduszka
to super.ze wszystko dobrze :-)
ja tez czekam na pierwsza@ po poronieniu i cos czuje.ze w ciagu najblizszych dni mnia dopadnie....ehhhh...ylko tego mi do szczescia potrzeba na swieta..
ok wczoraj mam takie delikatne plamienie widoczne na papierze i chyba to zapowiedz @..wczesniej jak mialam dosac to mialam od razu,bez plamien ale skoro mowicie,ze pierwsza jest "inna" to pewnie dlatego..
reklama
dorotasochacka
Aktywna w BB
bidulko.. mnie tez to czeka w cigu najblizszych dni wiec glowa do gory..Cześć Dziewczynki!
AgaIr gratuluje licencji:-):-):-)
a mnie dalej męczy @ i coraz gorzej się czuję zamiast z dnia na dzień lecieć mniej to leci więcej:-(i boli przy siusianiu czy to normalne?
lepiej sie juz czujesz???