Allaa kochana oczywiście kciuki zaciśnięte... i teraz czekamy na wieści od mamy Kubusia!
Poród rodzinny? Marzy mi się by mój Wiesiu był przy mnie/nas w takiej chwili.. (zobaczymy jak będzie później).. w ciąży wszystko jest możliwe.
Alicja Wiesiowi się śniły jakieś blondyny
a z racji tego że ja jestem teraz przefarbowana na inny kolor? O kogo kaman?
Alicja? Kusicielka? Andzi???? Która jeszcze?
Dla mnie mówisz za freeee? biorę wszystko
Andzi dziękuje
Modrokeljko Madziu Tobie również wielkie dzięki za pamieć. Tobie, mężowi i Adasiowi. Jak fajnie mieć takie psiapsiólki
Dorotasoch. - dziękuje za zaproszenie! Mówisz że @ się zbliza wielkimi krokami?Nie zazdroszczę w święta choć wolę w sumie w domu ja przechodzić jak w pracy!
Mi też po poronieniach się zmieniała! @ przychodziła zawsze nagle a po mam również "ostrzegawcze plamienia przed"
Sylwia daj znać jak po drodze!! Mam nadzieję że spokojnie sobie jedziecie!
Beatko świetnie ze się uspokoiłaś!Spokój mamy przede wszystkim! A serduszko pieknie bije dla mamy i taty!
enka i jak dzisiaj już coś lepiej? Mam nadzieję że juz nie chodzisz jak połamana!
I jak dochodzi do Ciebie że zostaniesz mamusia?
Sonita Tobie również miłego dzionka
Agula Irl i jak licenacja odebrana? Proszę się chwalić tutaj! A co do tych kciuków ja myślałam one dalej są magiczne Tyle że Ty wkońcu za 3 razem już tak wykułaś że nie było opcji byś nie zdała! Wkońcu trening czyni mistrza
;-)
Haniu nocna~ piękny suwaczek! Twój mężyczna naprawdę już jest duży
;-) Tylko pogratulować takiego mężczyzny w domku!
Kusicielko.. oby Ani tak jak i GOSI "zabiegi" pomogły! A Ty mam nadzieję że się oszczędzasz?
Maja kochana dzisiaj post! Ale jutro... Adaś jak dla mnie z adwokatem
to jest to.. mam zapas ...hihiiihii
Alinko(Also) jak widzę rodzina pochłania Ci troszke czasu.. jejku.. Ty już prawie na wylocie.. a tak ten czas zleciał...
guska(Aguś)!!! a Wyyyyy jak się czujecieeeeeee?????????? Haloooo?
Dilajla kochana Ty moja jak samopoczucie? Jak święta u Was?
Kasiekk Kasiu całymi dniami znów przesiadujecie na dworze z Igorkiem i Franiem? Brakuje tutaj Ciebie i Twych postów i.... fluidków
iza30 a Wy co porabiacie w święta? W domku czy u rodziny?
Szafirku Kasiu przeszło Ci już smarkactwo?
Dlaczegotak mały pudzian będzie nosił koszyczek do święcenia
czy jednak jeszcze mały jest? i wózek mu troszke pomoże?
Zmykam kochane. Musze jeszcze tyle zrobić a czasu tak mało zwłaszcza jak jutro się chce pracować ;-)