reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Oooh niedobrze :-( Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Cały czas coś złego u Gabi... Niech już to się wreszcie skończy.

reklama
witajcie

Gabi kochana napweno pomodlę się za Anię.....mam nadzieję że ma w sobie dużo siły.... przytulam cię mocno....

Zdechlunku ależ paskudztwa sie ciebie czepiają... zdrowiej szybciutko...

Aga Irl gratulacje!!!! tak dyskretnie??? powinnaś krzyczeć z radości... to trzeba soczkiem opić!!!

Enka niestety nie pomogę....pewnie jakaś dobra maść by dała radę ale nie wiem czy możesz..... trzymaj sie kochana

Ja już mam wolne i do pracy dopiero w środę więc odpoczywam....

uciekam na zakupy...... pa

Ja też uciekam, wracam do sprzątanka.
Miłego dnia!

sssknm.jpg

Agus Irl gratuluję!!!Bez naszego kibicowania lepiej Ci poszło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jednak najważniejszy jest efekt!!!
Syluś mam nadzieje, że wypoczynek nad morzem będzie udany, a podróż mało męcząca.
Zdechlunku zdrówka Ci życzę. Kuruj się kochana.
Alicja juz niedługo, juz coraz bliżej....
Aguś AJ myślę o Tobie cały czas.Dużo spokoju dla Ciebie, bo wiem jak trudno teraz o niego.
Słodziutka o mamie pamiętam w modlitie.
Selenko gdzie jestes?
Ja dzis ide do lekarza, więc proszę o kciuki. Moje wyniki krwi się poprawiły, a Kubus ostatnio nie daje mi się wyspać w nocy. Mam nadzieje, że tym razem na wizycie będzie wszystko dobrze.

Dziekuje Olu. Cała sytuacja z Gabi mnie przybiła....
Tym bardziej, że po tym jak ostatnio wyszła mi małopłytkowość lekarz wspomniał, ze na "maleństwo też moze to przejść, chociaz zdarza sie to bardzo rzadko". Pociesza mnie jedynie fakt, że już wyniki mam w normie, chociaż boję się ze tamten spadek mógł zaszkodzić malenstwu. Ahhh, tyle myśli kłębi mi się w głowie........
Planujemy poród rodzinny, mój M nie wyobraża sobie by w takim momencie zostawić mnie samą....Mam nadzieję, że wszystko ułoży się po naszej myśli i bedzie nam dane razem przezyc te chwilę.

reklama
Do góry