reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dobry wieczorek dziewczynki

I czy któras z was moze wie czym sie różni łyzeczkowanie od (niewiem jak to sie fachowo nazywa)taki ssak,który wysysa resztki z macicy.pozdrawiam
Aniu ja nie miałam powtarzanego zabiegu, ale miałam mój zabieg robiony tym ... ssakiem. Powiem dość dobitnie, ja nie miałam znieczulenia ogólnego tylko miejscowe i jakiś ogłupiacz, ale uczucie było jakby ktoś odkurzaczem ....
Mam nadzieje ze Ty nie trafisz na takich sadystow jak ja. Pewnie gdybym miala znieczulenie ogolne, nie mialabym takiej traumy.
"Ssak" podobno jest lepszy od tradycyjnego łyzeczkowania bo zmniejsza ryzyko pojawienia sie zrostow - nie wiem ile w tym prawdy. No a lyzeczkowanie... jak kolezanka mi opowiadala to skrobanie lyzeczka...

Gabi modlę się za Twoją córcię i Ciebie !

AgaIrl - gratuluję :-)

Edyciu jedz kochana czekoladki i niczym się nie przejmuj. Na pomysły dietowe najlpeszy jest Pawełek o smaku toffi :-)

AgaAj jak samopoczucie mamusiu :-) ?

Ja jutro jadę do mamy na święta. ALe ponieważ mama skomputeryzowana, będę was podczytywać na pewno :-)

reklama
Czesc
Wczoraj sie odkryłam w nocy i piżamka mi się odchyliła i mi plecki przemarzły. Teraz chodze złamana w pół. Nie wiem co robic, pomóżcie kochane. Pamiętam, że ktoś już coś tu pisał, będę wdzięczna.

Gabi trzymam kciuki, będzie dobrze

Tez bym chętnie poleciała na usg, myślałam, że przesadzam. Bo mam dopiero 28.04.

Pozdrawiam was wszystkie, buziaki!!!!

Witam Kobietki

Wpadłam na chwilkę bo sprzątanko w toku, a końca nie widać. Po świętach idę do ginka zobaczyć jak się "czuje moja macica";-).
Mam zaległości i nie wiem co się u Was dzeje ale poczytam w święta

Mocno Wasz Wszystkie ściskam

I życzę Szczęśliwych i Radosnych Świąt Wielkanocnych

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie Kochane!
Na kwietniówkach znalazłam :"Gabi prosi o kciuki i modlitwe za małą Anie.Ania ma złe wyniki krwi i malo płytek.beda musieli podać jej krew"
Pomodlę się za Małą Kruszynkę i o siły dla naszej Gabi. Bardzo, bardzo mi przykro.....

Do góry