aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
no nic widze ze nikogo nie ma
to ide
papatki
to ide
papatki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam kobitki ua nas dzis tez było zimno ale poszliśmy z M do lasu na specer i sie wypogodziło załączam zdjątka, między innymi wiecznie niezmęczonego Goferka haha ;-) i malutkiej Belli ;-);-);-)ciesze sie , że juz wiosna to bedziemy cześciej na spacerki jeżdzic
moto_0086.jpgmoto_0083.jpgmoto_0082.jpgmoto_0074.jpg
u Syli dalej bez zmian nic nie wiadomo czekamy na jutro biedna nudzi sie okrutnie :-(, o Gabi tez nic nie wiem ale dziś kolejna fotka Aniu doszł :-) cukiereczek malutki
Edi - praktyka czyni mistrza, buizaczki kochanie Ty wiesz co chę Ci powiedzieć :-)
Aguś kochanie ty wybredna kobieto znająz życie kupisz coś na ostatnia chwilkę :-)
Alicju gdzie jesteś słonko
Alla wszystkiego naj nja najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń
pozdraiwam dziewczynki jutro pewnie mnie nie bedzie jadena działke pewnie znowu wroce padnieta ale co tam :-)
Witam Dziewczynki :-)
Dzisiejszy dzionek spedzilam na dzialeczce i bardzo milutko było, pies wyszalał się za wszystkie czasy, teraz nieprzytomny spi
Edytka myśle o Tobie, trzymam kciuki aby Twoja Mama szybciutko wyzdrowiala
Przyszła_Mamusia kacyk męczył, oj męczył
Dzis dostałam @, więc jeszcze jedna @ i juz mozemy rozpocząc staranka... Tylko moj D. nie chce tak wszystko pod zegarek, chce zeby wszystko tak spontanicznie bylo no a jak tu spontanicznie jak dni trzeba wyliczyc odpowiednie
Przyszła_mamusiu wiesz z jednej strony chcialabym zafasolkować juz teraz, ale mysle ze lepiej bedzie jak odczekam chociaz te 3 @ jednoczesnie tak bardzo pragne miec juz Fasolke ale tez tak bardzo sie boje.... a w chwili kiedy bede szla w 13 tygodniu na genetyczne usg chyba umre ze strachu... teraz wlasnie na takim usg okazalo sie ze z Moim Dzidziusiem nie jest dobrze :-(