reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
cześć Aga
dobrze że zajrzałaś.... jaką dawkę aspiryny bierzesz i Aspirynę czy jakiś lek o takim samym składze??? moja koleżanka ma brać 3 dziennie i nie wiem czy to dużo?

a tak wogóle to żużla nie ma bo jakaś antena sie uszkodziła i M w radio słucha....

Witam kobitki ua nas dzis tez było zimno ale poszliśmy z M do lasu na specer i sie wypogodziło załączam zdjątka, między innymi wiecznie niezmęczonego Goferka haha:tak::eek::rofl2: ;-) i malutkiej Belli ;-);-);-)ciesze sie , że juz wiosna to bedziemy cześciej na spacerki jeżdzic
moto_0086.jpgmoto_0083.jpgmoto_0082.jpgmoto_0074.jpg

u Syli dalej bez zmian nic nie wiadomo czekamy na jutro biedna nudzi sie okrutnie :-(, o Gabi tez nic nie wiem ale dziś kolejna fotka Aniu doszł :-) cukiereczek malutki
Edi - praktyka czyni mistrza, buizaczki kochanie Ty wiesz co chę Ci powiedzieć :-)

Aguś kochanie ty wybredna kobieto znająz życie kupisz coś na ostatnia chwilkę :-)

Alicju gdzie jesteś słonko

Alla wszystkiego naj nja najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń:tak::tak:

pozdraiwam dziewczynki jutro pewnie mnie nie bedzie jadena działke pewnie znowu wroce padnieta ale co tam :-)

Witam nowe anoiłkowe mamy a dla waszych aniołków (*) (*).
Od kiedy zaczęłam pisać na tym forum a w sumie nie było to aż tak niedawno to stanowczo za dużo przybywa aniołków i ich mamuś. Dobrze że nadzieję przynoszą forumowe dzieciaczki.
Aż jestem ciekawa jak wyglądają, nie mogłybyście wkleić zdjątka z komórki na kompa?????????????? Aż zazdroszczę tym dziewczynom, które widziały Kubusia i Anię na pewno słodkie maleństwa.
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny, Słodziutka życzę dużo zdrowia Twojej mamie. Niusia aniołki jak zwykle przepiękne, moje wiszą u małej w pokoju właściwie to są jej.

Witam kobitki ua nas dzis tez było zimno ale poszliśmy z M do lasu na specer i sie wypogodziło załączam zdjątka, między innymi wiecznie niezmęczonego Goferka haha:tak::eek::rofl2: ;-) i malutkiej Belli ;-);-);-)ciesze sie , że juz wiosna to bedziemy cześciej na spacerki jeżdzic
moto_0086.jpgmoto_0083.jpgmoto_0082.jpgmoto_0074.jpg

u Syli dalej bez zmian nic nie wiadomo czekamy na jutro biedna nudzi sie okrutnie :-(, o Gabi tez nic nie wiem ale dziś kolejna fotka Aniu doszł :-) cukiereczek malutki
Edi - praktyka czyni mistrza, buizaczki kochanie Ty wiesz co chę Ci powiedzieć :-)

Aguś kochanie ty wybredna kobieto znająz życie kupisz coś na ostatnia chwilkę :-)

Alicju gdzie jesteś słonko

Alla wszystkiego naj nja najlepszego spełnienia najskrytszych marzeń:tak::tak:

pozdraiwam dziewczynki jutro pewnie mnie nie bedzie jadena działke pewnie znowu wroce padnieta ale co tam :-)

Niusi@ psiaki widać, że bardzo wesołe i zadowolone ze spacerku...Obejrzałam Twoje aniołeczki i mam na 3-4 straszna ochotę...( do nowego przedpokoju ) jeśli mogłabys do daj znać ile kosztują i jaki czas trzeba na te skarby czekać i jak przelewać ci pieniążki...

Witam Dziewczynki :-)
Dzisiejszy dzionek spedzilam na dzialeczce i bardzo milutko było, pies wyszalał się za wszystkie czasy, teraz nieprzytomny spi :-D
Edytka myśle o Tobie, trzymam kciuki aby Twoja Mama szybciutko wyzdrowiala
Przyszła_Mamusia kacyk męczył, oj męczył :-D
Dzis dostałam @, więc jeszcze jedna @ i juz mozemy rozpocząc staranka... Tylko moj D. nie chce tak wszystko pod zegarek, chce zeby wszystko tak spontanicznie bylo no a jak tu spontanicznie jak dni trzeba wyliczyc odpowiednie :-D

Witam Dziewczynki :-)
Dzisiejszy dzionek spedzilam na dzialeczce i bardzo milutko było, pies wyszalał się za wszystkie czasy, teraz nieprzytomny spi :-D
Edytka myśle o Tobie, trzymam kciuki aby Twoja Mama szybciutko wyzdrowiala
Przyszła_Mamusia kacyk męczył, oj męczył :-D
Dzis dostałam @, więc jeszcze jedna @ i juz mozemy rozpocząc staranka... Tylko moj D. nie chce tak wszystko pod zegarek, chce zeby wszystko tak spontanicznie bylo no a jak tu spontanicznie jak dni trzeba wyliczyc odpowiednie :-D

Angelka..oby to była ostatnia @ i następnym razem juz fasoleczka..! Cieszę się że dobrze się bawilas na dzialeczce i ze troszke odpoczelas.. :*

Przyszła_mamusiu wiesz z jednej strony chcialabym zafasolkować juz teraz, ale mysle ze lepiej bedzie jak odczekam chociaz te 3 @ jednoczesnie tak bardzo pragne miec juz Fasolke ale tez tak bardzo sie boje.... a w chwili kiedy bede szla w 13 tygodniu na genetyczne usg chyba umre ze strachu... teraz wlasnie na takim usg okazalo sie ze z Moim Dzidziusiem nie jest dobrze :-(

reklama
Przyszła_mamusiu wiesz z jednej strony chcialabym zafasolkować juz teraz, ale mysle ze lepiej bedzie jak odczekam chociaz te 3 @ jednoczesnie tak bardzo pragne miec juz Fasolke ale tez tak bardzo sie boje.... a w chwili kiedy bede szla w 13 tygodniu na genetyczne usg chyba umre ze strachu... teraz wlasnie na takim usg okazalo sie ze z Moim Dzidziusiem nie jest dobrze :-(

Nie umieraj ze strachu tylko bądź dobrej myśli! Tak jest najlepiej..
Specjalnie dla Ciebie: FASOLKI!!

Do góry