Witam dziewczynki.
Zaraz zmykam pod prysznic i do fryca
znów 3-4 godziny wyjęte z życiorysu
"uwielbiam" to
Ale ciii nie narzekam.
Also(Alinko) tak nadzieja.. bo jak tylko przez moment sobie wyobrażę że mogłoby być inaczej
:-(. Trzeba wierzyć choć kolorowo nie jest. Modlę się do Boga by MAMUSIĘ obdarował spokojem potrzebnym JEJ najbardziej teraz.
Bo widziałam w piątek w JEJ oczach strach. Choć jak rozmawiałam z nią nieraz o śmierci mówiła " że jest w miarę gotowa" bo na śmierć nigdy nie można być całkowicie przygotowanym. Dlatego... modlę się BY to JEJ było dobrze! A nam dzieciom i tacie "przy okazji"
Mówisz że ranny ptaszek z Ciebie? Własnie zawsze wpadałaś na BB tak koło południa a dzisiaj pobudkę wczesną zrobiłaś.. hihiihi lepiej spakuj tą torbę.. niech sobie leży gdzieś już gotowa. Już się nie mogę doczekać na zdjecia TWOJEGO Ignasia!
iławianka (Aguś) zgadzam się z Tobą że stanowczo za dużo Aniołkowych mam! Marzyło mi się że na mnie limit złych doświadczeń na BB się skończył a tutaj jak widać końca nie ma
no cóż ale to my już na to wpływu nie mamy. Mozemy tylko kolejnym przybywającym mamusiom pomagać w miarę naszych możliwości!
Trzymaj się...
Pati dziękuje kochana. A ja czekam kiedy dla mnie będą ANIOŁKI gotowe!Miłej pracki na działce. A zdjęcia śliczne.. wisona.. To jest to co lubię.
przyszła mamusia (Ola?) i jak Tobie minął weekend bo nam wszystkim ładnie odpisujesz ale nic nie piszesz co u Ciebie?
Fasolki piękne. I powiem WAM że jakby mi straczyło sił i pieniążków to wziełabym wszystkie
a co? Po stratach całkowicie człowiek inaczej podchodzi do pewnych zagadnień
Asiu Angelko gratuluję @! Jeszcze jedna i do pracy! Zobaczysz że szybciutko zleci. A teraz pij póki możesz
bo później abstynencja ;-)
A Twój M ma rację. Zgadzam się z nim że nie chce na komendę. To kochana ma być spontan! Ja własnie tak zawsze robię!
Madzia38 wkońcu przylazła ta wredota! A jakie leki teraz masz zacząć brać? Napisz ich nazwy? CIekawi mnie to.
Oby Madziu następna @ przyszła za całe 9 miesięcy! Tego Ci życze. Ale Ty wiesz to przecież! I jak w pracy mijają dni? Lepiej?
Alutka miłego wdrożania w pracy Ci życzę!!!!! Buźka dla Ciebie
Agula Irl kochana naprawdę na kobiety w ciąży się nie krzyczy ale Tobie chyba by się sprzydało tak delikatnie okrzyczeć! TAK mało Ciebie u nas! Zgłaszam sprzeciw!
Aguś AJ... gdzie jestes?? Świecisz się na zielono???
;-) wykukałam Cię.Jakie plany na dziś?
Andzi kochana czekam co powie diabetolog!
Alicja kochana!!!!!!! Ty normalnie znów nas ol`e wu`a
Dobra zmykam.. nie odpisałam wszystkim ale tylko z braku czasu.. nie zdąże..