reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam jak często wieczorowa porą...

nadrobiłam Was ale szybciutko...

ALLA - wszystkiego najlepszego

Gabi - super, że Ania jest już na świecie:) Życzę abyście szybko znalazły się w domku:-)

AgnieszkaAJ - strój Ewy powiadasz... myślę, że M byłby zadowolony;-)

Edytko - dużo optymizmu życzę:-)

Do mnie przyszła @ dzisiaj - od wtorku nowe leki na stymulację... zobaczymy jak je zniosę... Weekend spędziliśmy ze znajomymi, trochę na party w domku, trochę na spacerku z małym Mopsikiem i z jego rodzicami... bardzo fajnie tak popychać z wózeczkiem po parku... mam nadzieję, że też się doczekamy tej chwili...

Alla, wszystkiego najlepszego w Dniu Urodzin! Dużo zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń!!! Napisz jak tam wykład z lekarzem i kto to był, bo ciekawość mnie zżera :). Podejrzewam jednak, że wykład był fajny.

Marlenka, mam 2 siostry, jedna ma 25 lat i mieszka we Włoszech, a druga ma niecałe 8 lat, została teraz sama z tatą. Życie czasami jest takie trudne, kiedyś nie myślałam, że dorosłe życie będzie nas tak doświadczać.

Edytka, mam nadzieję, że u Twojej mamy to tylko chwilowy kryzys. Smutno mi myśleć o tym co może Cię czekać, bo sama przez to przeszłam. Ta choroba niestety jest okropna i w pewnym momencie zaczyna postępować bardzo szybko. Trzeba mieć jednak cały czas nadzieję, bo inaczej ciężko w miarę normalnie funkcjonować. Przytulam Cię mocno, będę się modlić.

Magdalenka, ja też jeszcze niedawno się zastanawiałam czy ja kiedyś też będę chodzić z wózkiem na spacery, już niewiele czasu mi zostało i wierzę głęboko, że będzie wszystko dobrze i już za jakieś 6 tygodni wybiorę się z moim maluszkiem na spacerek. Ciebie na pewno też to czeka. Nie wiem jeszcze kiedy, ale na pewno warto jest czekać na ten moment i wierzę, że nie będziesz musiała zbyt długo czekać.

Aga_Aj, na pewno znajdziesz coś dla siebie. Czasami w zwykłych sklepach mają lepszy wybór niż w tych wszystkich centrach handlowych. Ja tak rok temu szukałam sukienki do przyjaciół na ślub (byłam świadkową). Tydzień przed weselem nie miałam jeszcze kiecki i już byłam spanikowana, całą galerię obeszłam i nic, a kupiłam kieckę w Gdyni, hehhe.

Przytulam też nowe dziewczynki. Zostańcie tutaj, to forum naprawdę działa jak terapia.

Ja też się już nie mogę doczekać na zdjęcia Ani i Kubusia. Najważniejsze, że już są na świecie cali i zdrowi. Ja teraz już powoli zaczynam się łapać na panice, czy na pewno wszystko będzie w porządku. Chciałabym już urodzić mojego synka i żeby był cały i zdrowy.

Nie no proszę, wszystkie śpią. Wiecie, która godzina?? Ostatnio się dowiedziałam, że mniej więcej na miesiąc przed porodem się kobieta zmienia, tzn. te co spały wstają rano itp. Ja normalnie spałam do 11, a od ponad tygodnia wstaję wcześniej, hahah. Dzisiaj to już na pewno spakuję torbę do szpitala. Idę się zaraz ubierać i biorę się za zrazy (już na święta).

Buziole i fluidki dla potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

uuuuuuuuu a co tu tak pusto ;-)
Ja sie tylko witam i zmykam na poczte a potem na działeczkę piekna pogoda dzisiaj więc nie ma co w domku siedzieć buziam wszystkie i życze miłego dnia :-))))

also wiesz co chyba coś jest z tym spaniem bo wczoraj była umnie koleżanka która jest w 40tc i mowi ze wstaje o 3 w nocy bo sie tak budzi zaczyna sprzatc a potem sie kładzie tak o 8 kimnie sie troszke i dalej robi ahha nizła agentka

Witam dziewczynki.
Zaraz zmykam pod prysznic i do fryca :eek: znów 3-4 godziny wyjęte z życiorysu :zawstydzona/y: "uwielbiam" to :sorry:
Ale ciii nie narzekam.

Also(Alinko) tak nadzieja.. bo jak tylko przez moment sobie wyobrażę że mogłoby być inaczej :baffled::zawstydzona/y::-(. Trzeba wierzyć choć kolorowo nie jest. Modlę się do Boga by MAMUSIĘ obdarował spokojem potrzebnym JEJ najbardziej teraz.
Bo widziałam w piątek w JEJ oczach strach. Choć jak rozmawiałam z nią nieraz o śmierci mówiła " że jest w miarę gotowa" bo na śmierć nigdy nie można być całkowicie przygotowanym. Dlatego... modlę się BY to JEJ było dobrze! A nam dzieciom i tacie "przy okazji"

Mówisz że ranny ptaszek z Ciebie? Własnie zawsze wpadałaś na BB tak koło południa a dzisiaj pobudkę wczesną zrobiłaś.. hihiihi lepiej spakuj tą torbę.. niech sobie leży gdzieś już gotowa. Już się nie mogę doczekać na zdjecia TWOJEGO Ignasia!

iławianka (Aguś) zgadzam się z Tobą że stanowczo za dużo Aniołkowych mam! Marzyło mi się że na mnie limit złych doświadczeń na BB się skończył a tutaj jak widać końca nie ma :no::eek: no cóż ale to my już na to wpływu nie mamy. Mozemy tylko kolejnym przybywającym mamusiom pomagać w miarę naszych możliwości!
Trzymaj się...

Pati dziękuje kochana. A ja czekam kiedy dla mnie będą ANIOŁKI gotowe!Miłej pracki na działce. A zdjęcia śliczne.. wisona.. To jest to co lubię.

przyszła mamusia (Ola?) i jak Tobie minął weekend bo nam wszystkim ładnie odpisujesz ale nic nie piszesz co u Ciebie?
Fasolki piękne. I powiem WAM że jakby mi straczyło sił i pieniążków to wziełabym wszystkie :eek: a co? Po stratach całkowicie człowiek inaczej podchodzi do pewnych zagadnień:laugh2::rofl2:

Asiu Angelko gratuluję @! Jeszcze jedna i do pracy! Zobaczysz że szybciutko zleci. A teraz pij póki możesz:laugh2::rofl2: bo później abstynencja ;-):laugh2:
A Twój M ma rację. Zgadzam się z nim że nie chce na komendę. To kochana ma być spontan! Ja własnie tak zawsze robię!

Madzia38 wkońcu przylazła ta wredota! A jakie leki teraz masz zacząć brać? Napisz ich nazwy? CIekawi mnie to.
Oby Madziu następna @ przyszła za całe 9 miesięcy! Tego Ci życze. Ale Ty wiesz to przecież! I jak w pracy mijają dni? Lepiej?

Alutka miłego wdrożania w pracy Ci życzę!!!!! Buźka dla Ciebie

Agula Irl kochana naprawdę na kobiety w ciąży się nie krzyczy ale Tobie chyba by się sprzydało tak delikatnie okrzyczeć! TAK mało Ciebie u nas! Zgłaszam sprzeciw!:wściekła/y::angry::laugh2::laugh2:

Aguś AJ... gdzie jestes?? Świecisz się na zielono???:laugh2::rofl2::zawstydzona/y:;-) wykukałam Cię.Jakie plany na dziś?

Andzi kochana czekam co powie diabetolog!

Alicja kochana!!!!!!! Ty normalnie znów nas ol`e wu`a :eek::laugh2::rofl2:

Dobra zmykam.. nie odpisałam wszystkim ale tylko z braku czasu.. nie zdąże..

Witam kochane kobietki, życzę miłego poniedziałku i w ogóle całego tygodnia :-):-D
Trzymajcie za mnie kciuki, bo mam (zaległe) dzisiaj dwa i jutro jeden egzamin na uczeln
i
:baffled:;-)

P.S. Zostawiam Wam czekoladki, częstujcie się :-)
signaturepetitfours2t.jpg

reklama
czesc dziewczyny długo mnie nie było ...... jestem w 6 tyg ciązy i teraz nie wiem czy sie bać czy cieszyć???? jeszcze nie byłam u gin i nie wiem kiedy sie odważe pójść... pozdrawiam wszystkie dziewczynki

Do góry