reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
zaraz będę oglądała żużel w tv bo nasi dzisiaj w Lesznie jeżdżą... mam nadzieję ze wygrają bo to pierwszy wyścig w tym roku.....

do później słoneczka

Edytko to może wpadnij do mnie to pochodzimy po sklepach.... ja też nie cierpię zakupów więc razem będzie raźniej....

Alutka kochana.. ja nie lubię solarki. Mam to szczęście ze jak słoneczko mnie widzi to odrazu mnie łapie i mam ciemna karancję..skóry. A fryca nie lubię ale chodzić muszę.. bo.. chcę być piękna :eek:

Agusia Aj nie zazdroszczę kreacji na wesela i ich wymyslania :eek: lubie się bawić na weselu ale ubierać się i cała otoczka... powala mnie na kolana :baffled:

przyszłamamusia to Ty już jesteś jedną z nas! I cieszę się że jesteś z NAMI!

Przyszła mała Natalka i już nie mam jak spokojnie pisać.. roprasza mnie na maksa bo chcę cała moją uwagę :laugh2:

Alutka cieszę się że nie jestem sama w tym koszmarze kupowania. Bo zawsze uważałam że jednak nie jestem prawdziwą kobietą bo nie lubię fryzjera, zakupów, kosmetyczki, tipsów.... itp :eek::baffled::-p:zawstydzona/y:
Nasi jeżdżą za tydzień... choć tylko w pierwszej lidze.. :sorry:

Agusia.. AJ musisz pięknie wyglądać.. a mi się zawsze pięknie wszytsko wyglada na wieszakach. A jak mam znaleźć rozmiar na mnie i wogóle mierzyć to wtedy zaczyna się problem :no::crazy::wściekła/y:

Dziękuje AJ. Właśnie małą kąpiemy. Fajnie jak robi JEJ się zdjecia i mówi Niunia popatrz to Ona patrzy i... "mówi hahahhaahha" tylko tak świetnie że aż szkoda słów. Jest boska.
A kreację kupisz.. czasem uchodzona znaczy najpiękniejsza!

Kończę na teraz. Zmykam do mamy i do kościółka palmę co ma z 3 cm poświęcić:confused2: nie miałam czasu kupić a teściowa mi dała swoją ogromniastą :laugh2:

Cześć dziewczynki !
GABI wielgachne gratulacje !!! Dochodź szubciutko do siebie i wracaj na BB !!!! Wielki buziak dla córuni !

Alla wszystkiego naj naj naj naj z okazji urodzin

Edytko żyjemy i mały kryzys zażegnany, wszystko wróciło do normy ;-) Czasami takie napięcia dobrze robią ;-) Trzymam kciuki za Twoją mamę, żeby szybko wróciła do zdrowia !

AgaAJ jak ja dobrze rozumiem Twój ból zakupowy przed ślubem. Ja 2 tyg przed kupiłam suknie, moj m garnitur odbierał tydzień - ogólnie wszystko na ostatnią chwilę :-)

właśnie Alicja gdzieś TY się nam podziała ? imprezka urodzinowa się przeciągnęła ? :-)

co do opalania to ja nie mam z tym problemów :-D mam uczulenie na słońce i solarium :-D:sorry:

reklama
Do góry