reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

beti7 gratulacje!

nie bój się iść do ginekologa, wszystko będzie dobrze :tak: zwlekając z wizytą nic nie pomożesz.
Montuj suwaczek i zacznij myśleć pozytywnie.

reklama
dzien dobry
edytko nie krzycz na mnie kochana:(:(:( ja naprawde nie mam czasu.....zreszta jakos tak mi sie porobilo w tej ciazy ze ciagle bym cos robila......jak siade to zaraz cos po glowie mi chodzi......nawet wczoraj robilam......ech.....no coz....widac hormony rzadza po swojemu...
teraz mam wolne od szkoly az do 20:) wiec prawdopodobnie czesciej zajrze tu do was...dzis obudzilam sie przed 8 jak A szedl do pracy a potem wstalam o 9.30 ale co tam....wolne w koncu i trzeba poodpoczywac bo jak twierdzi moj maz to ja nie mam na to czasu.....

aaaa moj malzonek zostal zatrudniony na pol etatu na razie na 3 miesiace i pracuje 3 dni w tygodniu:) dobrze bo skladki mu leca a wiadomo jak to z ta recesja teraz...lepiej miec cokolwiek niz nic...

Aga gratulacje dla małżonka :tak: Widzę, że wszystko się ładnie u Ciebie układa, oby tak dalej!
Kiedy będziesz znała płeć :-):-)?

Witajcie
Witam
17 marca straciłam kruszynkę w 6 tygodniu ciąży. Kochane pomóżcie mi, czy mam szanse zajść jeszcze w ciążę. Jakdługo będę musiala się starać bym znowu mogła cieszyć się świadomością że znowu jestem w ciąży. Bardzo się boję nie mogę poradzić sobie z utratą dzidzi.
Witaj. Oczywiście, że masz szansę. Ważne teraz by odwiedzić ginekologa i porobić podstawowe badania. Ja poroniłam w październiku a teraz kończę 12 tydzień boję się ale trzeba myśleć pozytywnie. Mi ginka pozwoliła się starać po drugiej @ od zabiegu. Trzymaj się.
Beatko... całuski dla Was i pogłaszcz brzunio ode mnie!
Już pogłaskany ;-)

Własnie takiej pogody w kratkę nie lubię. Raz zimno ... wrrr że człowiek marznie niepotrzebnie a drugim razem upał na ponad 20 st.. :eek::angry:
Dokładnie :baffled:

Trzymajcie za mnie kciuki, bo mam (zaległe) dzisiaj dwa i jutro jeden egzamin na uczeln
i
:baffled:;-)
Mam nadzieje, że wszystko zdane :tak::tak:;-)

czesc dziewczyny długo mnie nie było ...... jestem w 6 tyg ciązy i teraz nie wiem czy sie bać czy cieszyć???? jeszcze nie byłam u gin i nie wiem kiedy sie odważe pójść... pozdrawiam wszystkie dziewczynki
Gratuluję. Nie bój się idź do ginka, będzie dobrze:tak::tak:

aaaa moj malzonek zostal zatrudniony na pol etatu na razie na 3 miesiace i pracuje 3 dni w tygodniu:) dobrze bo skladki mu leca a wiadomo jak to z ta recesja teraz...lepiej miec cokolwiek niz nic...
Super, bardzo się cieszę :-):-)

A ja odpoczywam w domku. Zdecydowałam wykorzystać to zwolnienie.
A dziś w nocy miałam koszmary, śniło mi się że poroniłam, okropne a później nie mogłam już zasnąć.

sonita nie mam bladego pojecia........robia mi usg jak na razie tylko w gabinecie zeby sprawdzic czy serduszko bije i czy ok mniej wiecej.....i to robi lekarz....podobno dokladniejsze jest w innym gabinecie ale mnie tam nie wysylaja teraz bo planowe usg takie bede miala w 31 tygodniu:(:(:( tak wiec trza sie uzbroic w cierpliwosc niestety

dzień dobry

Sonita trzymamy kciuki za egzaminy... taka zdolniacha szybciutko zaliczy....

Beti moje gratulacje... życzę spokojnych 9 miesięcy... a strach? chyba już tak jest że musi być... ale najważniejszy optymizm... i idź do gina... zobaczysz malutkie serduszko i od razu będzie ci raźniej....

Edytko więc pomodlę się za spokój dla mamy... i dla was wszystkich... za siłę...

Also więc chyba teraz twoja kolej nadchodzi.... ja pod koniec ciąży też fiksowałam....

Aga Irl ty jak zwykle zabiegana... oj niespokojny duszek będzie z twojego maleństwa... kiedy będziesz odpoczywać???

Niusi przyslij mi na maila namiary.... ja też chcę takiego pięknego Aniołka....

a tak wogóle to zaraz szykuję się do pracki....

i życzę wam wszystkim miłego, spokojnego i słonecznego dnia...

buziaczki

alutka no kazdy mowi ze ja na ciezarna nie wygladam bo choc prawie 6 miesiac to jakos mi to nie przeszkadza:):):):)i robie co trzeba:):):)no ale ja tak mam i coz na to poradze......trzeba kozystac poki mozna bo nie wiadomo jak to bedzie pod koniec ciazy heheh

reklama
Do góry