reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Haniu nocna napisałam Ci wczoraj eska i nie mam odzewu? Martwię się co z Tobą?????????????????????????????

Aniu Pixelko ale Ty masz teraz zaległości ... i w czytaniu i w wklejaniu brzuszków na BB...
czekamy?
Jak się czujesz i WIKI?

Marzenko dziękuje za przekazanie pozdrownień dziewczynkom.
A jak Ty się czujesz? Jak przygotowania do swiąt? Jakie placki będziesz piec? :eek::laugh2::rofl2:

Alicja a Ty co tak zamilkłaś od swoich urodzinek??? Halllo??

przyszłamamusia dziękuje..
A praca..? Hmmm jak ten wykład się udał? Swoją drogą. Taka praca jest chyba bardzo ciekawa. Co chwila inni ludzie. Inne tematy. Nie da się nią zdnudzić?

Asiu Angelko dalej w kiepskim nastroju? Czy troszkę lepiej?

AJ Kusicielko.. Jak weekend we dwoje? Wiosna zawitała do Twojego serduszka?

Sonita zapewne zupkę już zrobiłas. Ale nie wiem czy robisz pomidorówkę z ryżem? Makaronem czy wszystko osobno?

Pati jejku do jakiej wprawy Ty doszłaś w klejeniu i malowaniu aniołków.:eek::laugh2::rofl2:

reklama
Hej.....
U nas dzis zimko...buuu...
Edytko...ehhh...dzis biegalismy po sklepach.....
ciesze się ,ze się odezwałas....przytulaski i wiele sił....bądz dzielna....a ja bede się modlic za Twoja Mame.....
Witajcie Wszystkie.....

przyszłamamusia dziękuje..
A praca..? Hmmm jak ten wykład się udał? Swoją drogą. Taka praca jest chyba bardzo ciekawa. Co chwila inni ludzie. Inne tematy. Nie da się nią zdnudzić?

Nie ma za co..za szczere słowa się nie dziekuje.. :* Niech Twoja Mamcia szybko wraca do zdrowia bo lada dzien trzeba jajeczka gotowac..

W prezentacja wyszła super! Dziękuję że pytasz..byłam strasznie zestresowana bo w piatek rano padl mi laptop - jakis wirus...a szkolenie zaczynalam o 15..Straszny stres...Ale wszystko jakos sie poukladalo. Strasznie fajnie wyszlo - nie spodziewalam sie ze taki szybki kontakt uda sie nawiazac - trudna grupa spoleczna..Ale bylo ok! Jescze raz dzieki za zainteresowanie...

Allaa wiesz że na nas zawsze można liczyć :zawstydzona/y:;-):laugh2::rofl2::-D

przyszłamamusia - dziękuje. Wierzymy bo nadzieja umiera ostatnia. Ale dobrze nie jest :no: niestety.

Ale sobie jutro pośpię... a co. Pewnie do 9-10!!! Ehhh należy mi się. A później do fryca.. na 12. Dobrze ze nie miała wcześniej terminu (znaczy wcześniejszej godziny) bo mogę spokojnie się nie spieszyc :laugh2::rofl2:
Wkońcu zaczął mi się weekend :eek::laugh2:

Mikuś, Jeżyk, Anesto, Madzia, Gabi, Dlaczegotak wszystkie Was i Wasze dzieciaczki całuje..

Hej.....
U nas dzis zimko...buuu...
Edytko...ehhh...dzis biegalismy po sklepach.....
ciesze się ,ze się odezwałas....przytulaski i wiele sił....bądz dzielna....a ja bede się modlic za Twoja Mame.....
Witajcie Wszystkie.....

hej Agus...Zimno macie? U nas dzisiaj 20 stopni, na spacer poszlismy w krotkim rekawku..:)

A co kupiliscie? Uwielbiam rajdy po sklepkach :)

Allaa wiesz że na nas zawsze można liczyć :zawstydzona/y:;-):laugh2::rofl2::-D
przyszłamamusia - dziękuje. Wierzymy bo nadzieja umiera ostatnia. Ale dobrze nie jest :no: niestety.
Ale sobie jutro pośpię... a co. Pewnie do 9-10!!! Ehhh należy mi się. A później do fryca.. na 12. Dobrze ze nie miała wcześniej terminu (znaczy wcześniejszej godziny) bo mogę spokojnie się nie spieszyc :laugh2::rofl2:
Wkońcu zaczął mi się weekend :eek::laugh2:

Mikuś, Jeżyk, Anesto, Madzia, Gabi, Dlaczegotak wszystkie Was i Wasze dzieciaczki całuje..

nadzieję trzeba mieć tak jak mówisz...wiem że łatwo jest powiedzieć NIE MARTW SIĘ...ale powiem..BADZ DZIELNA..i niech mama szybko zdrowieje..

Witaj Agusia!! Zakupki mówisz? Świąteczne już? U nas w weekend też niezły młyn był :tak::laugh2::rofl2: supcio ! Co fajnego kupiliście?

przyszłamamusia. To nie jest tak że się nie interesujemy! Jak będziesz pisać.. będziesz częścią BB i każda z nas będzie "żyć" Twoim zyciem! Tylko troszkę potrzeba by się zapoznać....
A że Ci się udało? To nie wątpie. hihiihihihiii zdolniacha z Ciebie. A wirus... i inne problemy stad być pokazała na co Cię stać! I tym bardziej pewnie pękasz z dumy.. :laugh2:;-):-D

U nas wczoraj była taka piekna pogoda....20 stopni....a dzis zimno się zrobiło....
Wczoraj zrobilismy wypad do gdanska na zakupy..."obkupiłam"troche Gosiaka...a dzis....obkupilismy mojego przyszłego M...kurcze ale On ma dobrze....buty,garnitur....juz prawie gotów...a ja?...buuuuu.....
Edzia....racja ...nadzieja odchodzi ostatnia....

Kusicielko u nas dzisiaj też pięknie i krótki rękawek to już normalka :eek: choć teraz coś się chmurka delikatnie.. i dobrze. Mogłoby dziś popadać by jutro znów zaświeciło piekne słoneczko!

Przyszła mamusia.. pewnie.. że będę dzielna. Musze być dla siebie, dla Wiesia dla mamy i taty!
Dziękuje bo własnie mówienie wszystko będzie ok.. jest nie na miejscu niestety. Bo tego jak będzie niestety nikt z nas nie wie.

reklama
Do góry