reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Sonita WITAM,,,,,,,,,przychylam się do Twojego zdania,,,,,:-D:-D:-D

Aga34.....po pierwsze witam,,,,,,,,,przykro mi z powodu Twojej straty,,,,,
wszystkie tutaj jesteśmy z Tego samego powodu....... Ja poroniłam w 13 tyg, miałam zabieg, lekarz kazał odczekać 3m, ,,,ja po 2@ podjełam starania, po 4@ udało się,,,
było troche pod górkę ale już leci 25 tydz.... takżwe głowa do góry i dla Ciebie zaświeci słoneczko,,,,Twój organizm sam będzie wiedział kiedy.....jak juz zauważyłaś większosć dziewczyn ma suwaczki ciążowe,, niektóre juz się rozpakowały reszta dziewczynek stara się lub czeka na zielone światło,,,ale karzda przeszła ten etap, najpierw złość, gorycz ,łzy,,,,,poprzez śmiech, zobaczysz potrzeba czasu byś mogła sie cieszyć na nowo,,, wiem,że to strasznie boli,,,,ale czas szybko leci i zobaczysz jak sama wstawisz fotke testu a my będziemy CI kibicować,,,
słyszłam że jeżeli popronienie było saqmoistne( które 5/10 ciąż jest bez przyczyny) i obyło się bez zabiegu można starać sie po 1@..ale to każdego indywidualna sprawa...... nikt tak naprawde nie da gwarancji kiedy najlepiej,,,,,,trzymaj się kochana,,,, doczekasz się swojej kruszynki,,,,,

DLa reszty dziewczynek miłego dzionka życzę,,,,,

Olcia to trzymam kciuki za wizytę.....

Syla za CIEBIE TEŻ,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D

A ja dziś poszłam do kościoła z małym i myslałam ,że wyjdę z siebie,,,,, byłam sama, m na uczelni,,było tyle ludzi,,a Igor dał koncert, najpierw nie chciał stac, potem kurzył piaskiem,, jak sie wkurzyłam i chciałam go wyprowadzić ,,,to on w zaparte i nie,,,,,,, z tego wszystkiego wziełam go na rece,,mimo ,że mi nie wolno,,, i wyniosłam z piskiem, myślałam że padnę,,,,,potem przepraszał i wróciliśmy i był grzeczny jak mu wytłumaczyłam na boku,,ale nerwa miałam,że szok,, nigdy więcej sama w ciązy nie pójdę,, bo co ja moge jak ja sama wielka,,,i niesprawna:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:buuuuuuuuuu.......

ALLA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO,,,, przedewszystkim szczęśliwego rozwiązania,,,,,,,,,,,i czego tylko sobie życzysz,,,,,,

reklama
Dziewuszki robię pomidorową, macie jakieś triki? :-)
Dawno nie robiłam i się boję porażki :szok:
Zrobiłam wywar z kurczaczka i włoszczyzny, dodałam listek, ziele, pieprz, sól, teraz tylko koncentrat?

Witam sie z Wami drogie panie!

Allaa!!! Wsiśkiegoo naj naj naj naj.. Kubusia na świecie w odpowiednim czasie i miejscu. Szczęścia i dumy z bycia mamą! I czego Twe serduszko zapragnie!

Alla spełnienia marzeń tych dużych i tych malutkich... i spokojnego porodu....

Aga34 witaj w tych smutnych okolicznościach... oczywiście że będziesz mogła mieć jeszcze swoją kruszynkę... potrzeba wygojenia i organizmu i duszy... a czas częściowo pozwoli na to abyś mogła starać się o maleństwo.... ważna jest wizyta kontrolna u gina i ewenrualnie postaraj się znaleźć przyczynę... wiem że po pierwszym poronieniu lekarze to bagatelizują ale podstawowe badanka warto zrobić... a jeśli wszystko będzie dobrze to po około 3 miesiącach do pół roku możesz rozpoczynać staranka.... gdy pobędziesz z anmi zobaczysz jak wiele dziewczyn cieszy się swoimi dzieciątkami mimo wcześniejszych poronień.... a to daje bardzo dużo nadziei.....

Witaj Alutka

Aga34 cieszę się że napisałaś!! Popatrz ile tutaj jest bratnich duszyczek. Będzie dobrze, napewno tylko daj sobie czasu.. Ile? tyle ile Ty i Twój organizm potrzebujecie!

Witaj Edytka!!!! jak mama?

Kasiek no cóz synek z charakterkiem:-D.... ale fakt że cieżko poradzić sobie z uparciuszkiem gdy drugi uparciuszek w brzuszku... wiem co czasami dzieciątka potrafią... oj moja córcia też potrafiła dać popalić...

Dziekuje za tyle ciepłych słów dziewczynki. Przepraszam że mnie tak mało i mało odpisuje.Ale miałam bardzo ciężki tydzień.

Jeśli chodzi o Gabi... Ania. jest piękna! Dostaje mmski.. ale co i jak dalej nie wiem. Pewnie jak wyjdą do domku dowiemy się wiecej.Czekamy z niecierpliwością.

Madziu modroklejko... piękny Adaś! Również dziękuje za pamieć i zdjęcia szkraba!

Iza30.. dziękuje...proszę pogłaskaj brzuszek..

Beatko... całuski dla Was i pogłaszcz brzunio ode mnie!

Alutka u mamy ... :baffled: nic nowego. ciśnienie 60/50:baffled: gorączka dość wysoka, złe wyniki krwi. Krwi przetoczyć się nie da jak jest gorączka z niewiadomego pochodzenia. Żelazo dają ale póki co nie pomaga :sorry::baffled: ... życie.

Enka.. każda z nas tak miala i pewnie będzie mieć. A aaaaa co do pawika serdeczne gratulatki.. i życzę Ci ich póki się nie uspokoisz że z dzidzią wszystko OK! Fajnie ze dajesz nam znaki,...

Also (Alinko) dziękuje i Wiem.. że Ty mnie rozumiesz....

Kasiu(Kasiek) ehhh Igorek zapewne ma charakterek po mamusi?:laugh2::-p mylę się?:zawstydzona/y::laugh2:

Dziękuję Wam Słoneczka za życzenia. Bardzo miło mnie zaskoczyłyście:tak::tak:.
Przepraszam, że nie poodpisuję ale po trzech turach gości od samego rana padam na ryjek.
Edytko i Syluś jestem cały czas myslami z Wami.
Pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz dziękuję:-):-):-):-):-):-):-).

reklama
Alutka u mamy ... :baffled: nic nowego. ciśnienie 60/50:baffled: gorączka dość wysoka, złe wyniki krwi. Krwi przetoczyć się nie da jak jest gorączka z niewiadomego pochodzenia. Żelazo dają ale póki co nie pomaga :sorry::baffled: ... życie.

Życzę Twojej mamusi dużo energii i zdrówka i szybkiego powrotu do domku..

Dziękuję Wam Słoneczka za życzenia. Bardzo miło mnie zaskoczyłyście:tak::tak:.
Przepraszam, że nie poodpisuję ale po trzech turach gości od samego rana padam na ryjek.
Edytko i Syluś jestem cały czas myslami z Wami.
Pozdrawiam Was serdecznie i jeszcze raz dziękuję:-):-):-):-):-):-):-).

Jeszcze raz wszystkiego NAJ - a przede wszystkim spełnienia marzeń!

Do góry