kasiekkm
Fanka BB :)
No nadrobiłam,,ale widzę,żetu smutki,,, i z Gabi było nie wesoło,,,,,, dobrze ,że tak to się skończyło.??
Słodziutka.. modlę sie co dzień z WAS,,,, jak mama??lepiej?....... trzymajsię kochana,,,cokolwiek nie powiem i tak będzie nie na miejscu,,,,,,ale wiedz ,że zawsze jestem z TOba myśłami,,,muzi byc dobrze i tego sie trzymajmy.....Wielki buziol dla CIEBIE,,, Ty wiesz za co....
OLCIA,,,,a jak Twoja mama????
Syla po wizycie,,,cieszę się,że ok.....bąbel rośnie,,,,,
NIUSIA,,,,,przepiekne Te Twoj e ANIOŁKi,,,, zdolniacha z CIEBIE.....
Aga Irl.... pieknie wyglądasz......
Pixelko a CIebie gdzie wcieło????
no alla , Also, teraz W Y w kolejce,,,,
MORDOKLEJKa, , MirCIa,, buziaki dla chłopaków
ALICJA a Ty gdzie..... kiecke mierzysz,,,,,heh pewnie,jużżyje tylko weselem,,,,super,,,,,,,
SELENKO,,,a WY jak z MADZIĄ macie się//???? BUZIOLE...życzenia dla córci spóznione ale szczere,,,,,,, zadowolona z prezentów????
AGA AJ.....co
u ciebie kochana...... mam nadzięje że juz Tylko lepiej,,, i pogoda podniesie CIę na duchu,,,,,
MARLENKO, SZAFIRKU,,,,,KAROLKA..... buziolki,,,,,,i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ąlutka, Słodziutka,Agi,,,,i staraczki dla was....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Witam nowe aniołkowe mamusie,,,,,, tule mocno...
KArolcia,, dziekuje za pamięc jak zawsze........i mocno kibicuje....
MARTA ( ona ) ty wiesz)
ANESTO, JEZYK,,, co u WAS, jakdzieciaczki?????
DLaczego tak,,, buziaki dla OLI......werka
POSTPTASZYNA,,co u niej???
Wróbelek,,,, fajnie,że masz M przy sobie.............. teraz juz z górki a TObie lżej,,,,, buziaki..
DILAJLA,,,,, macie już imię.,,,,,????buziaki....
Enka, Iza,Iławianka, Koti, Mama sówka, Hania, Scarlet, CYNICZNa, MAgdlaenka, /Marti, magda, Kasienka, Danula, Pysia, Andzela, Marlenka,
NIEWYMIENIONE DIZEWCZYNKI POZDRAWIAM<,,,,,
Słodziutka.. modlę sie co dzień z WAS,,,, jak mama??lepiej?....... trzymajsię kochana,,,cokolwiek nie powiem i tak będzie nie na miejscu,,,,,,ale wiedz ,że zawsze jestem z TOba myśłami,,,muzi byc dobrze i tego sie trzymajmy.....Wielki buziol dla CIEBIE,,, Ty wiesz za co....
OLCIA,,,,a jak Twoja mama????
Syla po wizycie,,,cieszę się,że ok.....bąbel rośnie,,,,,
NIUSIA,,,,,przepiekne Te Twoj e ANIOŁKi,,,, zdolniacha z CIEBIE.....
Aga Irl.... pieknie wyglądasz......
Pixelko a CIebie gdzie wcieło????
no alla , Also, teraz W Y w kolejce,,,,
MORDOKLEJKa, , MirCIa,, buziaki dla chłopaków
ALICJA a Ty gdzie..... kiecke mierzysz,,,,,heh pewnie,jużżyje tylko weselem,,,,super,,,,,,,
SELENKO,,,a WY jak z MADZIĄ macie się//???? BUZIOLE...życzenia dla córci spóznione ale szczere,,,,,,, zadowolona z prezentów????
AGA AJ.....co
u ciebie kochana...... mam nadzięje że juz Tylko lepiej,,, i pogoda podniesie CIę na duchu,,,,,
MARLENKO, SZAFIRKU,,,,,KAROLKA..... buziolki,,,,,,i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ąlutka, Słodziutka,Agi,,,,i staraczki dla was....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Witam nowe aniołkowe mamusie,,,,,, tule mocno...
KArolcia,, dziekuje za pamięc jak zawsze........i mocno kibicuje....
MARTA ( ona ) ty wiesz)
ANESTO, JEZYK,,, co u WAS, jakdzieciaczki?????
DLaczego tak,,, buziaki dla OLI......werka
POSTPTASZYNA,,co u niej???
Wróbelek,,,, fajnie,że masz M przy sobie.............. teraz juz z górki a TObie lżej,,,,, buziaki..
DILAJLA,,,,, macie już imię.,,,,,????buziaki....
Enka, Iza,Iławianka, Koti, Mama sówka, Hania, Scarlet, CYNICZNa, MAgdlaenka, /Marti, magda, Kasienka, Danula, Pysia, Andzela, Marlenka,
NIEWYMIENIONE DIZEWCZYNKI POZDRAWIAM<,,,,,