reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dopiero wróciłam z zakupów....wchodzę a tu takie cudne wiesci....
GABI....wielgachne gratulacje....ciesze się niezmiernie ze możesz juz tulić Aniulke w raminach.....teraz musisz szybciutko wydobrzec.....trzymam mocno kciuki aby obyło się bez "tych" komplikacji o których wspominałas.....zdrówka....
Edytko....modlitwą i myslami jestem z Wami...przytulam z całych sił.....
Sylus....za Was tez trzymam kciukaski.....
Niusia....zdolna babeczka z Cebie...ale Ty to juz wiesz....
Aga,Selenko....pięknie wygladacie......:tak:

reklama
Gabi, gratuluję!!!

Edytka, mam nadzieję, że mamy zdrówko się polepszy. Będę się modlić. Wiem co czujesz i przytulam. Co do M to czasami trzeba się pokłócić, najważniejsze, że już się pogodziliście i jest wszystko wyjaśnione. Każdy nawet najlepszy związek ma czasami gorsze dni.

Syluś, jestem z Tobą myślami i modlę się za Was codziennie.

Przytulam nowe koleżanki.

U nas dzisiaj też była piękna pogoda, byliśmy na spacerku a rano w szkole rodzenia. Były prawie 2h ćwiczeń także troszkę byłam padnięta. Poza tym to dzwonił tata i mówił, że moja siostra zrobiła mamie na urodziny laurkę i nawet on nie czytał co napisała, wsadziła tę laurkę w kwiaty, tak, że za bardzo nie było jej widać, a jak dzisiaj był na cmentarzu to była na wierzchu. No powiem Wam, że ludzie to normalnie są tak bezczelni i ciekawscy, że szok, a szczególnie w takich małych miejscowościach. Zamiast zająć się swoimi sprawami to żyją tylko życiem innych. Ach brak mi słów na takie zachowanie, ale niestety nie mamy na to wpływu. Powiedziałam mu, żeby zwinął ją jutro i wsadził do wazonu tak, żeby w ogóle nie było widać. Dobra idę spać, bo się nakręcam a jestem padnięta.

Buziaczki dla Was wszystkich i dziękuję, że jesteście.

Jak dobrze że jednak zajrzałam na forum!
Kochana Gabi przyjmij wielkie gratulacje ode mnie!!!!!!
Pozostałe dziewczynki pozdrawiam
A ty Edytko trzymaj się!

GABI GRATULUJE MAMUŚKO!!! Duzo przeszłaś ale w końcu Twoja Ania jest na świecie, mocno się cieszę!!!! Buziaczki i pozdrawiam

dobranoc

selenko aga irl jak zawsze pieknie....

also co za ludziska ...brak slow ...kochana masz siostre az sie poplakalam ...

Edytka Was wszystkie pozdrawia ...

Buziaczki

pierwsza mialam pozamaciczna bo mialam niedrozny jajowod a druga to poronienie najprawdopodobniej wada genetyczna plodu wiec nie mialam wplywu na to bezposrednio ... pytasz o czas jaki mina od jednej do drugiej ciazy to 5 miesiecy .. mi po zabiegu dopiero po 45 dniach okres wrocil ... da dlatego pol roku to moj wlasny czas na pogodzenie sie z tym co sie stalo bo nie czuje sie psychicznie na silach na kolejna ciaze bo jeszcze nie pogodzilam sie ze strata tamtej ...

dla Twoich Aniolkow
[*]

Czesc
Ja dopiero 5 dni po usg i trochę swiruję. Bo mi się zdawało że brzuch mam troche mniejszy. No ale dzis z rana juz wiedziałam ze jest ok jak przy myciu ząbków przywitałam sie 2 razy z panem pawiem. Ach, cały dzień mi nie dobrze, ale dziękuję Bogu, że mi nie dobrze bo to znaczy ze dobrze, ha, ha ale zamotałam :-D

reklama
WItam,,,,,Wszystkie z rana.....:-D:-D:-D..ja znów nie miałam kapa, M, zabrał na uczelnie,,więc dziś z rana korzystam.....z okazji,,,,:-D:-D:-Djeszcze nie nadrobiłam zaległości ale widze,że GABI się rozpakowała,,,,,,a więc....

Gabi wielkie gratulacje,,,,,,:-D:-D:-D

ok zabieram się za zaległości,,,, miłego dnia wszystkim życzę,,,,,:-D:-D:-D

Do góry