reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Jaszczur? takie duży? o kurcze :-D

takie cuś :

agama_ryc002.jpg

reklama
Mam koszmarny dzień, właśnie okazało się, że właściciel mieszkania, które wynajmowaliśmy zapomniał wspomniec o "ukrytych kosztach" tj sprzątaczka (która ponoć wzieła 300 euro chociarz cały dom był wysprzątany przez nas + ja zajęłam się jego ogrodem bo był strasznie zapuszczony + M naprawiał mu dach bo przeciekał mocno), a drugi koszt to 360 euro podatku, ktry nie wiem z jakiej racji mamy my płacić za niego, skoro trzepał z nas kase przez cały czas!!!!!!!!!!!!!!!
Ryczę więc sobie bo niestety, ale nie da rady kupić mi autka i nie wiem co dalej z tym wszystkim będzie, bo 660 euro na ulicy nie lezy niestety!!!!!!!!

Mam koszmarny dzień, właśnie okazało się, że właściciel mieszkania, które wynajmowaliśmy zapomniał wspomniec o "ukrytych kosztach" tj sprzątaczka (która ponoć wzieła 300 euro chociarz cały dom był wysprzątany przez nas + ja zajęłam się jego ogrodem bo był strasznie zapuszczony + M naprawiał mu dach bo przeciekał mocno), a drugi koszt to 360 euro podatku, ktry nie wiem z jakiej racji mamy my płacić za niego, skoro trzepał z nas kase przez cały czas!!!!!!!!!!!!!!!
Ryczę więc sobie bo niestety, ale nie da rady kupić mi autka i nie wiem co dalej z tym wszystkim będzie, bo 660 euro na ulicy nie lezy niestety!!!!!!!!

Kurcze :wściekła/y:

Wróbelku

nie płacz to tylko pozornie wygląda tak żle
czy na umowie było coś o sprzątaczce,i o tym,ze musicie płacić podatek od gruntu?o dachu nie wspomne
myślę ,że facet chce Was naciagna i pismo od adwokata załatwi cała sprawe

reklama
Wróbelek życzę anielskiej cierpliwości.... rzeczywiście gościu wa wpakował w koszty:angry:

Alicja spoko żyję ale jakoś mizernie..... a jak znudzą ci się banany to parę lat po slubie kupisz sobie gumowego, różowego przyjaciela..... ponoć są teraz w modzie:-D

Anetko nawet fajne takie cuś ale jego pokarm troszkę mi się nie podobał:baffled:

Mój tato ma już wyniki i na szczęście są bardzo dobre.... nie doszukali się żadnych niepokojących zmian..... bardzo się cieszę....
a w domciu masakra.... M dość że bez pracy to nerwowy do tego chory:wściekła/y:..... dzisiaj rano już miałam ochotę przerwać urlop i wracać do pracy..... kochane ależ cierpliwości życie wymaga!!!!!!!!!

a na dodatek mam strasznie dużo prasowania więc zaraz się zabieram bo jakoś jeszcze się czuję.....

Do góry