ale bb mi dzisaj koszmarnie działa
Mi tak wczoraj działał opóżnienie straszne miał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale bb mi dzisaj koszmarnie działa
teraz będzie trudniej wymyślić przezwisko bananiara tak mi się podobała:-)
mi teżale bb mi dzisaj koszmarnie działa
Mi tak wczoraj działał opóżnienie straszne miał
Ja na razie licze na miesiące jeszcze nie lata
Anetko i co z jaszczurem? zdecydowaliście się?
negocjacje w toku
nie no... sczzerze mówiac raczej jestesmy zdecydowani... jednak nie bedziemy kupowac terrarium... zrobimy sami. I to nawet nie ze względu na koszty...bo to akurat pal licho... zrobimy terra ze starej szafi, po swojemy... tak aby pasowalo do reszty pokoju, zeby mozna bylo ukryc kable. Bo te sprzedawane w sklepie sa cale za szkla... i praktycznie wszystko na wierzchu... a ja juz mam az zanadto kabli w mieszkaniu... (komp, kino domowe glosniki dekoder...i wszystko ze soba polaczone... wiec po prostu pajęczyny kabli...)\
Teraz jeszcze zastanawiamy sie... czy podolamy temu wszystkiemu... mysle ze decyzje na dniach podejmiemy
negocjacje w toku
nie no... sczzerze mówiac raczej jestesmy zdecydowani... jednak nie bedziemy kupowac terrarium... zrobimy sami. I to nawet nie ze względu na koszty...bo to akurat pal licho... zrobimy terra ze starej szafi, po swojemy... tak aby pasowalo do reszty pokoju, zeby mozna bylo ukryc kable. Bo te sprzedawane w sklepie sa cale za szkla... i praktycznie wszystko na wierzchu... a ja juz mam az zanadto kabli w mieszkaniu... (komp, kino domowe glosniki dekoder...i wszystko ze soba polaczone... wiec po prostu pajęczyny kabli...)\
Teraz jeszcze zastanawiamy sie... czy podolamy temu wszystkiemu... mysle ze decyzje na dniach podejmiemy
to nieźle, podziwiamnegocjacje w toku
ale numer ,bedziecie miec jaszczura:-)do głaskania hihi