reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzień dobry. O czym tak debatujecie?O planach na fasolki? Ja poprosze o niedebatowanie tylko działanie, coś tu ostatnio za mało nowych fasolek na BB. Za mało. Gdzie wielki wysyp jaki miał miejsce w zeszłym roku?
Gdyby Mnie ktos pytał to ja poproszę, e-ciocia chę zostać!!
Izuś, Anetko,Marti..

Selenko ja czekam na efekty staran:-D:-D:-D więc trzymaj mocno kciuki e-ciociu:tak:

reklama
Witam Was:-)

Jak już tak plotkujemy o M to mój potrafi założyć skarpetki nie do pary... tłumaczenie - w przedpokoju swiatła mu się nie chciało zapalać i jemu się wydawało, że to ten sam kolor:baffled: o tym że jedną ma na prawą a drugą na lewą stronę nie będę wspominać;-)
Jak gdzieś razem wychodzimy to zawsze pyta co ma założyć... kwestia przyzwyczajenia... I tak większość ubrań mu kupuję... wcześniej teściowa... teraz ja:zawstydzona/y:

hej Madziu:tak: apropo skarpetek mój ostatnio założył jedną na lewą stronę i tak cały dzień przechodził haha:-D

sama nie wiem ,bedzie co bedzie:-)

rozumiem... ale kciuki trzymam :-)

Witam Was:-)

Jak już tak plotkujemy o M to mój potrafi założyć skarpetki nie do pary... tłumaczenie - w przedpokoju swiatła mu się nie chciało zapalać i jemu się wydawało, że to ten sam kolor:baffled: o tym że jedną ma na prawą a drugą na lewą stronę nie będę wspominać;-)
Jak gdzieś razem wychodzimy to zawsze pyta co ma założyć... kwestia przyzwyczajenia... I tak większość ubrań mu kupuję... wcześniej teściowa... teraz ja:zawstydzona/y:

dzien dobry :-D
nie no... popłakałam sie ze smiechu zprzez te skarpetki w ciemnym przedpokoju :-D:-D:-D:-D:-D

Marti... kciuki cały czas zacisniete :-D

Oj to trzymam kochane , trzymam i cierpliwie czekam.Dziękuje za wysłuchanie próśb.
Magdalenko, mój też pyta, ale przypuszczam,że bardziej po to aby mi się podobać w tym co ubierze. Zresztą powiem Ci,że nawet gust po tylu latach mamy podobny, nie musimy się siebie pytać. Wczoraj dzwonił i rozmawialiśmy o czymś tam, nie pamietam dokładnie, i usłyszałam dokładnie to o czym pomyslałam. Juz mnie to nie dziwi, działamy telepatycznie chyba.

Oj to trzymam kochane , trzymam i cierpliwie czekam.Dziękuje za wysłuchanie próśb.
Magdalenko, mój też pyta, ale przypuszczam,że bardziej po to aby mi się podobać w tym co ubierze. Zresztą powiem Ci,że nawet gust po tylu latach mamy podobny, nie musimy się siebie pytać. Wczoraj dzwonił i rozmawialiśmy o czymś tam, nie pamietam dokładnie, i usłyszałam dokładnie to o czym pomyslałam. Juz mnie to nie dziwi, działamy telepatycznie chyba.

Selenko my też mamy to samo to się ponoć nazywa :rozumieć się bez słów:-D

reklama
Do góry