reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam wszystkich
Marti zwolnienie z 2 tygodniowym wypowiedzeniem.
Anetka ranny ptaszek z Ciebie nie powiem. Ale tego sprzątania to Ci nie zazdroszczę, nie lubię sprzątać takich oleistych rzeczy brrr… a mężowie to wszyscy chyba tak mają mój pyta codziennie o to samo.
Ola nie ciekawe miałaś sny ale za to jaka ulga pewnie jak się we własnym łóżku obudziłaś.
Trzymam kciuki za wszystkie starające no i na pierwsze wieści o II na teście.
Magdalenka 38 witaj :-)

hejka
mnie od rana znowu głowa boli
męzus wlasnie wyszedł do pracy, zrobil mi śniadanko i miętówke i pojechal podbijać rynek automatyki ;-)
a mnie od wieczora boli brzuch przy mojej zagojonej ranie, tak mi wczoraj ponaciskal przy badaniu brzuch ze boli jakbym siniaka miala a siniaka nie ma.więc dzis grzecznie leze, ze spacerku nici.

hejka
mnie od rana znowu głowa boli
męzus wlasnie wyszedł do pracy, zrobil mi śniadanko i miętówke i pojechal podbijać rynek automatyki ;-)
a mnie od wieczora boli brzuch przy mojej zagojonej ranie, tak mi wczoraj ponaciskal przy badaniu brzuch ze boli jakbym siniaka miala a siniaka nie ma.więc dzis grzecznie leze, ze spacerku nici.

Witaj mnie też głowa boli to pewnie ta pogoda. Lepiej poleż niech ból minie czasami po badaniach tak jest jak za mocno ponaciskają

Hej dziewczynki :-)
ja dzisiaj mam wolne i caly dzien robic bede porzadki :-D bo w koncu gosci mam w sobote wiec trza :-D
moj M tez zawsze sie pyta w czym ma isc :oo: hihihihhiih

Witajcie:-)
Kupiliśmy renault clio grandtour 2009
Gratuluję

Mdli mnie strasznie, ratunku!!! A przedwczoraj powiedzialam ze wolalabym wymiotowac i wiedziec ze wszystko ok. I tak sie troche martwie a nienawidze tych mdlosci ( i wez tu babie dogodz ;-) ). Pisze ze troche sie martwie bo jakos w srodku wierze ze jest ok.
Będzie dobrze :tak::tak:

Hej dziewczynki :-)
ja dzisiaj mam wolne i caly dzien robic bede porzadki :-D bo w koncu gosci mam w sobote wiec trza :-D
moj M tez zawsze sie pyta w czym ma isc :oo: hihihihhiih
Witaj. O to będzie pracowity dzień ;-);-)

A ja dziś sobie wzięłam sobie urlop bo mam to usg i pewnie w pracy bym nie wysiedziała. Pamiętajcie o trzymaniu kciuków o 15:55.

reklama
Do góry