reklama
Witam wszystkich
Marti zwolnienie z 2 tygodniowym wypowiedzeniem.
Anetka ranny ptaszek z Ciebie nie powiem. Ale tego sprzątania to Ci nie zazdroszczę, nie lubię sprzątać takich oleistych rzeczy brrr… a mężowie to wszyscy chyba tak mają mój pyta codziennie o to samo.
Ola nie ciekawe miałaś sny ale za to jaka ulga pewnie jak się we własnym łóżku obudziłaś.
Trzymam kciuki za wszystkie starające no i na pierwsze wieści o II na teście.
Magdalenka 38 witaj :-)
Marti zwolnienie z 2 tygodniowym wypowiedzeniem.
Anetka ranny ptaszek z Ciebie nie powiem. Ale tego sprzątania to Ci nie zazdroszczę, nie lubię sprzątać takich oleistych rzeczy brrr… a mężowie to wszyscy chyba tak mają mój pyta codziennie o to samo.
Ola nie ciekawe miałaś sny ale za to jaka ulga pewnie jak się we własnym łóżku obudziłaś.
Trzymam kciuki za wszystkie starające no i na pierwsze wieści o II na teście.
Magdalenka 38 witaj :-)
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
hejka
mnie od rana znowu głowa boli
męzus wlasnie wyszedł do pracy, zrobil mi śniadanko i miętówke i pojechal podbijać rynek automatyki ;-)
a mnie od wieczora boli brzuch przy mojej zagojonej ranie, tak mi wczoraj ponaciskal przy badaniu brzuch ze boli jakbym siniaka miala a siniaka nie ma.więc dzis grzecznie leze, ze spacerku nici.
męzus wlasnie wyszedł do pracy, zrobil mi śniadanko i miętówke i pojechal podbijać rynek automatyki ;-)
a mnie od wieczora boli brzuch przy mojej zagojonej ranie, tak mi wczoraj ponaciskal przy badaniu brzuch ze boli jakbym siniaka miala a siniaka nie ma.więc dzis grzecznie leze, ze spacerku nici.
hejka
Witaj mnie też głowa boli to pewnie ta pogoda. Lepiej poleż niech ból minie czasami po badaniach tak jest jak za mocno ponaciskają
Alicja1985
Fanka BB :)
Hej dziewczynki :-)
ja dzisiaj mam wolne i caly dzien robic bede porzadki bo w koncu gosci mam w sobote wiec trza
moj M tez zawsze sie pyta w czym ma isc hihihihhiih
ja dzisiaj mam wolne i caly dzien robic bede porzadki bo w koncu gosci mam w sobote wiec trza
kinguś
Nie poddam się
Witajcie:-)
A ja dziś sobie wzięłam sobie urlop bo mam to usg i pewnie w pracy bym nie wysiedziała. Pamiętajcie o trzymaniu kciuków o 15:55.
GratulujęKupiliśmy renault clio grandtour 2009
Będzie dobrze
Mdli mnie strasznie, ratunku!!! A przedwczoraj powiedzialam ze wolalabym wymiotowac i wiedziec ze wszystko ok. I tak sie troche martwie a nienawidze tych mdlosci ( i wez tu babie dogodz ;-) ). Pisze ze troche sie martwie bo jakos w srodku wierze ze jest ok.
Witaj. O to będzie pracowity dzień ;-);-)Hej dziewczynki :-)
A ja dziś sobie wzięłam sobie urlop bo mam to usg i pewnie w pracy bym nie wysiedziała. Pamiętajcie o trzymaniu kciuków o 15:55.
Alicja1985
Kinius bede mocno 3mam kciuki od razu po przyjsciu daj znac co i jak :-)
kinguś
Nie poddam się
Po usg jadę do rodziców na obiad to odezwę się wieczorkiem.
reklama
Alicja1985
oki to bedziemy czekac :-)
i tak bedzie wszytsko oki zobaczysz :-)
i tak bedzie wszytsko oki zobaczysz :-)