reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

bidulka moja sunia też się boi huku, najbardziej to burzy i fajerwerków.

Jak ta dzisiaj u Was nastrój?

moja burzy sie nie boi... ale fajerwerków koszmarnie... w sylwestra zawsze dostaje srodki uspokajające... co by zawałuy serduszka nie dostała:no:

a ja dziekuje... humorek nawet całkiem całkiem... mimo porannej kłótni z M :angry:
najwazniejsze ze słoneczko swieci... a kij juz z tą temperatura (-$) wazne ze nie pada :-D

reklama
z moim M to chyba gorzej niz z dzieckiem :-):szok: zawsze najwiekszy problem to co mu zrobic na sniadanko do pracy... bo on nie wie, on nie jest w stanie rano o tym myslec... wiec teraz robie mu to co ja uwazam za słuszne :-D

Anetko mój to jest taki agent, że pyta się co ma założyć :-D:-D:-D a o śniadanko to nawet nie pytam bo i tak nie uzyskam odpowiedzi:tak:

najpierw mi sie śniło,że straciłam prace a potem ,że byłam świadkiem strasznego wypadkui nie mogłam się dodzwonic na alarmowy 112 ani na pogotowie a Ci ludzie jęczeli,no mówie Wam okropność

Anetko mój to jest taki agent, że pyta się co ma założyć :-D:-D:-D a o śniadanko to nawet nie pytam bo i tak nie uzyskam odpowiedzi:tak:

hehe...:-D skad ja to znam... mu tez sie mnie pyta... "Anetko... czy moge tak isc...?" "Czy to nie pomięte?" "czy to pasuje do tego?"
a mnie czasami krew zalewa... bo dorosły chłop a zachiowuje sie czasami jak dziecko :szok::-) i pyta o takie pierdoły ;-)

hehe...:-D skad ja to znam... mu tez sie mnie pyta... "Anetko... czy moge tak isc...?" "Czy to nie pomięte?" "czy to pasuje do tego?"
a mnie czasami krew zalewa... bo dorosły chłop a zachiowuje sie czasami jak dziecko :szok::-) i pyta o takie pierdoły ;-)

mój też pyta:pasuje,pasuje?no zobacz czy pasuje :-)

reklama

jak to przeczytałam to jakbym mojego mężusia słyszała:-D:-D
miłego prysznicowania:tak:

Do góry