reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dzień dobry. O czym tak debatujecie?O planach na fasolki? Ja poprosze o niedebatowanie tylko działanie, coś tu ostatnio za mało nowych fasolek na BB. Za mało. Gdzie wielki wysyp jaki miał miejsce w zeszłym roku?
Gdyby Mnie ktos pytał to ja poproszę, e-ciocia chę zostać!!
Izuś, Anetko,Marti..

Witam Was:-)

Jak już tak plotkujemy o M to mój potrafi założyć skarpetki nie do pary... tłumaczenie - w przedpokoju swiatła mu się nie chciało zapalać i jemu się wydawało, że to ten sam kolor:baffled: o tym że jedną ma na prawą a drugą na lewą stronę nie będę wspominać;-)
Jak gdzieś razem wychodzimy to zawsze pyta co ma założyć... kwestia przyzwyczajenia... I tak większość ubrań mu kupuję... wcześniej teściowa... teraz ja:zawstydzona/y:

reklama
czesc selena:-D

hehe... no ja z M to od paru dni ostro działamy... wiec nie krzycz, nie bij tylko poczkeja do 9 kwietnia... wtedy sie okaze czy dzidzius zagoscil w brzuszku :-D

z tego co wiem Marti tez ostro działa :-D

Do góry